Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Па знам дека е забранета, а плус не е сигурно дека она ќе биде во тамошното жири, можно е затоа што она е популарна наша пејачка таму по ланското шоу Пеј со мене, али јас лично не би сакала да биде дел од некакво оценување
Сигурно е дека она ќе има гала настапи таму, слично како и во Операција Триумф

Ако пее и ја прекинат пак ко на триумф, жими се, ќе ме знаат и А1 и Бугарите
WOW!Опасната Ванда...пардон, Дијаманте:pos:

4y2RwP8DcQ+d6rT9ATiAAAAAElFTkSuQmCC

A sto e sega ova na exclusive sto kazaa ovoj cetvrtok i petok vo Makedonska opera i balet, od 9.00-16.00 casot dojdete i prijavetese, nesto takvo. Sto, pak ima termin za prijavuvanje?
Pa neli prijavuvanjeto bese na 14-ti vo kontinental?

A sto e sega ova na exclusive sto kazaa ovoj cetvrtok i petok vo Makedonska opera i balet, od 9.00-16.00 casot dojdete i prijavetese, nesto takvo. Sto, pak ima termin za prijavuvanje?
Pa neli prijavuvanjeto bese na 14-ti vo kontinental?

Епа изгледа како и по обичај А1 влетала во последен момент, па сега ќе биде одржан кастингот на „повисоко“ ниво. :tapp:

Чекаjте...сакате да кажете че ке има ново шоу...? Балкански ИДОЛ? Тако ли?:pos: Нели веке има Music Idol ...како ке е тоа?

А1 пак влетала во послден момент во ова и сеуште не знаеме што точно и како ќе биде, али мислам дека ќе биде подобро од што мислиме, иако е бугарско
Ова нема да биде балкански ИДОЛ, него на некој начин бугарски Идол каде ќе има и македонски кандидати, за учество на други земји, не знам
Мислам дека другиве екс Ју нема да учествуваат, плус Хрватска си има свој Идол
Ќе видиме, како што прочитав Идолов почнува на 3 март

BGBOY, нема друга аудиција, истата си е само што најверојатно поради малата посетеност на првиот рок ( слаб маркетинг, скоро никаков, само на едно радио се рекламираа) ке има и втор рок на избор кој ке биде пренесуван на А1 телевизија каде штона истата таа телевизија од денес почна Идол да се рекламира за пошироката народна маса да биде запознаена, што треба да резултира со поголема посетеност.
Јас пратив маил до А1 и чекам дефинитивно да ми казат дали тоа е повторно запишување или само избраните од првиот рок ке пеат за влез во следниот круг. Тоа не ми е баш јасно.
И ми треба ваше мислење.Поради тоа што прочитав некои постови овде као све ова е пропаганда нечија и сл. и ме ставате во мисла дали да се пријавам или не? Можно ли е да се има некакви последици (освен ако не ја пеам Кен Ли) од овој Идол од типот Македонциве се блгарчета и сл.?
Што мислите да се пријавам или не?

darmon стига со таja пропаганда! Нема такво нешто, абе вазе много ви е страх...!!! Иде бугарска продукциja во МК и сите скачате до небето! А ништо не казувате кога е дошла таа Операциja Триумф(не знам кое и е било популарното зашто ни во Бугариja, ни во Романиja ни во никоа голема страна од Балканите не се е знаела) тоа за вас не е агитациja, така ли? Хаха... веке ставате смешни... да ви е страх да одете по кастинги:lud: Простете ми, но тоа е наистина..немам думи, немам!

Наj грандиозниот музички конкурс во целиот свет веке е доступен и за Македониja! MUSIC IDOL - Наj гледанато музичко шоу во Бугариja веке бара звезди и од Македониja! Ако Пеjнието е твоja страс jави се на одисеата во Скопje!
И Македониja ке има своj музички ИДОЛ - ТЕ ЧЕКАМЕ! :oeoeoe:

Види сега darmon, луге-то од форматот (Music Idol) се професионалци и ке се однесат професионално сo секоj - во тоа биди сигурен. Jас ако можах да пеjам бих се приjавил. Ако си талент, ова е шанс да те видат и во Македониjа и во Бугариjа. Па ако го спечелиш и албум ке имаш :)

Аjде.... http://vbox7.com/play:eb84e0f4

Ако решиш да одиш...
1. Не ги пеj "Катерино моме" и "Назад, назад моме Калино", тие ги пеа секоj втори за Music Idol 3 и жири-то нема да те оцени добро со нив :)
2. Се подготви со една македонска поп песна и една странска поп или рок (наj-добро на англиски) - гледал сум ги сите кастинги коишто се емитирани овде и ова е добра комбинациja. Форматот сепак е за поп-музика.
3. Облеката е важна. Сеедно си на концерт :)

BGBOY, нема друга аудиција, истата си е само што најверојатно поради малата посетеност на првиот рок ( слаб маркетинг, скоро никаков, само на едно радио се рекламираа) ке има и втор рок на избор кој ке биде пренесуван на А1 телевизија каде штона истата таа телевизија од денес почна Идол да се рекламира за пошироката народна маса да биде запознаена, што треба да резултира со поголема посетеност.
Јас пратив маил до А1 и чекам дефинитивно да ми казат дали тоа е повторно запишување или само избраните од првиот рок ке пеат за влез во следниот круг. Тоа не ми е баш јасно.
И ми треба ваше мислење.Поради тоа што прочитав некои постови овде као све ова е пропаганда нечија и сл. и ме ставате во мисла дали да се пријавам или не? Можно ли е да се има некакви последици (освен ако не ја пеам Кен Ли) од овој Идол од типот Македонциве се блгарчета и сл.?
Што мислите да се пријавам или не?

Нема да има повеке кастинги за Music Idol 3 оваа година во Скопje. Избрани се 5 луге - 3 момичета е 2 момчета.

Скопjе - 5
Пловдив - 21
Варна - 34
Бургас - ?
Софија - ?

Кажаа на А1 Ексклузив дека А1 ќе го пренесува ова шоу.

Да , ќе го пренесува зашто сите си имаат свои ИДоли, само Македонија нема, па ајде у склоп на Бугарите
Изгледа на крај ќе се опдржи светски избор на Идол кој ќе биде со победниците од сите регионални избори на ИДОЛ
Шоуто ќе се дава на А1, а меѓу 4-членото жири, ќе има и македонски претставник

па нели и Ноне кога победи беше .. бугарско или српско :nesum: ?

Ноне не победи ама барем направи каква-таква кариера, за разлика од таа победничката Мина која којзнае каде ја снема. :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom