Колективен
Драга Кајгана,
Пишувам на оваа ретардирана тема за да си ги кажам проблемите. Ако сум ко
Сатори и пола форум ме оговара ќе биде све завиено во кичаста форма за да не дознаат дека праам безобразни работи наоколу. Ако сум
Емма, ќе пишам кога сум прднала, што ми кажала професорката, КУП ОЧИГЛЕДНИ РАБОТИ КАКО НА ПРИМЕР ДЕКА ВРНЕ (НОУ ШИТ!?), кој број на чевли носам зависно од калапот итн, се тоа обработено со топ три смајлиња КАКО НА НЕКОЈ ДА МУ Е ГАЈЛЕ НА СВЕТОВ ЗА СЕ' ТОА. Ако сум
Дивајн ќе кажам колку е напорен денот (мамата) и колку лицемерни луѓе има (мамата) ама важни проекти се остваруваат (таткото!?
). Ако сум маричето ќе зборам колку го сакам Дени иако на никој АПСОЛУТНО не му е гајле ал барем сум позабавна од Дивајн и Емма заедно затоа што не знам да пишувам македонски. Ако сум
Крејзи ин Лав, сум се залапала со некој тип на дожд и од тогаш секогаш кога врне се радувам иако на циганите им се топат картоните, бездомните не знаат кај да одат а дождот е штетен за растенијата затоа што содржи срања од топланите, цементара, охис, окта. Шизик ко
Шмекерот признава дека шмекал цел ден, на работа, во аутобус, во лифт, под лифт зад лифт.
vozbud
Ако си инцидентен посетител на темата, ќе ги кажеш очигледните работи али нема да навлагаш во детали ко честите пишувачи, важно ќе СЕ ЖАЛИШ КО ДА НИ Е ГАЈЛЕ се додека не ја најдеш темата МАКА МИ Е и ќе ги соопштиш истите работи само попатетично...
Ај драга, одам да си го дркам
поз :back: