Paranoik
내 ♡, ∞.
- Член од
- 10 август 2008
- Мислења
- 1.873
- Поени од реакции
- 451
Тина, Покерфејс, Маршмелоу и остали од тоа друштво: Леле Драга, колку убаво си поминав со саканиот денес! Совршенство!
Мајка ми прави проблеми, ама ајде тоа ќе го преживееме. Инаку, да ја видиш онаа дрољана каква беше денес, не можам да замислам. Ајтчаопријатно.
...после саат време, можеби и два, три преку сила:
Гореспоменатите: Драга Кајгана, ти текнува на оној што ти го зборев прееска? Го мразам, нека иде у п**ку матер, пак се смувал со дрољана! [и уште еден куп трачарски/како си поминав моменти].
Crazy in Love: Драгаааааааааааааааааа! Леле како си поминав на [наведи концертен настан тука]! Лудило! Ментален оргазам! Инаку си поминав најубаво цел ден по кафиња, со луѓе кои ги обожавам! Прекрасно беше, иако имам спиено само два часа! Те сакам!
marsovka: кајгана
и татко ми рече дека сум неподнослива кога немам секс морам да се е*ам!
ебење, ебење, ебење, ебење, ебење, ебење, меѓуножно дупетресало, мразам политика, смрт за политичари, сакам да солам памет насекаде, никој не ме сфаќа, ќе си станам емо.
гладиус: Драга Кајгана,
преубав ден со преубави личности, трчав на кеј, решив да слабеам.
Те сакам. :smir:
Џену Грл: Добро бе Кајгано, кога ќе сфатат малишанава дека нивните глупости не се за цел форум?
[да напоменам дека постов се пишува во пет часот сабајле].
И јас пак не можам да спијам, се прашувам до кога ќе продолжи несоницава?
Ајде, одам сега да ги гребам моите за пари за бурек.
Ханзо: Кајгана, тука сум само да им мрчам на сите што си ги искажуваат своите јадови пред едно чудо луѓе. Поздрав.
Новинарка: Драга Шенка! Супер сум! [видео]
[воедно многу самогласки многупати повторувани].
SSS-Stolica, Zerostyle и Pio-Pzs: [Некое небитно, неповрзано серење на латиница, во главно планови за следната година, и трејдмаркот, моето омилено POZDRAV :salut:]
Охридските женски: Ироничен пост.
wot: Ако некој го чита ова срање, јас се самоубивам.
[icanhascheesburger слика тука, и жалење]. Кренки сум, ваков сум, онаков сум.
Плус некое непотребно филозофирање.
faraon: Драга.. одам да спијам..
после одредено време:
faraon: Драга.. само што станав од спиење
after a little while:
faraon: Драга, главава ме боли, ама мора да излезам..
:wink: