Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
i se odrza ili ne.posto pomina 14 februari koga go pisuvam ova a iskreno dosata so tie nacionalizmi prestanete vise pa sto ako se odzuva ovde netreba da ima nisto protiv. a ocigledno za nisto ne sme sposobni pa kamoli za vakvo rganiciranje.a i tv nemame sposobni javen servis rasturen i sto sakas.posle. ama vise so tie nacionlozmi do koga be makedoncinja do koga mesto da ideme napred vie.sto ne organizirame nie vakva mak manifestacija pa da ja organizira me vo bugarija. dosta vise ovie se protiv nas onie se protiv nas dosta vise ne fakaja nekoja paranoja izgleda .ako e vistina ova so pisuva ovde

i se odrza ili ne.posto pomina 14 februari koga go pisuvam ova a iskreno dosata so tie nacionalizmi prestanete vise pa sto ako se odzuva ovde netreba da ima nisto protiv. a ocigledno za nisto ne sme sposobni pa kamoli za vakvo rganiciranje.a i tv nemame sposobni javen servis rasturen i sto sakas.posle. ama vise so tie nacionlozmi do koga be makedoncinja do koga mesto da ideme napred vie.sto ne organizirame nie vakva mak manifestacija pa da ja organizira me vo bugarija. dosta vise ovie se protiv nas onie se protiv nas dosta vise ne fakaja nekoja paranoja izgleda .ako e vistina ova so pisuva ovde

Па глеј сеа. Имаш Бугарски Идол. Во статутотт им пишуе дека само бугари може да учествуваат на антпреварот. И ти одиш таму и се пријавуеш да пееш. Што мислиш што значи тоа?

Е што стана со кастингот во Скопje? Нема ли некоj да се пофали да каже како е било? Има ли веке и Македониja своj музички ИДОЛ? Мегу другото makedon^ ние бугарите ли сме неприjaтелите? Начи моге со србите да сте дупе и гашти со нас не могете?!Имаш многу сбркано мнение за нас.Повекето бугари ви сакаат и ви имат като исти брака!

MUSIC IDOL 3 - PJESMATA NA ZIVOTOT VEKE I VO MK!

Само 15 биле избрани за финалниот кастинг во Скопje. Изгледува дека во МК нема толку музички таленти.

Е што стана со кастингот во Скопje? Нема ли некоj да се пофали да каже како е било? Има ли веке и Македониja своj музички ИДОЛ? Мегу другото makedon^ ние бугарите ли сме неприjaтелите? Начи моге со србите да сте дупе и гашти со нас не могете?!Имаш многу сбркано мнение за нас.Повекето бугари ви сакаат и ви имат като исти брака!

MUSIC IDOL 3 - PJESMATA NA ZIVOTOT VEKE I VO MK!

Или па критериумите на Идолов се ептен високи за нашиве нови таленти

Не го верувам ова... може малку кандидати да е имало, ама не и критериумите да се били високи. Jас сум фен на Music Idol и не сум видел некоj коj е добар да не биде допуштен до основната комисиjа во градот. Ке видиме утре колку од тие 15 ке одат во Софиjа.

http://vbox7.com/play:459510df
http://vbox7.com/play:9e24c398

Или па критериумите на Идолов се ептен високи за нашиве нови таленти

Само 15 биле избрани за финалниот кастинг во Скопje. Изгледува дека во МК нема толку музички таленти...

...кои сакаат да пеат на сомнителниот бугарски идол.

Не се преценувај со божем супериорни изјави.

Секоj коjшто сака да се изjави. Кое му е сомнителното на Идолот? Таму ке биде и еден от големите современи македоски композитори, пишувал песни за Тоше, Каролина и уште многу. Тоа е голема шанса за секоj добар пеjач. Вероватно при оваа малка полуларност другата година нема да доjде во Скопие Music Idol.

...кои сакаат да пеат на сомнителниот бугарски идол.

Не се преценувај со божем супериорни изјави.

Вероватно при оваа малка полуларност другата година нема да доjде во Скопие Music Idol.

dawsons-ugly-cry.jpg

Хаха, зашто да е сомнителен бугарскиот ИДОЛ?:pos2: Тоа кое прават од екипот на Music Idol не го прават и политиците во Бугариja и Македониja! Тоа е еден шанс за секоj талент од МК, зашто требаше да има протести, агитациja ...а кога са отишли екипот од шоуто да ги питуват зашто е сичко тоа сите са бегали! Каква е таа омраза коja ja изпитувате кам бугарите? "Бугаристан...татари..." какви сме ние, такви сте вие...имам приjaтели од Македониja, колеги во универзитетот не ги мраза....надевам се и те мене!А какво става во МК...секоj срешту назе?! Споко никоj нема да ви каже че сте бугари, като доjдете во Софиja!:helou:

Слушнавте? По големата популарност на Операција Триумф, А1 ни подготвува ново мега изненадување, се работи за токму ова ново балканско шоу ИДОЛ, кое оваа година ќе се одржува во Бугарија и каде секоја од балканските земји ќе си има претставници, меѓу нив и Македонија
Шоуто ќе биде со гала вечер еднаш неделно, на која ќе има 4 - члено жири со еден претставник од Македонија

Слушнавте? По големата популарност на Операција Триумф, А1 ни подготвува ново мега изненадување, се работи за токму ова ново балканско шоу ИДОЛ, кое оваа година ќе се одржува во Бугарија и каде секоја од балканските земји ќе си има претставници, меѓу нив и Македонија
Шоуто ќе биде со гала вечер еднаш неделно, на која ќе има 4 - члено жири со еден претставник од Македонија
Судејки по твојот потпис, нашата ни Каро ќе биде претставникот од жирито во Македонија.

Па нели Каролина е забранета на А1...

Па знам дека е забранета, а плус не е сигурно дека она ќе биде во тамошното жири, можно е затоа што она е популарна наша пејачка таму по ланското шоу Пеј со мене, али јас лично не би сакала да биде дел од некакво оценување
Сигурно е дека она ќе има гала настапи таму, слично како и во Операција Триумф

Ако пее и ја прекинат пак ко на триумф, жими се, ќе ме знаат и А1 и Бугарите

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom