Тука пишуваме на зададена тема *ЧДА стил*(денес: ''Драга Кајгана'')

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.117
Брат ни од Охрид ни од Прилеп не сме. Полоша интерпретација на битолски дијалект немам видено досега. Ама добар обид сепак.
Е да. Знам, појма немам од битолскиот.
Можев и на нормално литературно, но сакајќи да го доловам моменатот отиде јабана целиот контекс. :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ова не е фер и коректно,јас Пушење ја обработив,понапред сум од класот отиден.

Сеа што да работам,наставничке Јове?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Пушење:
*Рандомчлен*: Точкест те поддржувам јас, види дека ставив потпис со твоето име и банерче си направив. Уствари не го направив јас, го украдов од ТонИнтер, ама види ме, сам го направив:nesum:.
Let_3: Ако му го пушам јас некому кај сакам ќе платам казна, ама ако тој ми го пуши мене и јас плаќам за него?
Јован: Ако имам аматерско банерче во потпис и признавам дека е просто, ама пушам ко Силвија Сеинт во "Опасни умови".
__Dejana: 5 души седат со мене на маса, неможам веќе, се нервирам. Кај и да се свртам некој извадил ново нешто за пушење. Неможам веќе ќе си седам дома в када и не излегувам нигде! Дури низ дневната соба неможам да поминам од дим! Ја мразам к**винската поза што ја прават сите жени кога пушат!

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Мистичен: Јас иако отворив драматично тема пред година дека се откажувам од цигарите сепак решив да цмиздрам како мало девојче дека ми се нарушени основните права за самотруење додека луѓе јадат по контејнери.
АБЦ: Бидејќи не ја изградивме мојата нуклеарна централа сега се труеме со јаглени и гасови додека Грујо мисли со непушењето ќе не заштити. Игнорантска влада, зар не научивте до сега дека само со апсурдни закони го лажат народот? До кога, не знам. :toe:
Crazy In Love: На факултет Ѓорѓе Иванов ни кажа дека многу добар е законот затоа штоа е демохристијански и све тоа, сепак ме нервира фактот што нема да можам да си пушам во омилениот кафич Френдс дур пијам кафенценценце. Ај одам по дождот да си ги стопам овие конфликтни чувства, кога ќе дојдам нејќам да ве читам за да не си се напнам пак!
Bada Bing!: Браво бе, луѓе немаат што да јадат важно се дискутира на големо дали и каде да се самотруете и да трошите пари. Идете дишете пред ауспух, ебаве. Јас ќе јадам гомна што и да се одлучи зашо сум длабоко повредена индивидуа која се крие зад горчлив сарказам. :pipi:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
ПараноиК : Секогаш сум со цигара во рака , можеби ќе умрам млада , ама барем ќе имам испушено преку 100 ... А за цигари да не зборуваме
Viktoranius: I smoke to love to cigaret. Ама ја не зборувам англиски!
Psytisfaction : Се сеќавам и јас како вас на таа возраст првпат запалив цигара и ....4 часовни спомени , денес сум екс-секретарица !
^^^Магде^^^: Од психолошки гледана страна , само слабите личности пушат . Лично , јас сум психички силна личност и не пушам !
ZeroStyle : Мувај ме , лапај ме , ја имам пушено на булевар , имам пушено во продавница , имам пушено во штала со сено и животни !
reactive89 : Женска имаш цигара ??? А дечко ?

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Flix: Поо темава вришти! Се нанервирувам ко че видам вака убо чупе цигар в рака на јавно место! И то од тија 57ците.
Па нека ме клај на ем ес ен, че ја сликам и едитирам в фотошопов че изгледа ко west да мава!
Прао и дудлање че паднит. :)

Синдикат: Фнучко, ти само дудлиш а нишo не ебиш. Ко сме ка пушењево, редно некоја тебе да ти го испуши.

*незнам со кој фонт пишува, sry. :)
Аха и че ојме в меана и че јајме чкембе и че дојме и че клајме по ен тутун и ќе палиме пентана по енѕероно.

БооооОО, лошо. БО!
Благе везе нема од битолски.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
M

marsovka

Гостин
^^^магде^^^ напиша:
Драга...
зошто....
^^^магде^^^ напиша:
Драга...
зошто..
^^^магде^^^ напиша:
Драга....
зошто....
^^^магде^^^ напиша:
Драга денес не се замарам се е супер не сум нафурана на некој , и ги сакам највише сите на свет
Кајгано ја постигнав Нирваната
Marsovka напиша:
драга
Магде лаже се замара и тоа како ама најмногу баш сега и тоа го порекнува

Иначе драга ми се сере и дојдов тука да се исерам со моите емо срања
Гладиус напиша:
Драга Кајгана
Моја најмила те сакам највише на свет ,пиев кафенце,леле колку е совршен денов ,и колку ми е убаво
И помагав на мамичка со пеглањето
те сакам многу цмок
Гладиус напиша:
Драга Кајгана
Моја најмила те сакам највише на свет ,пиев кафенце,леле колку е совршен денов ,и колку ми е убаво
бев на проба
те сакам многу цмок
Гладиус напиша:
Драга Кајгана
Кајгано ја сакам џену највише на свет за убавото кафенце лелелеееееееее
те сакам многу цмок
Гладиус напиша:
Кајганоооо
еве сум јас пијан овде со две цури иам секс и шмркам кока
Marsovka напиша:
Dk
на гладиус му го хакнале компјутерот,ова е јавен повик до админите да му го блокираат акоунтот и да му ја сменат шифрата

Иначе дк ми се сере го мразам светов и сакам утре во мое име да извршат самоубиство пола град
[B напиша:
Crazy in Love[/b] ]dk
не можам повеќе готово ќе се самоубијам ќе се фрлам од зграда
[B напиша:
Crazy in Love[/b] ]Кајгано
не можам ствaрaно некои луѓе ...
Кајгано ќе си исечам вени
[B напиша:
Crazy in Love[/b] ]Кајгано
Ќе се отрујам не можам повеќе вака
[B напиша:
Crazy in Love[/b] ]Кајги
се е розе и убаво имав прекрасен ден и летам во облаците
Marsovkata[B напиша:
[/b] ]DК
Крејзи ми чепкала по фиоката и ми испила некои апчиња ,Крејзи ти реков да не чепкаш таму глеј сеа што ми пишуваш тука розеви слончиња ццццц

Иначе кајги Ми се сере од луѓево,ги мразам тие се апсолутни морони(и некое цмиздрење тука додади ) и така кајги
[B напиша:
Некој-рандом-член[/b]]Кајгано
спиев,јадев ,серев,мочав два пати на лево а вчера на десно ,ја скокнав првата скала и прднав три пати што е чудно вообичаено прдам два пати и патиките не ми смрдеа толку гадно
[B напиша:
спиев,јадев ,серев,мочав два пати на лево а вчера на десно ,ја скокнав првата скала и прднав три пати што е чудно вообичаено прдам два пати и патиките не ми смрдеа толку гадно
[B напиша:
Marsovkata напиша:
Кајгано
Ги сакам сите ,ја сакам земјава и така
цмокче
Те сакам највише на свет
Некој-рандом-член напиша:
Кајгано Марсовката имала секс
Marsovkata напиша:
.!.
Не туку I got the dawn happy pills
Se надевам дека никој од горе спомнатите членови нема да се лути мала шала :smir:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ајде, ќе ја смениме темата на денот да е Драга Кајгана пак :) Пишувајте што сакате само да нема навреди.

Fantom: Драга, ти пишувам ја пак, кој прочитат убо, кој не прочитат, пак убо. Ме фатија на препад дециве мали, в фан клуб, морав да чистам, убо кај што не им текна и маус да ми купет бар. Сега ќе одам на Чорба, да се измавам вколце тро. Чаоз.

гладиус: Драга, денес класната ме ослободи од тестот утре, па јас ќе си поспијам па ќе слушам музика подоцна. Одам да те разлистам па ќе се читаме попосле.

Bidikov: Драга, префрлам 860 GB и го чувам серверот *messenger status set to idle*

faraon: Истото :smir:

PATO_007: Џену Грл кој те кладе? :tapp::nesvest::baeh::pos2::violent1:

Princ: Ми ја барате точката на вриење или? Назад на темата.

Crazy in Love: Драга нека помине фебруари, не го можам месецов драга, ама ич не го можам.

faraon: И јас мислам така...

Било_кој_спамер: aBsolutno :toe:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
марсовка:
ДК, квази патриотите кои одамна се немаат солидно нафукано и плачат за по еден црнечки к*р од кој очите би им истекле, повторно настапуваат на ебаната сцена да си ги измерат на кој му е поголем или на која и е подлабока за да на крај се расплачат пошо не го добиле тоа шо го сакале цел живот, а тоа е едно садомазохистичко ебе*е во здрав мозок или пак здраво ебе*е со колец. Најверојатно треба да се појави некој јак е*ач за на сите да им ги нат*ти г*зовите и убаво да им го плесне.

и голем поздрав до сите оние напатени кои ми го читаат постот и оние кои ме демнат по профил.

ПараноиК:
И повторно цел свет ми мава шамари, и повторно сите се против мене. Каде се најблиските кога ми требаат. Не знам дали ќе издржам, не сум доволно силна.

Shmekerot
:
Кај си ма драга (шмек)? Денес шмекнав четири убави девојки со мојот шмек и погоди што... СИТЕ МИ ВОЗВРАТИЈА. Одам јас да го доусовршувам шмеков, нели сепак треба да биде еден и единствен.
Шмек драга.

Новинарка:
Драга Шенка, среќна сум што конечно го најдов Марко иако цел ден го барав низ населба, а ти дефинитивно треба да се ослободиш од некои вишок личности. Поздрав со песнава:
[некој си линк од јутуб]

гладиус:
Драга моја,
Уште еден совршен ден. Сè е прекрасно кога сам си организираш. На повидок многу нови работи, пробата помина супер и кафето беше феноменално. Што да правам кога наместо да седам цел ден пред пц и лечам комплекси излагам да прошетам?
That's me... Right?
гладиус:Smir:

Џену грл:
Драга, знам дека ти пишувам ретко и секогаш е тоа во раните утрински часови но што да правам кога не можам да заспијам чекајќи го бурекот во 5 сабајле:)
Останувам јас да висам над компјутеров до ниедно време, а блазе им на оние кои веќе спијат.

M

marsovka

Гостин
марсовка:
ДК, квази патриотите кои одамна се немаат солидно нафукано и плачат за по еден црнечки к*р од кој очите би им истекле, повторно настапуваат на ебаната сцена да си ги измерат на кој му е поголем или на која и е подлабока за да на крај се расплачат пошо не го добиле тоа шо го сакале цел живот, а тоа е едно садомазохистичко ебе*е во здрав мозок или пак здраво ебе*е со колец. Најверојатно треба да се појави некој јак е*ач за на сите да им ги нат*ти г*зовите и убаво да им го плесне.

и голем поздрав до сите оние напатени кои ми го читаат постот и оние кои ме демнат по профил.
:pos2::pos2:
ме пресмеа
Чоече мораам да прекинам у секој пост да спомнувам кур,пичка и ебење
Пост за паметењ гладиус прв пат спомнува ебење во негов пост .

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ацид: До браузерот е.

Бацилус Гагос: Дечки ќе ви скршам филм ама...

Јован: Да му се фатите на Геро, е!

Конкрит: Значи.... јас... ова.... постов.... точки.... куп....

С

Спенсер

Гостин
Ацид: Баниран од тема, продолжете
--//--: До твојот броузер е,пробај со мозила

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Se надевам дека никој од горе спомнатите членови нема да се лути мала шала :smir:
Не се лутам, ама поентава на темава е ти да пишеш пост демек у стил како неко член пишува.
А колку шо глеам тука има мои цитати:)

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
TaMчЕ:
Кајг,
Сите машки се исти :(. Никој не може сега да ме преубеди во тоа.
...
Ајт ојдов кајгии, се читаме друг ден :back::back:
marsovka:
О Боже зошто сите имаат секс само јас не о_0
Емкаа:
Кеј,
Многу сум нервозна. Пукнав веќе од учење, аман нека завршит ова школово веќе еднаш. Све све, ама школо не. Maка ми е од професорине. Иначе све друго по старо, шо да ти кажам. Ајт одам сеа јас, кис43.
VeS:
Кајгано,
многу сум нервозна. Од сега друг лист, нова Весна.
ZeroStyle:
Gledam forumov stanal bojno pole a mene mi se :drk:.
POZDRAV:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom