Тука пишуваме на зададена тема *ЧДА стил*(денес: ''Драга Кајгана'')

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.047
Во темата "Психоанализи на форумџии, аватари и потписи"

Особа А: Дечки, ај мене нека ме анализира некој ако е расположен. Враќам и јас со анализа:pipi:
Ама бидете искрени, онака сурово искрени, баш ме интересира каков впечаток оставам на форумов.
(во превод не, не сакам да бидете искрени, ниту па ме интересира каков впечаток оставам, само сакам некој да ме испофали, нешо опадната ми е самодовербата во последно време)

Особа Б: Особата А е една прекрасна девојка, натпросечно интелигентна, емотивна, пожртвувана и предана, секогаш спремна да помогне, макар и по цена на сопствениот живот, преминува стари баби по улица, им фрла трошки на врапчињата во зима, секогаш застанува на пешачки, никогаш не се шверца во автобус, во слободно време пее во црковен хор, пишува поезија, волонтира во народна кујна и дарува крв, а можно е и да има донирано еден бубрег.
(во превод ми се ебе, ми се рика)

Aналогно, тема со кој член сакате да се запознаете: Особа Б: Со особа А. :pipi:

Schtrawzenigger

and the Baltic Fleet
Член од
9 јули 2013
Мислења
692
Поени од реакции
2.403
Scirea
Драга, од сигурни извори дознав дека Монданико моментално пишува пост во Серија А темата. Некако како возбуден сум, признавам :vozbud:
Рефреширам секоја секунда веќе десет минути, едвај чекам да притисне "Испрати мислење" и прв да го прочитам, сигурно ќе биде нешто квалитетно и опширно.

Сунѓер Боб

Драга Кајгано, уморен сум, не сум спиел од кога се разбудив. :) Но пред да си легнам, одам до Гурманско катче да отворам тема за афрички колбаси, на интернетов прочитав дека биле големи, убави и највеќе задоволувале. :) Не сум пробал но верувам дека наскоро ќе пробам, ќе одам деновиве до Веро, таму би требало да ги има. :)

Николина, тема: Фото хумор и интересни фотки

На Сакамдатележамја, и ја, и ја и уште 14 други им се допаѓа ова.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
МајМун

Кајгано, разочаран сум од се и од сите, човек како брат што го гледаш ако не ти ја скрши кичмата никој. Него уплатив спортска, последните 100 денари што ги имам, па еве ако фатам ќе можам да платам уште еден месец теретана и нешто ќе ми остане за стекче. Денес душата ми излезе, мускулите болат али се ќе исплати. Колку се нервирам кога ќе видам некои позерчиња во теретана, или шмекерчиња кои ги меркаат женскине само, се знае кај се пушта на женски, а не во теретана. И луѓево се неподносливи во последно време, сто пати сум им кажал колку дигам на бенч а тие нон стоп ме прашуваат.:mad:

Саншајн

Кајгано колку убав ден само, поминат со саканата личност. Винце прегратки бакнежи. Но. Се сомневам, нешто ме јаде одвнатре. Зошто вчера му пишав порака и не ми врати цели 10 минути. Замисли кајгано 10 минути:( Јас во тие 10 минути пратив 10 пораки од грижи а него го нема никаде. И конечно по 10 минути ми врати со иговор дека бил во вц и не го слушнал телефонот во дневна, но јас му се налутив, не му верувам повеќе. Тој мене нема да ми враќа на порака додека јас умирам од грижи тука.

Sungerot Bob

За пола саат ќе идам на работа и дојдов тука малце да те поздравам тебе:) Се мислам за вечера што да јадам, дали пита со сирење или пита со праз:) ваљда ќе се одлучам до вечер:)

Последно уредено:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Буцио

Му викам на К тргаме сега доста гужви направивме :pos::pos::pos::pos: Лицето М ми вели оди купи ми цигари, ај јас љуткав целиот ги земам парите и за 2 минути му ја носам кутијата на маса. Важно курва шета, сите знаат само он незнае :pos::pos::pos:а на плажа кога бевме му вика на црнецот еве ти 5 евра за саатот и бегај да не те гледам, кај и да отидеме најненормални сме :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Идат Скопјанките на пиво фест и овој ненормалниов и вели да ти го поддржам палтото или можеш сама :pos::pos::pos:таа едната ме гледа цела вечер и си замина, јас му велам на Љ оваа цела вечер ме гледаше :icon_lol:

valvoline

Si sitkam jas kolicinja, mesecov 6 prodadov vie crncete tamu za bez pari hahahha vecer na slava sum, vie sedete tamu sami, ni rakija nemate, ni sirence. Od kafana ne sum ispadnat hehhe nema greska za drug ke rabotam,. Sega ke idam diploma da si kupam od fakultet mi vikase eden taka na salter gi prodavale hehehhe a ne ke e loso i od sredno d asi kupam diploma. Ajde zaminav na slava, vie rmbajte.

bitusanec

Денеска најдобро се живее, невработеноста падна на 29,9%. Секој ден се отвара нова фабрика, сите патишта се обновија, еве сега и железницата ќе ја обноват. Народот е пресреќен, ваква влада ниту сме имале ниту ќе имаме. Редица туристи на плоштад чекаат да се сликаат. Колку само тоа изгледа совршено. Секоја одлука што ќе ја донесе владата е бесценета. Ваков живот сме немале досега. Незнам како може да ги критикувате инвестициите, сите сдсм-ци сте се собрале на форумов. Први сме во Европа по реформи, имаме најдобар показател на БДП, на прво место и по добар живот со сите услови. Рефорфми во судството донесоа, еден случај за 5 дена се решава. Наплата, не треба ни да кренеш слушалка, веднаш ти ги пуштаат парите. Плус владата редовно враќа ддв и си ги врши исплатите кон приватен сектор. Нас може да ни позавидат и Скандинавците. Во последното истражување на Сител, Македонија живее подобро од Норвешка.
И не, јас не сум вмровец на платен список за пропаганда, јас сум најреален овде. За сите проблеми денес криви се сдсм кој беа на власт пред десет години.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.472
Поени од реакции
87.289
dzesika

Mnogu sum gladna :-D
Ama ako ke si trpam :-D
Me mrzi da zgotvam nesto :-D
Mnogu sum jaka :-D

:-D

DIJAMANTE

Уште само 453 дена...

shutrak

Jas,,,,.,,.,,,,,,,,,, meeeeeeee,,,,,,,.,,,,,,,,,,,,.,,,,,,,,,,,,,, ne be,,,,,,,,,,,..,,,,,,,,,,,,....,,,,,,,,,,,,, ama ako,,,,,,,,,.........,,,,,,,.......,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,......,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ION

Член од
27 јули 2011
Мислења
460
Поени од реакции
836
Саншајн

За денес пола работа ми е завршена. Го добив долго очекуваниот лак за нокти. Сега останува уште да се изналакирам и на крај изненадувањето да им се израдувам на моите ноктиња. А да и да го испијам 16-ото кафе со другарками дури чекам љубовта моја да ми врати СМС.
Ах колку е убаво да си домаќинка нели:pipi:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
dzesika

neznam sto mi se desava hahahahahaha nesto mnogu se smejam u posledno vreme hehehehe
ama ako be ubavo mi e hhuhuuhhuh
se glupiram, nisto ne ucam :-D
otidov da spijam, aj cao. :-D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.047
dzesika

neznam sto mi se desava hahahahahaha nesto mnogu se smejam u posledno vreme hehehehe
ama ako be ubavo mi e hhuhuuhhuh
se glupiram, nisto ne ucam :-D
otidov da spijam, aj cao. :-D
Forata e od toj stil da napraes smesno. Ne nesto sto actually bi go pisala. For all we care, samo si go iskopiral. :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.722
Поени од реакции
43.778
@RickyLFC9 (27.04)

Еј...плачев... После 2 недели пак плачев. Не, не сум плачко...ама стварно е тешко. Зошто баш тој од толку луѓе? Го сакав премногу, го обожавав. Се радував секогаш кога ќе го видам, го славев неговото име, ми беше идол... И сеа ми го скрши срцето. Толку лошо не сум се осеќал оддамна, не очекував дека баш тој ќе ме предаде... Дефинитивно, најлошите 50 милиони во мојот жив...еј извини ме на секунда, пак ме замара оваа од BBC.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.906
Поени од реакции
25.255
.Sky.

Драга К, знаеш што? Љубовта е нешто прекрасно!

Седам во соба, чепкам во кутијата на спомени, плачам и се давам во сопствената мизерија.

Zoza

Драга Кајгана! Кажи му на Скајче дека го сакам таков мизерен и никаков. <3

Клошар.

Еднаш бев 4NHK0.
Член од
6 јуни 2014
Мислења
965
Поени од реакции
850
Кајги, како вие ги викате мувите?
????????????????
Знам дека сами идат, па како нема да идат по такво :гомце: како тебе.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Си најдов нова Драга Кајгана, јеби га. Се осеќам малце отфрлено ама тоа е, се надевам дека некад во некои подобри времиња ќе се смилуваат боговите и ќе ми го тргнат перманентниот бан од the real Драга Кајгана. :(
Тука ќе се осеќам осамено како @Коњаникот Сабја у фан клуб Депортиво де Ла Коруња. :place:

Глеам ја отвориле Драа, ја читам како гостин ама не е тоа тоа, сакам некој лајк да стаам а имаше 6-7 поста на кои гордо ќе стоеше и мојот лајк. :D На пример сакав да ја видам сликата од постот на Коњаникот, а ко ќе стиснам на сликата ми вика мора да бидам најавен а ко ќе се најавам пред мене со големи букви ми трепка перманентниот бан. :(

Има и некои постови за реплики, на пример @Red John не знам брат што е толку лошо кога на слава ќе ја оправаш државата, Манчестер Јунајтед или ќе разглабаш за економија и новиот светски поредот. :D

@RickyLFC9 ако не знаеш што да пишеш, пиши нешто за мене, поздрави ме. :D:place:

Сега за сега това би било това во ова издание на посебна Драга Кајгана со Џонтра Волта, се гледаме за некое време. Останете ми со здравје и добра ноќ.

Последно уредено од модератор:
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Здраво друга Драга Кајгано. :D

Јас добро еве ти викам денеска цел ден на факултет бем ти вонредни семинари мајчини.
Иначе не ми беше тоа муабетот. Муабетот ми е не знам дали знаеш како е кога 500 тонска свиња маторица у бус цела вожња ти спие потпрена на тебе. Знаеш?:mad: Цела десна страна ми трне, цело време се осеќав како оној јапонецот у еден јапонски хорор филм еден дух што му седи на врат, какво олеснување осетив кога станав исто како тој еден од Кенија што не се бањал никад у живот и на стари години го избањале па јадниот паднал у кома од што му олеснило одеднаш. :icon_mrgr::вонзем::гик:

Друго што сакам да кажам, а да у вези са д риал диар Кајгана, кога гостувам таму приметувам големи неправилности и контрадикторности, ама тоа не е моја работа, си има одговорни лујџе за таа работа, логично.(y)

За крај сакам да упатам поздрав до тие што ме поздравиле во случајов @Miss Paranoia и @RickyLFC9 . Истотака поздраф и до сите што ме знаат. хехе. :love:
хахаха дури сеа приметив од горниот пост, последно уредено од модератор, го тргнале делот кај што изразувам подршка за Јас Сум Интераш. Поздрав и до вас. :нинџ:

Ај чао.

Kajgana Shop

На врв Bottom