Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.679
Поени од реакции
59.810
Немаше потреба да го даваат како дел од трансферот, да доплатеа некое евро само. Пошто секако сега ќе дадат за Арнаутович, парите се тие...

Мислам, се надевам дека ќе ме демантира, ама незнам во што е овој Арнаутович подобар од Аквафреска, освен во финти за youtube. И ме нервира што си ги даваме без врска младите играчи. Да земеа некој искусен како Касано, ај ќе разберев, сакаат посикусен, докажан напад и се тоа... Ама да дадеш млад играч како Аквафреска за да донесеш друг млад играч како Арнаутович... не ми е јасно...

Енивеј, што е тука е. Не сум нешто задоволен ама нека му е со среќа и да се докаже и да остане долго време...

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.679
Поени од реакции
59.810
http://www.tip.com.mk/news_detail.asp?ID=3864&kategorija=%D4%F3%E4%E1%E0%EB
Почна да се правда уште сега Мур......си знае дека во таа страна на Милано нема да иде титулата
Стара ти е информацијата.

А на која страна од Милано ќе оди титулата? Не знаев дека имате амбиции за пехарот во ЛШ... :pos:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.546
Поени од реакции
7.085
Стара ти е информацијата.

А на која страна од Милано ќе оди титулата? Не знаев дека имате амбиции за пехарот во ЛШ... :pos:
ја незнаев дека воопшто имале амбиции:pos:
На профилот на Арнаутович на гоал.ком пишува дека бил проблематичен дечко нешто слично на Балотели.
пазете екипава Арнаутович Балотели Мунтари Матераци и Касано(ако дојде) we will fight our way to the final:pos2:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
http://www.tip.com.mk/news_detail.asp?ID=3864&kategorija=%D4%F3%E4%E1%E0%EB
Почна да се правда уште сега Мур......си знае дека во таа страна на Милано нема да иде титулата
Или не го свати текстот или со сила се правиш глупав!

Мурињо сака да кажи дека покрај Интер има и други 9-10 екипи кои се способни да ја освојат лигата па им дава исто шанси на сите. Тимот е многу посилен од минатата сезона и плус долго очекуваниот плеј мислам дека ќе бидиме главни фаворити за освојување на лигата на шампионите, покрај Реал, Барса, Челзи и Манчестер.

Едит:
Нека ни е со среќа новиот Ибра! Засега не можиме да очекуваме од него ништо поради повредата, но од втората полусезона очекѕвам многу од Арна.

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Дечки да ве прашам нешто.

Што стана со Снајдер? Официјално е дека го земавте?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Ајде со срека Арна нека ни е,се надевам одма ке се покаже и нема да зажалиме за него...според клиповите на утубе ке го биде кај нас,но останува да видиме...:)

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Твенте официјално го потврди трансферот на Арна во Интер.

Се работи за едногодишна позајмица со опција за целосен откуп на играчот и мислам дека е доста добар потег на управата.
Се очекува утре истото да биде соопштено на интер.ит. Инаку според мене добивме доста квалитетен и корпулентен играч, нека му е со среќа и нека го следат многу успеси кај нас.

Welcome Arna :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Уште долгоочекуваниот плеј ни фали,осекам ке биде некое зверско име,а зашо да не биде и Едерсон...па после ке биде...:zlo:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.631
Поени од реакции
14.534
Што позиција игра Арнаутович ? Ќе има место за него во првиот тим, или ќе грее клупа ?

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.679
Поени од реакции
59.810
4-ти напаѓач

Ќе има прилика, посебно Ето кога ќе игра африкански куп.

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Мислам дека Арнаутович може да игра и како офанзивно крило и како напаѓач. Нешто слично како Балотели и Суазо.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Како води топка и трча Арнаутович ме порсеќа на К.Роналдо.Место за споредба нема со Аквафреска кој е тип напаѓач како Пипо од ветар паѓа.Арнаутович е висна и физика како Адриано а има и техника.Да се надеваме дека ќе се пкаже мислам дека ќе се менуват со Балотели.
Семо не знам како ќе се отераси Интер од вишокот.
Сега во нападот се овие Ето,Милито,Балотели,Манчини,Кварезма,Арнаутович,Суазо и Обина за 2 места или максимум 3 се борат овие треба барем тројца да си одат,инаку губат најмногу Арнаутович и Балотели кој нема да имат можност за игра.Треба да си одат Суазо,Обина,Манчини за Кварезма иако многу сакам да блесне тешко да се оствари тоа.
За плеј мислам ако не може Снајдер јас сум за Ван дер Варт одличен е во асистенции и слободни,Деко наикако освен ако нема веќе кој,а и Едерсон нема да е лошо еден ќе дојде само не знам кој.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom