Кои права на хомосексуалците треба да се бранат со закон?

• Креатор на темата Креатор на темата Let 3
  • Време на започнување Време на започнување

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.280
Глеам вчера на ТВ тоа Коче шо е председник на педерите (и лезбејките - да не се налути понежниот пол) пак на некоја прес конференција бараше некакви закони да се заштитат педерите (и лезбејките - да не се налути понежниот пол), а сега како испомош беше накокорена на масата и амбасадорката на Холандија која ни се пофали дека имала некоја роднина лезбејка дека познава еден банкар геј и дека имала црнкињи за снаи. Мене ми е жал госпѓо за таквата ваша фамилијарна состојба, али да видиме како се тоа угрозени педерите (и лезбејките - да не се налути понежниот пол) во РМ. Смеат да патуваат, смеат да отвараат бизниси, смеат да се вработуваат смеат да пијат, да јадат , да возат коли, мотори, точаци, да изнајмуваат ДВД-а да даунлодираат МП3, да се капат да се бричат..... Исто како сите ние. Јас мислам дека дома може да си го секса партнеро како сака и колку сака. Во весник немам прочитано некои вести дека некој бил натепан, понижуван, избркан од работа... оти е педер (и лезбејка - да не се налути понежниот пол). Повеќе има вести дека маж натепал а богами и убил) жена, дедо - зет, снаја - свекрва. Значи повеќе се на удар хетеросексуалните заедници отколку заедници на педерите (и лезбејките - да не се налути понежниот пол). Дали во тој закон што педерите (и лезбејките - да не се налути понежниот пол) постои негде како нацрт или пројект да видам што бараат. Кон што се стреми заедницата на педерите (и лезбејките - да не се налути понежниот пол) во Македонија. Дали бараат и 2-3 места во парламентот, денот на педерите (и лезбејките - да не се налути понежниот пол) да биди национален празник (неработен ден) дали бараат некои пари од буџет за да се промовираат, некое место во некои буџетски установи, нели излегоа со бројки дека 20% популација во МК се педери (и лезбејки - да не се налути понежниот пол) па да не бараат и толку да бидат вработени во државни администрации (23% албанци, 20% педери (и лезбејки - да не се налути понежниот пол)....)
Дали и како и колку се навистина загрозени правата на еден таков човек во МК и како законот ќе му помогни?

Хомосексуалците своите права најпрвин треба да си ги побараат кај Бога за да можат после тоа да си ги бараат и на земјава,не само во Македонија туку и насекаде во светот.Значи откако Господ ќе им даде некакви права со тоа што ќе ги смени светите книги и закони,тогаш можеме и да дискутираме дали им се загрозени правата на земјава,во спротивно беспредметно е и да се дискутира за таа проблематика.:toe:

Што оти некој гледа со чудни очи на кај нив?
Па и некои гледа со чудни очи на кај детето со искинати патики па што? Некој гледа со чудни очи на дебелото, несмасното, најдоброто, извалканото, помочаното, најсекси па што?
Сега сите треба со закон да ги заштитиме?
Ми еве јас сакав да бидам заштитен од предрасуди (на повозрасни) кога ја носев долга косата, така природна и фраерски... дали некои тие што денес се такви како што јас бев пред некоја година ќе бидат исто така заштитени со закон? Дали дедото во паркот што прокоментира на мојата фризура ќе биде законски гонет?

Овие хомосексуалците ми изгледаат жедни за ТВ покриеност. Мислам јас секогаш кога ќе шетам со мојата девојка или секогаш кога ќе спијам со неа, немора цел е“’„’ свет да знае. Ако навистина сакаат никој да не им пречи, нека престанат да се фалат дека секој ден се д0293 со своите „партнери“.

Овие хомосексуалците ми изгледаат жедни за ТВ покриеност. Мислам јас секогаш кога ќе шетам со мојата девојка или секогаш кога ќе спијам со неа, немора цел е“’„’ свет да знае. Ако навистина сакаат никој да не им пречи, нека престанат да се фалат дека секој ден се д0293 со своите „партнери“.
Камо среќа да беше само за медиумско внимание.

Не знам дали си приметил како одеднаш искрснуваат пред избори.

Се појавија ко гром од ведро небо у 2006-та со неверојатниот податок за 10% хомосекслуаци у Мк(нели сдсм и брак ќе им дозволуваше)...Еве ги сега со уште поневеројатни проценти:vozbud:

Не се така бенигни него ги користат ко инструмент...Уше и праќаат еди-кој-си до Холандија, да не дави со тоа како се ебат луѓето у нејзиното опкружување и да ни се обраќа ко да сме орангутани затуцани. И после тоа ќе си го внесе у своите извештаи за малата земја, без име, но и без разбирање за педерите :(

А бе би сакал да видам кои конкретно права си бараат. Точка по точка. Иако ми изгледа дека имаат некој буџет сега во здружението педерско па е ова борба за фотељи и позиции пред избори. А партиите ако сакаат нек си направат ко шо имаат здружение на жени од СДСМ ил ВМРО, па подмладоци (млади сили) на ВМРО и СДСМ сега нек напрат и педерски кружоци на пример Педери на СДСМ или ВМРО.

А бе би сакал да видам кои конкретно права си бараат. Точка по точка. Иако ми изгледа дека имаат некој буџет сега во здружението педерско па е ова борба за фотељи и позиции пред избори. А партиите ако сакаат нек си направат ко шо имаат здружение на жени од СДСМ ил ВМРО, па подмладоци (млади сили) на ВМРО и СДСМ сега нек напрат и педерски кружоци на пример Педери на СДСМ или ВМРО.

не ги заборавај лезбејките( - да не се налути понежниот пол) :pos2::pos2::pos2:

п.с. хм,како ли ќе изгледа изборот за претседател на тие кружоци,реденка?:pos2::pos2::pos2:

Според посатара тема за хомичиве ,го пренесувам мислењето кое го констатирав ,дека единствено право кое го имат е да имаат 30 секунди предност да почнаат да трчаат ,пред дечките одгоре (од стреланата) да почнат да ги бараат на нишан ! :smir:
Ај поозбилно сега..

Имаат право да побараат лекарска помош - без притоа да бидат осудувани и јавно линчувани од организиациите кои само декларативно се залагаат за нивните права, а всушност бричат пари !

A ЗА ТАА ХОЛАЃАНКАТА....

Веројатно го бараат тоа што го сакаа пред години со МАССО, а тоа е легализирање на бракови меѓу ист пол.

Според посатара тема за хомичиве ,го пренесувам мислењето кое го констатирав ,дека единствено право кое го имат е да имаат 30 секунди предност да почнаат да трчаат ,пред дечките одгоре (од стреланата) да почнат да ги бараат на нишан ! :smir:
Ај поозбилно сега..

Имаат право да побараат лекарска помош - без притоа да бидат осудувани и јавно линчувани од организиациите кои само декларативно се залагаат за нивните права, а всушност бричат пари !

A ЗА ТАА ХОЛАЃАНКАТА....

еј браво за видеово ептен го погоди! јо јо аеродром фемили генгста дрога трип ова она... :tapp::tapp::tapp::tapp:

на темава:
Не знам што би барале педериве тука, да не сакаат да им се клањаме и да се поздравуваме со нив само затоа што се „загрозени“?

Vi makedonci treba da seriozno preispitate taj odnos koji imate sa homosleksualcima, kad vec pretendirate na helensku istoriju. :smir:

Vi makedonci treba da seriozno preispitate taj odnos koji imate sa homosleksualcima, kada vec pretendirate na helensku istoriju. :smir:
А бога ми и вие Сервите кога сте им први слуги на "хелените", а не да ги тепате по Белград.

Vi makedonci treba da seriozno preispitate taj odnos koji imate sa homosleksualcima, kada vec pretendirate na helensku istoriju. :smir:

Никој не претендира на хеленска историја.
Си постои Македонска историја. Хелените си имаат своја посебна историја, во најголем дел како потчинети на Македонските цареви. Хелените имаа изразени хомосексуалци (како што и самиот увиде кога беше во Грција). Али Македонците имаа друг јазик култура и сфаќања од хелените.

што, нова тема се отвори?

Очигледно е, нели :uvo:

Vi makedonci treba da seriozno preispitate taj odnos koji imate sa homosleksualcima, kad vec pretendirate na helensku istoriju. :smir:

Ауу не другар, немој да се вреѓаме. Никој од нас не претендира на хеленска (гејска) историја. Педерчињата од југот претендираат на нашата историја!

иди у софиски геј клуб, многу ги имате, можеш да бираш, садо или мазо или анал или орал или се комплет

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom