Crazy in Love: Мојата љубов кон месеците.
-Го сакам јануари, ме потсеќа на првиот месец од годината. Плус има испитна сесија, ги сакам и испитите.
-Фебруари. Го МРАЗАМ месецов драга (упс!), едвај чекам да помине. Го мразам зашто има снег, го мразам заради тебе (се обраќам на тип), го мразам, го мразам, го мразам.
-ГО ОБОЖАВАМ март! Пролетни дождови, маца е среќна. Нема ништо како бакнеж на дожд.
-Немам мислење за април.
-Мај е месецот кој го чекам со душа. Тука се последните колоквиуми, а првите десетки за мене во новата година. И некогаш знае да заврне.
-Јуни го мразам, немам испити останато и досадно ми е дома кога не учам.
-Јули, зависи од годината. Мислам дека е поврзано со кинеските години на змејот, ама сеуште не сум сигурна.
-Август го мразам. Има медузи, па секогаш кога идам на море ме бркаат. Баш мене, значи кој баксуз сум човече.
-Септември секогаш сум го сакала. Се додека не тргнав на факултет. Колку ми е само криво што некои тргаат во школо, а јас ЗАГЛАВЕНА дома.
-Октомври ми е омилен месец. Почнуваат колоквиуми, имам за учење, пресреќна сум. И кафето најубав вкус ми има во октомври.
-Ноември ми е како отскочна штица за декември. Се спремам за Нова Година, најубаво е порано да се спремиш, за да не се секираш.
-Декември секогаш сум го мразела. Рано се стемнува, не врне дожд, туку снег. Бљак! Такви мали ситни снегулки на уста...бррр. Се молам да помине и да врне дожд, или барем лапавица. :se_ molam
Зашто не се најде бар еден перфектен месец, кој ќе може да го сакам?
Не тропајте на моја врата веќе, месеци, љубав за вас овде више не станује!
Маарко: Те сакам жими се. Ќе ти свирам на гитара, а после ќе те свирнам.
Параноик: Coochkaah.
Знам.
Сум.
И ти ми рече.
И јас реков: да, така е.
Казни ме.
Spank me.
Мачи ме. Може сум заслужила.
Може не.
Leah O' Tri-Nitro-Toluene.
Oblivion: Every beginning has an end.
Oh wait, i quoted the wrong movie.
Have you never met a woman who inspires you to love? Until your every sense is filled with her? You inhale her. You taste her. You see your unborn children in her eyes and know that your heart has at last found a home. Your life begins with her, and without her it must surely end.
For me, that woman is you. :wub:
Always loving you.:back:
wot: Јас сум кучка, ти си глуп. Заедно правиме еден магичен круг.
Океј, полукруг е. Бидејќи секој на светот лаже, па така и јас сега.
Ме курчиш на моменти, ми одиш на живци, ама не можам а да не го завршам постов со љубовно смајли.
:nerv:
Упс, грешка.
:back:
П.с. Сите лажат :wink:
Apokalipto: Сакам да кажам дека ти посветувам пост на тебе. Те сакам.
Crazy in Love: Апо, те молам не биди faraon.
Нови правила отсега на темава.
Ако сакате да пишете нешто...НЕ МОЖЕ!
Секој пост овде мора да е однапред смислен, да не е плод на спонтаност или ваше моментално расположение. Не сакам постови како "те мислам сега, многу ми фалиш и те сакам", туку сакам епопеи. И проза луѓе, проза!
Смислете го постот, прочитајте го убаво. Почекајте пет дена, после видете го пак, со ладна глава.
Ако дури тогаш ви е сеуште океј, тогаш напишете го.
И не ме цитирајте, полно ми е сандачето.
П.с. Колку само не пронаоѓам нас во стиховиве:
I know where I stand
I know who I am
I would never run away when life gets bad, it's
Everything I see
Every part of me
Gonna get what I deserve
I got nerve (I got I got I got)
Electrified, I'm on a wire
Getting together we're on fire
What I said you heard
Now I got you spinning
Don't close your mind
The words I use are open
And I think that I can show you
Зашто не можеш малце да помислиш со тоа главата...
Тамарче: Ќе те чекам и преку 7 реки, 14 мориња, 28 океани и 56 неверства. Жими битола
:back:
kamikaza_skopje: miki te sakamok? okok?
Џену_грл: Добро бе вие читате? Што се понашате ко да имате 14 години?
Секој офтопик ќе биде бришен, поготово тој на марсовка.
Супермодераторката. :smir:
Тамарче: Жими се кретен си. Кога реков дека ќе те сакам преку 7 мориња, планини итн...јас не го мислев тоа!
Ме нервираш паше :zid:
Лејди_Сатори: I made you not write on kajgana anymore.
Now i have you just for myself, to sit together on a tree, arguing on what is life, and why is there Coca-Cola in it?
My love, my life, my soul.
My friend, my lover and my boy.
My shoulder to cry on, my car fixer and my sexy toy.
My person that goes to Tinex to buy me cigarettes, my person that can fix the washing machine and that knows how to play sudoku.
Eternally.
Beyond the blue moon.
Ќе ме уништиш засекогаш или ќе ме научиш да живеам.
marjan-miki: и јас те сакам, дојди ќе возиме точаци заедно.
Освен ако големите во маало не ни дадат.
кисс
ada:
Shoryu-ken!
Те сакам. Денеска едноставно кликнавме заедно.
Бевме совршени, како две мали деца кога си играат во песокот. Ти правеше се што јас посакував, ме чуваше и ми помогна. Навистина ми помогна, и не знам како ќе пројдев без тебе денес.
Можев да одберам друг, но сепак се одлучив за тебе (и покрај тоа што ми се смееја) и не се каам за тоа. Ти беше совршениот за мене.
Фала што ми помогна да победам.
Фала што ми помогна да ги победам и да ги изгазам со твоите боксови. Имаш неверојатна техника.
Те сакам Ryu!
Нека ми речат сега дека не знам да играм Street Fighter, кога само една рунда изгубив со тебе.
Слатко мое мало, повеќе те сакам и од iPhone.
Leandra: толку од темава, клуч.
Идете зборете во економија и бизнис, празно ми е таму некако.