Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Да , ќе го пренесува зашто сите си имаат свои ИДоли, само Македонија нема, па ајде у склоп на Бугарите
Изгледа на крај ќе се опдржи светски избор на Идол кој ќе биде со победниците од сите регионални избори на ИДОЛ
Шоуто ќе се дава на А1, а меѓу 4-членото жири, ќе има и македонски претставник

Нема светски Идол и светски натпревари за Идол. А до лани Идолот кој се одржуваше во Бугарија се викаѓе Buлgariaн Idol . Дали ќе се вика и годинава така веќе кога примаат македонци од кај нас или ќе се смени насловот?

Може "Music Idol 3" и "Idol" се две различни шоу-програми. За Music Idol 3 кастингот во Скопjе приклучи.

Оле-ле, пази боже... Една идеja за имена на шоуто- "Mac Idol" кетарингот на шоуто моге да е Мc'Donalds нели и тоj е македонски!:pos2:
Поздрав од Б'ЛГАРИја!:helou:

shit нека ја викнаат ноне :pos2::pos2::pos2::pos2: да му покажи како се пее,сега гледам кој е хуман во Македонија станува пеач.Ц Ц Ц се мислам да не беше Тоше дали ќе имаше вакви хумани музичари :toe:
идол замене е глупости особено во макдеонија.кај нас мора да се знае се пред време,затоа не планирам да тросам 1500 ден за еден ден до ск,и да ме заебаваат некој деликвенти.

Зарем некој ке се пријави за да биде споредна улога на некои бугарски пејачи кои иако со помал талент сепак ке се најде победникот.

DIJAMANTE, што стана со кастингот? Пријави ли се вчера или денес?

Hello, јас да се пријавам? Хелоуууууууууу?????????????????
Иначе денес заврши и вториот дел од кастингот, избрани се изгледа неколку кандидати, најнови информации за шоуто кажуваат во А1 Ексклузив

Кога почнува ИДОЛ? Мислам дека на 3.3. почнува - тоа е идниот вторник, али ќе видиме

Кога почнува ИДОЛ? Мислам дека на 3.3. почнува - тоа е идниот вторник, али ќе видиме

Почнува на 1.3, вероватно кон 22:00 (21:00 mk) или покасно. Од 20:00 е финалот на Ford Boyard и после е стартот на Идол). За жал не можам да гледам првата епизода :toe:, ке го барам подоцна на торенти...

Проверив, ке започне на 01.03 од 21 часот (20 часот мк време)

Ау, малце ми е чуден терминот, недела 20 часот? што ќе му прават на Милионерот тогаш

А на натпреварувачите ќе им дадат Татарски паспш преку ред :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom