Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.546
Поени од реакции
7.085
првото коло го играме со Бари на 23 август во 18.30 минути!
ако може некој нека ѕирне мислам имаше табела со блокирани термини за пренос па да види дали е блокиран овој или не!

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
првото коло го играме со Бари на 23 август во 18.30 минути!
ако може некој нека ѕирне мислам имаше табела со блокирани термини за пренос па да види дали е блокиран овој или не!
И да биде блокиран, Телма тешко дека ќе го емитува, обично не ги емитуваат натпреварите што беа во сабота во 18 часот.
Како и да е на ОБН мислам дека сигурно ќе ја има, а истото важи и за СуперСпорт.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.009
Oва се некои нови термини, Телма има време да си ја среди програмската шема и да се адаптира на калчо термините, на крај краева Серија А е она што најмногу им пуни гледаност на дечките, факт .

Иначе, oд Недела вечер ке прекине емитувањето на Нова и ОБН во Македонија kaj сите кабловски оператори . :(

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
Welcome Арнаутович ,,,ок и што сега? Крила имаме за извоз..кога ке стигне плејот? Или мурињо затоа ни дава 10 проценти за освојување на лига шампиони... дека нема намера да земе некој како Ван Дер Варт

п.с. Луге имате некоја информација од кај да земам карти за Шпанија?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.009
Некој близок од ФФМ, општински комитети на ВМРО, Влада, Собрание, главен штаб на ВМРО . . . . тоа ми дое сеа за сеа у памет :) .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Како води топка и трча Арнаутович ме порсеќа на К.Роналдо.Место за споредба нема со Аквафреска кој е тип напаѓач како Пипо од ветар паѓа.Арнаутович е висна и физика како Адриано а има и техника.Да се надеваме дека ќе се пкаже мислам дека ќе се менуват со Балотели.
Семо не знам како ќе се отераси Интер од вишокот.
Сега во нападот се овие Ето,Милито,Балотели,Манчини,Кварезма,Арнаутович,Суазо и Обина за 2 места или максимум 3 се борат овие треба барем тројца да си одат,инаку губат најмногу Арнаутович и Балотели кој нема да имат можност за игра.Треба да си одат Суазо,Обина,Манчини за Кварезма иако многу сакам да блесне тешко да се оствари тоа.
За плеј мислам ако не може Снајдер јас сум за Ван дер Варт одличен е во асистенции и слободни,Деко наикако освен ако нема веќе кој,а и Едерсон нема да е лошо еден ќе дојде само не знам кој.
Prochitav deka VDV e sloboden za 5 milioni, najverojatno na goal.com. Ako e taka nema za sto da se zazmisluva, za Deco baraat 5 milioni a ima 31 godina.

4-ти напаѓач

Ќе има прилика, посебно Ето кога ќе игра африкански куп.
Nema seushte da bide oporaven togash. Kje dobie shansa ako se vklopi vednash vo igrata vo vtoriot den na prvata polusezona ili po;etokot na vtorata.

Se izvinuvam za latinicata ama mi se zaeba neshto ne pishi kirilica :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.679
Поени од реакции
59.809
Prochitav deka VDV e sloboden za 5 milioni, najverojatno na goal.com. Ako e taka nema za sto da se zazmisluva, za Deco baraat 5 milioni a ima 31 godina.
Има што да се размислува:

ВДВ е помлад, има изграден удар од слободен... од прилика толку. ВДВ не е класичен плеј од типот на Деко, повеќе е офанзивец. Деко одлично се разбира со Мурињо и полесно ќе се вклопи во тимот, посебно што нема многу време.

И она за годините: предност на ВДВ што е помлад е само заради парите (исто чинат). Инаку во моментов не би сакал помлад играч да ја преземе таа задача, зошто таа ќе биде најважната: да се поврзе средниот ред со нападот. Целата игра ќе зависи од плејот, ако го доведеме.

Деко има 31, мене не ми пречи 1-2 години да игра а после да бараме друг, кога ќе излезе нешто саглам на пазарот. Засега, ми се чини дека е многу подобра опција од ВДВ.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.009
Незнам од кога годините биле некаков репер за тоа кој треба а кој не треба да дојде, комбинација на искуство и млади играчи е одлично за еден тим, а Интер има Се, од промовирани играчи од Примавера тимот, играчи во најдобри фудбалски години, до играчи над 30ка, се е перфектно избалансирано плус феноменална клупа, убедливо најдобра во Италија . :toe:
Уште еден плеј, било кој, и мозаикот е склопен, 100 пати имам кажано, секој би изиграл подобро од еден Дејо на таа позиција, играч кој дефакто не е класичен плеј, самиот Мурињо тоа го потврди пред ден-два иако бевме сведоци на една супер сезона на србинот .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Има што да се размислува:

ВДВ е помлад, има изграден удар од слободен... од прилика толку. ВДВ не е класичен плеј од типот на Деко, повеќе е офанзивец. Деко одлично се разбира со Мурињо и полесно ќе се вклопи во тимот, посебно што нема многу време.

И она за годините: предност на ВДВ што е помлад е само заради парите (исто чинат). Инаку во моментов не би сакал помлад играч да ја преземе таа задача, зошто таа ќе биде најважната: да се поврзе средниот ред со нападот. Целата игра ќе зависи од плејот, ако го доведеме.

Деко има 31, мене не ми пречи 1-2 години да игра а после да бараме друг, кога ќе излезе нешто саглам на пазарот. Засега, ми се чини дека е многу подобра опција од ВДВ.
Pa zatoa rekov enma za sto da se razmisluva. VDV e mnogu pomlad proveren igrch, beshe lider na Hamburger...
I Deco ne e losha opcija no vo sporedba od finansiski aspekt VDV e podobra varijanta.

Ili ako ne saka Murunjo da rizikuva neka si gi kupi dvajcata. I onaka imame 50 milioni od Ibra pa sto se 10 milioni.. :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.009
Нејкете да ви ја презентирам финансиската ситуација на тимот ( кога ке имам повеќе време и тоа ке биде ), нема многу да се пувате со тие 50 милиони, имаат големи долгови но доброто е што имаат и доста богат газда, па некако преживуваат :) .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.679
Поени од реакции
59.809
Ili ako ne saka Murunjo da rizikuva neka si gi kupi dvajcata. I onaka imame 50 milioni od Ibra pa sto se 10 milioni.. :)
Да, и тоа што викаш :vozbud:

Ова е најдобра трансфер-идеја што ја слушнав до сега. Макар што мислам дека од сите трансфери ова лето, најдобар би бил: да го шитнеме Виера :pos2:

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Мурињо повторува: Потребен ми е плејмејкер

Стратегот на Интер, Жозе Мурињо уште еднаш потврди дека му е потребен играч кој ќе може да ја организира играта...

Мурињо од Кина во пресрет на Супер Куп дуелот со Лацио повторно говореше за новата сезона на Интер и повторно нагласи дека му е потребен плејмејкер.

Стратегот додаде дека ќе биде многу тешко, Интер да го ангажира Деко и проговори за размената Ибра Ето.

“Сакам плејмејкер, играч кој е креативен и што може да развива игра. Потребен ни е таков играч.” – рече Мурињо.

“Станкович минатата сезона играше на таа позициј, но таа не е негова природна позиција.”

“За името на играчот треба да одлучи клубот. Деко? Многу тешко може играч на Челзи да дојде кај мене. Зошто? Бидејќи е тешко.”

“Секогаш кога јас ќе се заинтересирам за играч на Челзи работите се многу тешки. Деко претходно можеше слободно да замине но кога Интер почна да се распрашува неговата цена скокна од 0 на 5 милиони.”

“Исто така беше и ситуацијата со Карвањо, од 5 на 15 милиони. Па... навистина е тешко.”

Екипата на Твенте денес потврди дека Марко Арнаутович ќе биде нов играч на Интер но Мурињо не е воодушевен многу од тоа.

“Арнаутович? Во овој момент тој не може да ни помогне. Тој не тренира со групата, неможе да му даде ништо на тимот, не мислам на него како дел од мојот тим, тој е дел од тимот на медицинскиот персонал.”

“Виеира? Тој во сабота ќе биде на клупата за резерви. Тој е опција, но доколку сака да замине потребно е да го соопшти тоа. До сега не сме имале контакт со Арсенал или Тотенхем.”

“Нападот? Сега сме во ред. Можеби во јануери кога Ето ќе биде на Купот на Конфедерации ситуацијата ќе биде малку рискантна, но ми се допаѓа навалната линија.”

“Споредба помеѓу Ето и Ибра? Доколку ги споредите кариерите на двајцата притисокот е врз Ибра.”

“Ибра имаше приказна со Интер, која сега е завршена, но нема историја со Барселона.”

“Ето има завршена сторија со Барселона, но сега започна со Интер. Подобро е да почекаме пред да даваме мислења.”

Нејкете да ви ја презентирам финансиската ситуација на тимот ( кога ке имам повеќе време и тоа ке биде ), нема многу да се пувате со тие 50 милиони, имаат големи долгови но доброто е што имаат и доста богат газда, па некако преживуваат :) .
точно така!!!! што мислите дека овие 50 милиони значат нешто!!! НЕ!!! НЕ ЗНАЧАТ НИШТО!!!!!! како Интер освојуваше скудета 4 години така и Интер се развиваше.... зголемување на платите, градење на тренинг-центри, турнеи низ Америка, кога ќе видиме.... финансиски гледано овој Интер е ист како Интер од пред 6 години.... собери-одземи ПРИХОДИ-РАСХОДИ..... пак си на нула...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.009
Мурињо :
“Eto’o will play about 60-70 minutes, as he cannot yet sustain a full match. Is the pressure on him to replace Ibrahimovic? No, if you look at their careers, the pressure is all on Ibra.
:tv:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Од изјавата погоре што ја прочитав,свесен е Мур дека му е потребен плеј и ке го купи,сфати дека без плеј нема да биде иста играта туку на сила ке даваме голови како што беше лани ситуацијата.
После СуперКупот плејот би требало да биде купен и претставен пред навивачите,се очекува некое големо име да биде тоа,нешто мегу Деко,Едерсон и ВДВ...
Најдобар голман...најсилна одбрана...најдобар среден ред...и убиствен напад....НЕПРОЦЕНЛИВО !!!:vozbud:

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.687
Поени од реакции
836
Најдобар голман...најсилна одбрана...најдобар среден ред...и убиствен напад....НЕПРОЦЕНЛИВО !!!:vozbud:
Не бе, не е ова што го наведе ти НЕПРОЦЕНЛИВО...

Непроценливо за мене е ЛШ трофеј... или, 2-6 на гости кај “Б“уљашиве...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom