Ѓорче 1932
тој сум...
Не бе, не е ова што го наведе ти НЕПРОЦЕНЛИВО...
Непроценливо за мене е ЛШ трофеј... или, 2-6 на гости кај “Б“уљашиве...
Има време за се,ке биде и тоа...и јас сакам Ферари да имам....:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе, не е ова што го наведе ти НЕПРОЦЕНЛИВО...
Непроценливо за мене е ЛШ трофеј... или, 2-6 на гости кај “Б“уљашиве...

Најдобар среден ред?? НЕ БАШ!
Јак состав сме нема што ама прерано е за заклучоци!
не најдовме некој ДОБАР плеј освен арнаутович што мислам дека ке се изгуби во италија...Time will tell

:nenene:Од каде инфо,јас ги гледам често овие програми,сакам да те прашам дали ќе ја има на 3 макс адсл-многу често има спортски програми,особено на ОБН и не сакам да ја изгубам оваа програмаИначе, oд Недела вечер ке прекине емитувањето на Нова и ОБН во Македонија kaj сите кабловски оператори .![]()
БујрумОд каде инфо,јас ги гледам често овие програми,сакам да те прашам дали ќе ја има на 3 макс адсл-многу често има спортски програми,особено на ОБН и не сакам да ја изгубам оваа програма
и удрете внимание на интевјуто на црнецот на крај .Најдобар голман...најсилна одбрана...најдобар среден ред...и убиствен напад....НЕПРОЦЕНЛИВО !!!![]()

Ibracadabra, ај, средниот ред може не е еден од најдобрите во Италија моментално без плејмејкер, но да те потсетам дека минатата сезона го имаа овој среден ред, Камбијасо, Занети, Мунтари и Дејо, спореди ги со Амброзини, Гатузо, Сидорф, Роналдињо и Кака .
За нападот ти фантазираш, Ето + Милито сакал нејкел е напад број 1 во Италија, минатата сезона постигнаа вкупно 54 голови, и дефинитивно ова дуо е едно од најдобрите во Светот .![]()