Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
првото коло го играме со Бари на 23 август во 18.30 минути!
ако може некој нека ѕирне мислам имаше табела со блокирани термини за пренос па да види дали е блокиран овој или не!
Prochitav deka VDV e sloboden za 5 milioni, najverojatno na goal.com. Ako e taka nema za sto da se zazmisluva, za Deco baraat 5 milioni a ima 31 godina.Како води топка и трча Арнаутович ме порсеќа на К.Роналдо.Место за споредба нема со Аквафреска кој е тип напаѓач како Пипо од ветар паѓа.Арнаутович е висна и физика како Адриано а има и техника.Да се надеваме дека ќе се пкаже мислам дека ќе се менуват со Балотели.
Семо не знам како ќе се отераси Интер од вишокот.
Сега во нападот се овие Ето,Милито,Балотели,Манчини,Кварезма,Арнаутович,Суазо и Обина за 2 места или максимум 3 се борат овие треба барем тројца да си одат,инаку губат најмногу Арнаутович и Балотели кој нема да имат можност за игра.Треба да си одат Суазо,Обина,Манчини за Кварезма иако многу сакам да блесне тешко да се оствари тоа.
За плеј мислам ако не може Снајдер јас сум за Ван дер Варт одличен е во асистенции и слободни,Деко наикако освен ако нема веќе кој,а и Едерсон нема да е лошо еден ќе дојде само не знам кој.
Nema seushte da bide oporaven togash. Kje dobie shansa ako se vklopi vednash vo igrata vo vtoriot den na prvata polusezona ili po;etokot na vtorata.4-ти напаѓач
Ќе има прилика, посебно Ето кога ќе игра африкански куп.
Prochitav deka VDV e sloboden za 5 milioni, najverojatno na goal.com. Ako e taka nema za sto da se zazmisluva, za Deco baraat 5 milioni a ima 31 godina.
Pa zatoa rekov enma za sto da se razmisluva. VDV e mnogu pomlad proveren igrch, beshe lider na Hamburger...Има што да се размислува:
ВДВ е помлад, има изграден удар од слободен... од прилика толку. ВДВ не е класичен плеј од типот на Деко, повеќе е офанзивец. Деко одлично се разбира со Мурињо и полесно ќе се вклопи во тимот, посебно што нема многу време.
И она за годините: предност на ВДВ што е помлад е само заради парите (исто чинат). Инаку во моментов не би сакал помлад играч да ја преземе таа задача, зошто таа ќе биде најважната: да се поврзе средниот ред со нападот. Целата игра ќе зависи од плејот, ако го доведеме.
Деко има 31, мене не ми пречи 1-2 години да игра а после да бараме друг, кога ќе излезе нешто саглам на пазарот. Засега, ми се чини дека е многу подобра опција од ВДВ.
Ili ako ne saka Murunjo da rizikuva neka si gi kupi dvajcata. I onaka imame 50 milioni od Ibra pa sto se 10 milioni..![]()
Нејкете да ви ја презентирам финансиската ситуација на тимот ( кога ке имам повеќе време и тоа ке биде ), нема многу да се пувате со тие 50 милиони, имаат големи долгови но доброто е што имаат и доста богат газда, па некако преживуваат.
“Eto’o will play about 60-70 minutes, as he cannot yet sustain a full match. Is the pressure on him to replace Ibrahimovic? No, if you look at their careers, the pressure is all on Ibra.
Најдобар голман...најсилна одбрана...најдобар среден ред...и убиствен напад....НЕПРОЦЕНЛИВО !!!![]()