Тука пишуваме на зададена тема *ЧДА стил*(денес: ''Драга Кајгана'')

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Порано на темата Тип на денот, сега по профил, пп или зелени.

Sasence19:
13:20- Ej dime aj ako sakas pisi mi nekoja utakmica...ali ako sakas.
14:30- Ej dime abe ja pisav ovaa(утакмица) mislis deka ke ispadne?

LiverpoolFC:
Абе јас ги уплатив овие(утакмици), ти што уплати?

Ајсшутер:
Еј што мислиш како ке испадне оваа(утакмица)
Диме кажи ми твој тип за оваа(утакмија некоја)

Nikolic:
Кажи ми го добитниот тикет за денес

Pio_pzs:
Колку фати денес?

Хfire:
Te molam pisi mi eden tiket...nisto ne sum ti rekol jas

Јане:
На што ги потроши парите?
Ај дојди во аристократ, да те частам...патем види утакмици некој да пишеме таму.

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Колективен

Драга Кајгана,

Пишувам на оваа ретардирана тема за да си ги кажам проблемите. Ако сум ко Сатори и пола форум ме оговара ќе биде све завиено во кичаста форма за да не дознаат дека праам безобразни работи наоколу. Ако сум Емма, ќе пишам кога сум прднала, што ми кажала професорката, КУП ОЧИГЛЕДНИ РАБОТИ КАКО НА ПРИМЕР ДЕКА ВРНЕ (НОУ ШИТ!?), кој број на чевли носам зависно од калапот итн, се тоа обработено со топ три смајлиња КАКО НА НЕКОЈ ДА МУ Е ГАЈЛЕ НА СВЕТОВ ЗА СЕ' ТОА. Ако сум Дивајн ќе кажам колку е напорен денот (мамата) и колку лицемерни луѓе има (мамата) ама важни проекти се остваруваат (таткото!? :vozbud:). Ако сум маричето ќе зборам колку го сакам Дени иако на никој АПСОЛУТНО не му е гајле ал барем сум позабавна од Дивајн и Емма заедно затоа што не знам да пишувам македонски. Ако сум Крејзи ин Лав, сум се залапала со некој тип на дожд и од тогаш секогаш кога врне се радувам иако на циганите им се топат картоните, бездомните не знаат кај да одат а дождот е штетен за растенијата затоа што содржи срања од топланите, цементара, охис, окта. Шизик ко Шмекерот признава дека шмекал цел ден, на работа, во аутобус, во лифт, под лифт зад лифт. :)vozbud:) Ако си инцидентен посетител на темата, ќе ги кажеш очигледните работи али нема да навлагаш во детали ко честите пишувачи, важно ќе СЕ ЖАЛИШ КО ДА НИ Е ГАЈЛЕ се додека не ја најдеш темата МАКА МИ Е и ќе ги соопштиш истите работи само попатетично...

Ај драга, одам да си го дркам
поз :back:

А

Ајсшутер

Гостин
Надополнување.

kajzer_ : najdbar sum u fi fa zatoa sakte da me isfrlite :tapp::nesvest::nenene::baeh: (На крајот со по 4-5 смајли)
Viktoranius : Како бе ретарди победивте ?
Pio_Pzs - Тоо Вмро напред,сега ќе одам да лепам плакати.

U

UnholY

Гостин
Трн Во Око

-Напред Македонија!
-Македонија на Македонците!
- Да сте живи и здрави браќа Македончиња!

(се мисли)...чекај да плагирам некоја патриотска статија од некој блог и да не ги информирам Кајганџииве дека ја пастирав.

(листа весник) Еј, владава изгледа ќе врши репрограмиње на долговите и отпишувањето на камати шо значи дека фирмите шо сакат да успеат треба редовно да плаќаат....Ај да отворам една тема да си изградам форумски авторитет на врвен економист во тек со сите информации.

С

Сатори

Гостин
Колективен

Драга Кајгана,

Пишувам на оваа ретардирана тема за да си ги кажам проблемите. Ако сум ко Сатори и пола форум ме оговара ќе биде све завиено во кичаста форма за да не дознаат дека праам безобразни работи наоколу. Ако сум Емма, ќе пишам кога сум прднала, што ми кажала професорката, КУП ОЧИГЛЕДНИ РАБОТИ КАКО НА ПРИМЕР ДЕКА ВРНЕ (НОУ ШИТ!?), кој број на чевли носам зависно од калапот итн, се тоа обработено со топ три смајлиња КАКО НА НЕКОЈ ДА МУ Е ГАЈЛЕ НА СВЕТОВ ЗА СЕ' ТОА. Ако сум Дивајн ќе кажам колку е напорен денот (мамата) и колку лицемерни луѓе има (мамата) ама важни проекти се остваруваат (таткото!? :vozbud:). Ако сум маричето ќе зборам колку го сакам Дени иако на никој АПСОЛУТНО не му е гајле ал барем сум позабавна од Дивајн и Емма заедно затоа што не знам да пишувам македонски. Ако сум Крејзи ин Лав, сум се залапала со некој тип на дожд и од тогаш секогаш кога врне се радувам иако на циганите им се топат картоните, бездомните не знаат кај да одат а дождот е штетен за растенијата затоа што содржи срања од топланите, цементара, охис, окта. Шизик ко Шмекерот признава дека шмекал цел ден, на работа, во аутобус, во лифт, под лифт зад лифт. :)vozbud:) Ако си инцидентен посетител на темата, ќе ги кажеш очигледните работи али нема да навлагаш во детали ко честите пишувачи, важно ќе СЕ ЖАЛИШ КО ДА НИ Е ГАЈЛЕ се додека не ја најдеш темата МАКА МИ Е и ќе ги соопштиш истите работи само попатетично...

Ај драга, одам да си го дркам
поз :back:
Ќе те частам пиво наредниот пат за постов! :poss:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Fantom_oh: Кис мајца, кис шалче, кис шнолички.... челзи тепаТ...

Rossonerka: се палам на милан.... се палам на милан.... законски....

Mac)): јас сум со сина крв, вие не... значи филмов.... *30 реченици следуваат* и сакав да кажам...
*за колку мин во кориснички панел?*

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Маc)): Новава епизода од Призн Брејк просечна, го нема тој жар кој те тераше да чекаш со нетрпение до наредната епизода. Исто и Хироус, едноставно не е тоа тоа.
Синдикат: Фнуко шо да ти речам? Дај му, че те сака. Ако си грда, отепај се, то е то.
Џену грл: Не ми е јасно покрај таа плата да штрајкуваат? Јас имам просветен работник дома, знам како е.
Додека ги даваат тие пари за плац на месечината, можеа да ги дадат на луѓе на кои навистина му требаат како заболени од тумор итн. (И глеаш на аватар прај сеир за таквите)
Мора тој лек да се забрани, имам медицинско лице дома, објективно зборувам.
:pos: :pos: :pos: На сликава од хи5 е гроооом :pos: Давајте уште :pos:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
:back:
Не зафркавајте, знам дека има омраза меѓи вас... ама нека има бар и малку љубов.
Аиде сега да ме гласате за мистер шарм и хуманист на годината во темата најкајганџии.

п.с.
Некој од амините нека го смени насловот, првичната замисла ми беше да се задава по една тема за пишување а постовите да бидат подолги, ама ете. Нека биде поопуштено, нека нема наслови и ограничувања само да е весело. Дур трае нека трае. :)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
ЉОЉ не е патентирано :baeh: :P:P

Kajgana Shop

На врв Bottom