Тука пишуваме на зададена тема *ЧДА стил*(денес: ''Драга Кајгана'')

D

DeviL_32`

Гостин
smokey_the_kid: Претерано сум затрескан во тебе. Никогаш не сум сакала друга како што те сакам тебе. Ти си ми се во животот, ми шеташ околу телото како крвта што течи низ вените, засекогаш ќе те сакам и ќе ми бидеш во срцево (попрецизно: Во левата предкомора)

6 months after: Целли 6 ебени месеци ајт у курац...Ги избришав сите твои слики, ги избришав логовите, те ставив на блок...но неможам да те избришам од срцево

Ах бе Драгане пуста љубов :pos: Ne se wuti swc znam deka me 6aka6 kiss43 :*

V

Viktoranius

Гостин
Ред Девил: Љубов не постоиииииииии, ние комунистите ја измисливме за да дојдеме до пиче бесплатно.

:pos:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.896
Поени од реакции
22.976
:pos:

Тина, Покерфејс, Маршмелоу и остали од тоа друштво:
Леле Драга, колку убаво си поминав со саканиот денес! Совршенство!
Мајка ми прави проблеми, ама ајде тоа ќе го преживееме. Инаку, да ја видиш онаа дрољана каква беше денес, не можам да замислам. Ајтчаопријатно.

...после саат време, можеби и два, три преку сила:

Гореспоменатите: Драга Кајгана, ти текнува на оној што ти го зборев прееска? Го мразам, нека иде у п**ку матер, пак се смувал со дрољана! [и уште еден куп трачарски/како си поминав моменти].

Crazy in Love:
Драгаааааааааааааааааа! Леле како си поминав на [наведи концертен настан тука]! Лудило! :vozbud: Ментален оргазам! Инаку си поминав најубаво цел ден по кафиња, со луѓе кои ги обожавам! Прекрасно беше, иако имам спиено само два часа! Те сакам!

marsovka: кајгана
и татко ми рече дека сум неподнослива кога немам секс морам да се е*ам!
ебење, ебење, ебење, ебење, ебење, ебење, меѓуножно дупетресало, мразам политика, смрт за политичари, сакам да солам памет насекаде, никој не ме сфаќа, ќе си станам емо.

гладиус: Драга Кајгана,
преубав ден со преубави личности, трчав на кеј, решив да слабеам.
Те сакам. :smir:

Џену Грл: Добро бе Кајгано, кога ќе сфатат малишанава дека нивните глупости не се за цел форум?
[да напоменам дека постов се пишува во пет часот сабајле].
И јас пак не можам да спијам, се прашувам до кога ќе продолжи несоницава?
Ајде, одам сега да ги гребам моите за пари за бурек.

Ханзо: Кајгана, тука сум само да им мрчам на сите што си ги искажуваат своите јадови пред едно чудо луѓе. Поздрав.

Новинарка:
Драга Шенка! Супер сум! [видео]
[воедно многу самогласки многупати повторувани].

SSS-Stolica, Zerostyle и Pio-Pzs: [Некое небитно, неповрзано серење на латиница, во главно планови за следната година, и трејдмаркот, моето омилено POZDRAV :salut:]

Охридските женски: Ироничен пост.

wot:
Ако некој го чита ова срање, јас се самоубивам.
[icanhascheesburger слика тука, и жалење]. Кренки сум, ваков сум, онаков сум.
Плус некое непотребно филозофирање.

faraon: Драга.. одам да спијам..

после одредено време:
faraon:
Драга.. само што станав од спиење

after a little while:
faraon:
Драга, главава ме боли, ама мора да излезам..

:wink:

Yeaaaa Cool..Cool..:pos2::pos2::pos2:

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
ЕНТЕР: Заеби љубов, баш јаки постови, даИ зеленкО.

ZeroStyle: Nemozam da se zamaram sea so ljubov, ja punpam gumata POZDRAV:salut:

M

marsovka

Гостин
Не се лутам, ама поентава на темава е ти да пишеш пост демек у стил како неко член пишува.
А колку шо глеам тука има мои цитати:)
се извинувам што каснам бев авеј

Магде твоите постови се такви
зошто ...итн итн бла бла бла:back:
Без навреда

marsovka:
Се понашам како распалена тинејџерка што три месеци немала секс.
Сакам да те имам, не те сакам, ама сакам да ме е*еш така добро, што на памет ќе ја извикувам целата постава на Градското собрание.
Грешка
Вообичаено е цивчење зошто нема љубов за мене

:pipi:

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Зевсус:Егејци егејци егејци егејцииииииииииииииииииииииииииииии :nerv:

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
^
|

Во врска со љубовта...

..егејци егејци егејциии...

WTF?! :pos:

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
^
|

Во врска со љубовта...

..егејци егејци егејциии...

WTF?! :pos:

Се извинувам,да се надополнам

Зевсус:Егејците незнаат што е љубов оти се педери,евреи гнаси педери еГЕЈци :toe:

• Ми се допаѓа
Reactions: ada
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Crazy in Love: Мојата љубов кон месеците.
-Го сакам јануари, ме потсеќа на првиот месец од годината. Плус има испитна сесија, ги сакам и испитите.
-Фебруари. Го МРАЗАМ месецов драга (упс!), едвај чекам да помине. Го мразам зашто има снег, го мразам заради тебе (се обраќам на тип), го мразам, го мразам, го мразам.
-ГО ОБОЖАВАМ март! Пролетни дождови, маца е среќна. Нема ништо како бакнеж на дожд.
-Немам мислење за април.
-Мај е месецот кој го чекам со душа. Тука се последните колоквиуми, а првите десетки за мене во новата година. И некогаш знае да заврне.
-Јуни го мразам, немам испити останато и досадно ми е дома кога не учам.
-Јули, зависи од годината. Мислам дека е поврзано со кинеските години на змејот, ама сеуште не сум сигурна.
-Август го мразам. Има медузи, па секогаш кога идам на море ме бркаат. Баш мене, значи кој баксуз сум човече.
-Септември секогаш сум го сакала. Се додека не тргнав на факултет. Колку ми е само криво што некои тргаат во школо, а јас ЗАГЛАВЕНА дома.
-Октомври ми е омилен месец. Почнуваат колоквиуми, имам за учење, пресреќна сум. И кафето најубав вкус ми има во октомври.
-Ноември ми е како отскочна штица за декември. Се спремам за Нова Година, најубаво е порано да се спремиш, за да не се секираш.
-Декември секогаш сум го мразела. Рано се стемнува, не врне дожд, туку снег. Бљак! Такви мали ситни снегулки на уста...бррр. Се молам да помине и да врне дожд, или барем лапавица. :se_ molam

Зашто не се најде бар еден перфектен месец, кој ќе може да го сакам?
Не тропајте на моја врата веќе, месеци, љубав за вас овде више не станује!

Маарко: Те сакам жими се. Ќе ти свирам на гитара, а после ќе те свирнам.

Параноик: Coochkaah.
Знам.
Сум.
И ти ми рече.
И јас реков: да, така е.

Казни ме.
Spank me.
Мачи ме. Може сум заслужила.
Може не.

Leah O' Tri-Nitro-Toluene.

Oblivion: Every beginning has an end.
Oh wait, i quoted the wrong movie.

Have you never met a woman who inspires you to love? Until your every sense is filled with her? You inhale her. You taste her. You see your unborn children in her eyes and know that your heart has at last found a home. Your life begins with her, and without her it must surely end.
For me, that woman is you. :wub:

Always loving you.:back:

wot: Јас сум кучка, ти си глуп. Заедно правиме еден магичен круг.
Океј, полукруг е. Бидејќи секој на светот лаже, па така и јас сега.

Ме курчиш на моменти, ми одиш на живци, ама не можам а да не го завршам постов со љубовно смајли.
:nerv:

Упс, грешка.
:back:

П.с. Сите лажат :wink:

Apokalipto: Сакам да кажам дека ти посветувам пост на тебе. Те сакам.

Crazy in Love: Апо, те молам не биди faraon.
Нови правила отсега на темава.
Ако сакате да пишете нешто...НЕ МОЖЕ!

Секој пост овде мора да е однапред смислен, да не е плод на спонтаност или ваше моментално расположение. Не сакам постови како "те мислам сега, многу ми фалиш и те сакам", туку сакам епопеи. И проза луѓе, проза!
Смислете го постот, прочитајте го убаво. Почекајте пет дена, после видете го пак, со ладна глава.
Ако дури тогаш ви е сеуште океј, тогаш напишете го.

И не ме цитирајте, полно ми е сандачето.

П.с. Колку само не пронаоѓам нас во стиховиве:

I know where I stand
I know who I am
I would never run away when life gets bad, it's
Everything I see
Every part of me
Gonna get what I deserve
I got nerve (I got I got I got)

Electrified, I'm on a wire
Getting together we're on fire
What I said you heard
Now I got you spinning

Don't close your mind
The words I use are open
And I think that I can show you

Зашто не можеш малце да помислиш со тоа главата...

Тамарче: Ќе те чекам и преку 7 реки, 14 мориња, 28 океани и 56 неверства. Жими битола :pipi::back:

kamikaza_skopje: miki te sakamok? okok?

Џену_грл: Добро бе вие читате? Што се понашате ко да имате 14 години?

Секој офтопик ќе биде бришен, поготово тој на марсовка.
Супермодераторката. :smir:

Тамарче: Жими се кретен си. Кога реков дека ќе те сакам преку 7 мориња, планини итн...јас не го мислев тоа!
Ме нервираш паше :zid:

Лејди_Сатори: I made you not write on kajgana anymore.
Now i have you just for myself, to sit together on a tree, arguing on what is life, and why is there Coca-Cola in it?

My love, my life, my soul.
My friend, my lover and my boy.

My shoulder to cry on, my car fixer and my sexy toy.
My person that goes to Tinex to buy me cigarettes, my person that can fix the washing machine and that knows how to play sudoku.

Eternally.
Beyond the blue moon.

Ќе ме уништиш засекогаш или ќе ме научиш да живеам.

marjan-miki: и јас те сакам, дојди ќе возиме точаци заедно.
Освен ако големите во маало не ни дадат.
кисс

ada:

Shoryu-ken!

Те сакам. Денеска едноставно кликнавме заедно.
Бевме совршени, како две мали деца кога си играат во песокот. Ти правеше се што јас посакував, ме чуваше и ми помогна. Навистина ми помогна, и не знам како ќе пројдев без тебе денес.
Можев да одберам друг, но сепак се одлучив за тебе (и покрај тоа што ми се смееја) и не се каам за тоа. Ти беше совршениот за мене.
Фала што ми помогна да победам.
Фала што ми помогна да ги победам и да ги изгазам со твоите боксови. Имаш неверојатна техника.

Те сакам Ryu!

Нека ми речат сега дека не знам да играм Street Fighter, кога само една рунда изгубив со тебе.
Слатко мое мало, повеќе те сакам и од iPhone.

Leandra: толку од темава, клуч.
Идете зборете во економија и бизнис, празно ми е таму некако.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Мас)): Деновиве почнав да ги бројам како моменти поминати со тебе, моменти без тебе. I <3 u Katie!

ada:
Кога ќе се појави некој толку садистички настроен, да ме грабне, да ја исфрли сета онаа црна енергија што ја има? Unfortunately there is no one, everybody is so damn romantic.

Nightwalker: 3 месеци со тебе најмило... нека ни се множат!

Маwечко: - Леле колку си слатко. Сакам да те гмечам да те грицкам, да те штипкам!!!
- Понекогаш знаеш премногу да ме изнервираш, но тоа не значи дека никогаш нема да престанам да те сакам.

Crazy in love: Знаеш дека секогаш се срамам од таквите испади? Треба да имаш малку поголем респект за моите емоции... Ако не, збогум. Вака и онака животот како сингл никогаш не ми бил здодевен.

• Ми се допаѓа
Reactions: ada

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Во врска со љубовта
Oblivion : Love , isn't it great ? Ќе ти испеам песничка , ќе те однесам на полјана и нежно ќе водиме љубов таму под оревот. Несакам да те тргнам од прегратки , и сакам да се пофалам дека те имам .

ПараноиК : Јас сум ептен Хаце , ама моеш да ме имаш. Преживеј го мојот ПМС и твоја сум.

SSS-Stolica : Месечината не ја гледам , тебе те гледам .
Сонцето не го гледам , тебе те гледам.
Звездите не ги гледам , тебе те гледам.
Тргни се у пичку матер од тебе ништо не гледам.
Се зезам , убава си , ама остај ме да спијам .

Power-MKD : Јас ќе бидам вирус , ти биди мојот аспирин.

StatusQuo : I love you бидејќи си многу nice. Јас го сакам начинот на кој дишеш , начинот на кој you move, ама највеќе сакам како си in the mood да бидеш шмекана од моја страна.

bebush: *singing * And I(еееаааyyyy) will always love you(uuuu) .

Болиглава: Болиглава (self-titled post)

Crazy in Love : За тебе пишувам километарски текст кој ќе го прочитаме само јас и ти (ако ти го линкнам) . Те сакам :back:

No hard feeling :smir:. Чек Дис Аут е . :)

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Оу, од ЧДА сфатив колку е кул да си нетипичен, НЕеднодимензионален у темата.:) Кога ќе размислам, некул е, никој не се нафаќа после да ме имитира. :(

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
Saladin: Una hanombre chaj te mijo para dos sempre. Te gusta qero. Pero, garcadine pourte uno, vos.. ? glandino!!!

smokey_the_kid: Како неможеш да сфатиш дека ми недостасуваш и дека си ми се. Како неможеш да сфатиш дека ме повредуваш и премногу те сакам. Иако пред 2 саати раскинавме, му дозволувам на најдобриот другар кој ме праша дали може да биде со тебе, да биде со тебе.

Новинарка: Благодарна сум на прекрасните чуства и недимензионираната љубов пружена. Ве сакам Ана, Мите, Ване, Славе, Кристина, Кире, Сања & Тања, Иван, Саричка, Софи и Аце. Најмногу. :pipi:

капачекапачекапаче магде капачекапачекапаче::
Oj ти, што ме спобудалуваш. -.-
Година, 3 месеци, 18 саати, и 48 минути, не дека бројам ама сакам да излезам романтична со датава.
Го обожавам погледот кога ми го посветуваш по 15минути. -.-
Е!
Го виде?
ај уште еднаш!
-.-
абе 6 пати
-.-
-.-
-.-
-.-
-.-
-.-

Те сакам.

Емо сум денес.

(L)

Sussaro: Понекогаш си неизбешна. Понекогаш те мразам. Но ми текнува колку денови имаме поминато заедно, ме фаќа неизмерна носталгија. Сепак од време на време чуствувам потреба од тебе. Што кој кур ти требаше да се расипеш. Сепак најдобро ми стоеше ти, кога беше влажна.. Ах, денови. Дождливи.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Bump!

Allllooooooooooo moderatorrrrrrrrrrr nof naslov na temavaaaaaaaaa!!!

Сериозно интересна тема. Посебно коа откривме што е форумот денес.

Kajgana Shop

На врв Bottom