марсовка:
ДК, квази патриотите кои одамна се немаат солидно нафукано и плачат за по еден црнечки к*р од кој очите би им истекле, повторно настапуваат на ебаната сцена да си ги измерат на кој му е поголем или на која и е подлабока за да на крај се расплачат пошо не го добиле тоа шо го сакале цел живот, а тоа е едно садомазохистичко ебе*е во здрав мозок или пак здраво ебе*е со колец. Најверојатно треба да се појави некој јак е*ач за на сите да им ги нат*ти г*зовите и убаво да им го плесне.
и голем поздрав до сите оние напатени кои ми го читаат постот и оние кои ме демнат по профил.
ПараноиК:
И повторно цел свет ми мава шамари, и повторно сите се против мене. Каде се најблиските кога ми требаат. Не знам дали ќе издржам, не сум доволно силна.
Shmekerot:
Кај си ма драга (шмек)? Денес шмекнав четири убави девојки со мојот шмек и погоди што... СИТЕ МИ ВОЗВРАТИЈА. Одам јас да го доусовршувам шмеков, нели сепак треба да биде еден и единствен.
Шмек драга.
Новинарка:
Драга Шенка, среќна сум што конечно го најдов Марко иако цел ден го барав низ населба, а ти дефинитивно треба да се ослободиш од некои вишок личности. Поздрав со песнава:
[некој си линк од јутуб]
гладиус:
Драга моја,
Уште еден совршен ден. Сè е прекрасно кога сам си организираш. На повидок многу нови работи, пробата помина супер и кафето беше феноменално. Што да правам кога наместо да седам цел ден пред пц и лечам комплекси излагам да прошетам?
That's me... Right?
гладиус:Smir:
Џену грл:
Драга, знам дека ти пишувам ретко и секогаш е тоа во раните утрински часови но што да правам кога не можам да заспијам чекајќи го бурекот во 5 сабајле
Останувам јас да висам над компјутеров до ниедно време, а блазе им на оние кои веќе спијат.