Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Овој Милито кога им даваше по едно 4-5 гола по утакмица на Реал:pos:. Нема што, убиец е во шеснаесетник. Ма да не знаев оти бил стрела. На Ониеву, Лео требаше моторче да му даде за да го стигне.

Овој Милито кога им даваше по едно 4-5 гола по утакмица на Реал:pos:. Нема што, убиец е во шеснаесетник. Ма да не знаев оти бил стрела. На Ониеву, Лео требаше моторче да му даде за да го стигне.

Да, после што логички се наметнува прашањето:

Ако не можат да го стигнат Милито, како по ѓаволите ќе го стигнат Ето? :pos:

ајде бе не ме заебавајте, пред утакмицата имаше изјава тој Онејаову како и да се вида да го мочам од керамиди, дека бил возбуден од дербито и ќе се потрудел да го сопрат Интер.... ама тоа натурализирано педерско американче заборави еден факт......... ИНТЕР, ама баш овој ИНТЕР неможе да биде сопрен...... јас сум пресреќен што Мурињо направи ваков моќен тим... одбраната ја ујача со искуство, висина, цврстина - ЛУСИО, нападот, мислам дека нападот подобро не можеше да излезе...... го дадоа Ибра (зделка која јас сум среќен искрено, и покрај што видов како го бацува дресот на Барса а во Барселона е пола саат) нема везе.... ако платеа кеш за Ибра, Мур ќе го земеше Дрогба, а вака го има Ето... така да, пресреќен сум, Милито видовте што прави на терен, ОРА...... а за ЕТО..... ќе ми биде страв да гледам..... средината....... ХЛЕБ да дојде и ќе биде убиство........ имаме во тој случај 4 мотора: МАИКОН, КВАРЕЗМА, МАНСИНИ, ХЛЕБ... нешто што не сме го имале во Интер дооооооолгооо време.....

Муабетот ми е........ :toe: овој Интер е 10 пати појак од минатата година......

Како само убаво стои на официјална страна :pipi: Samuel Eto'o Fils

Според форцаинтерфорумс фановите веќе му дадоа прекар... Е2

ЕТ
ET_w_2aug07_210_se.jpg
= Е2
118798.jpg
:icon_lol:

bb[noone];2764157 напиша:
тебе нежен не те праша никој за мислење..а иначе оти нејќам да ме банираат ќе си поќутам а и ме мрзи да ви докажувам дека барса има најдобра младинска школа :smir:

Па тебе кој те праша? Ај гитла.

Kолку само го измисли ова!!!

Те молам најди ми статија со оваа реченица на Лапорта затоа што јас и покрај тоа што ги читам сите релевантни страни за Барса секој ден не можев да го најдам ова никаде.

Ова што го кажав е уште кога беа презентирани Роналдо и Кака, прочитав на некоја од нашиве точно, ама не значи дека не е точно тоа. Сум го измислил...како не немам друга работа па ќе се замарам за џабе овде.

btw, што е работава со Касано, ќе го земате или не?

btw, што е работава со Касано, ќе го земате или не?

Морати изјави со доведувањето на Ето и Хлеб, нема да има никаква потреба од носење на Касано (ама Морати си е Морати...ќе каже не иде...па после ајде официјално :))

А и според претседателот на Сампдорија... Sampdoria President Ricardo Garrone Dismisses Antonio Cassano Exit Claims
"Cassano? I can say that he will stay - 100%." Garrone told Primocanalesport.

Едит: Реакцијата на Кордоба откако Ибра го бакна дресот на Барса.
" Тој не беше тука 10 години па мислам дека е сосема нормално "

Занети " Не би сакал да коментирам за играчите. Ибра е минато, мораме да се фокусираме на иднината "

Матераци " Би сакал да му се заблагодарам на Ибра за помошта во освојувањето на 3-те скудета...сега треба да мислиме на Е2:) "

http://www.channel4.com/sport/football_italia/jul28i.html

Морати изјави со доведувањето на Ето и Хлеб, нема да има никаква потреба од носење на Касано (ама Морати си е Морати...ќе каже не иде...па после ајде официјално :))

А и според претседателот на Сампдорија... Sampdoria President Ricardo Garrone Dismisses Antonio Cassano Exit Claims
"Cassano? I can say that he will stay - 100%." Garrone told Primocanalesport.

Па искрено да ви кажем и не ви треба, имате доволно играчи за у напад.

Не ни треба Касано а мислам дека ќе го донесат ако Морати вака изјавува.
Требаше да кренат по Фабрагас но откако Арсенал го продаде Адебајор тешко.А следната година доаѓа Кутињо најдобриот талент во светот кој го гледал знае нема подобар од него.
За оваа година доста а следната само Агуеро може и Фабрегас.

Пристигнаа
http://www.corrieredellosport.it/video/calcio/inter/2009/07/28-13912/VIDEO:+L'Inter+torna+in+Italia

Може не ни треба многу ама имаме вишок играчи кои ни се тотално непотребни дури и контра-продуктивни... така да, ако може Морати пак да смисли некоја НБА трампа, нека земе било кого, само да се ослободи од вишокот.

Знаете на кого мислам де... :pos2:

Нека ви е честито доаѓањето на Ето.
Му посакувам да постигне многу голови во Интер

Денес Иван Кордоба прави 10 години во Интер симбол на овој Интер заедно со Занети метро и жилет е но се бори и скока како двометраш да е жив и здрав.Секогаш смирен и тивок сите изјави му се на место никогаш не правел проблеми секогаш за тимот како да не сакаш ваков фудбалер.
Serie%20A%2008-09%20Int-Lec%20CORDOBA-ZANETTI.jpg

Помина презентацијата на Ето или сеа ќе биде?
Ако е сега давајте линкови :)

Интер понуди пред договор за Пандев

pandev1.jpg
Горан Пандев уште денеска може да потпише тригодишен договор со Интер и да се врати во својот матичен клуб во Италија каде не му дадоа можност да се докаже во деновите кога нашиот најдобар фудбалер беше тинејџер и беше дел од младинскиот тим на "нероазурите". Но со тоа тој за да игра за шампионот на Италија ќе мора да чека една година. Клубот од Милано има понуда за преддоговор за Пандев, кој би бил активиран по 365 дена и во време кога нашиот најпознат фудбалер би немал никакви проблеми со проблематичниот Клаудио Лотито.

За преговори со Пандев, кој би го засилил нападот на Интер идното лето, дозвола дал и тренерот Жозе Мурињо, кој летово на "Џузепе Меаџа" ги доведе Диего Милито и Самуел Ето, но остана без Ибрахимовиќ и Круз.

Сепак, Интер е во втор план за Пандев и неговиот менаџерски тим. Утре можеби е еден од пресудните денови во драмата наречена "Горан Пандев" и неизвесноста околу тоа каде еден од најдобрите фудбалери на Лацио ќе ја продолжи кариерата. Пандев не е во преден план на новиот тренер кој на тест средбите му дава шанса на нашиот фудбалер со "втората" екипа. Лацио заминува за Пекинг каде се игра Супер купот на Италија против Интер. Неодењето за Кина ќе биде најава за заминувањето на Пандев од Лацио. Како второ се уште трае неизвесноста околу судбината на Трезеге. За Јувентус да влезе во сериозни преговори со Лацио за Пандев ќе мора да собере пари и да ослободи место со заминувањето на Французинот.

Вчерашното издание на римскиот весник "Лего" најавува дека до 1 август Пандев ќе замине во Јувентус за 12.000.000 евра со тоа што Трезеге ќе биде продаден на Милан или Олимпик Лион, а Лацио ќе се засили со холандскиот голгетер Ван Хаселинг од Селтик.

Такви приказни околу судбината на Пандев има барем по десетина во еден ден во различни медиуми низ Европа.

Од кај им е ова не знам :)

Зш нема никаде стрим за презентацијата на Ето?

Аирлија нека е.
Денеска дознав за размената Ето - Ибра, и... Што да каже човек, подобро времето да го оставиме да покаже дали бил правилен потегов или не.

Што се однесува до победата над Милан, секоја му чест на Милито, човекот е вистински мајстор. Ваков играч Интер одамна немал. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom