Bada Bing!
шшшшшш
- Член од
- 14 јули 2006
- Мислења
- 2.671
- Поени од реакции
- 114
А да си се држи секој во свој ќош?
Прекрасни идеи. :blabla:Расно мешање=ГЕНОЦИД!
А да си се држи секој во свој ќош?
Прекрасни идеи. :blabla:Расно мешање=ГЕНОЦИД!
Никаде не реков дека сите се такви јасно ми е дека има такви и кај нас и кај вас али ова веќе е претерано веќе очигледно е дека повеќето такви се кај вас.Не, јас во никој случај не велам дека треба да речеш дека сите албанци се добри. Vice versа, очекувам да не тврдиш дека сите албанци се лоши поради еден, двајца или тројца.
Ок...Чувај го говорот за world peace и сплотеност кога ќе бидеш кандидат за Miss World.Би сакал да извлечете сите една поука. Дека не само во Македонија, него и во светот, ќе има соживот, доколку се отстранат националистите, расистите, мразачите на туѓи вери.
Така, ќе останат оние луѓе кои сакаат да се дружат со луѓе без оглед на раса, етничка припадност, вери и ќе го има долгопосакуваниот мир во светот
Апсолутно вистинитоБи сакал да извлечете сите една поука. Дека не само во Македонија, него и во светот, ќе има соживот, доколку се отстранат националистите, расистите, мразачите на туѓи вери.
Така, ќе останат оние луѓе кои сакаат да се дружат со луѓе без оглед на раса, етничка припадност, вери и ќе го има долгопосакуваниот мир во светот
Кога ќе биде вистинито?Апсолутно вистинито
и мислиш сега дека го реши проблемот??? нарекувајчи не Македончиња, а вие демек албанци... проѕирни сте и лицемерни... дволични како лицето б.ц.Ај бе не дробете џабе... Познавам еден тон албанци кои побрзо ке ти завршат работа од Македончињава. Не е се до етничката припадност.
Неможете да ме убедете дека неможе да се има соживот. Соживот има, само треба да престанат подбуцнувачите да ги буцкаат и македончињата и албанците.