Тука пишуваме на зададена тема *ЧДА стил*(денес: ''Драга Кајгана'')

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
burn84: E добро де што ако Елена Ристевска не знае да пее, важно е дека е љепотиц.

Аpokalipto во темата за Манчестер
12.00 доброутро колеги како сте?
13.00 Ќе победиме ли денес?
14.30 гооооол ѕвер :vozbud:
14.45. добро е полувреме ќе победиме:tv:
15.00 у курца конечно втор гол :vozbud:
15.30 честито победа :pipi:

G e G o: e не менвам аватар нек сејт

--BON--JOVI-- : последна СМС ми е пратена од Јоцо Енерџи ама не кажувам содржина:pipi:

kbpKENGUR: колава е ебење :vozbud:денес вежбам грб а утре цицка, али не да ми се јаде палачинка, скара, помфрит, тестенини, чоколади ...

armin06: Многу е слатка и права коса има ЊОЊ

babydol: Кајганче .......

Акаша: Ја изгледав и 5тата сезона од серијата добра е

DIJAMANTE: Тимот на Каролина знае таа колку вреди, прав професионалец. Дефинитивно одам на концерт, ќе плачам и ќе се качам на столче ... мила Каролина.

^^^магде^^^: Уживам во загревањето кога се натртувате. А серпико ќе ме носи во соблекувална :vozbud:

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Emma: " :icon_lol: "

PSYtisfaction: - || -

Јове_Бт: " Пис :icon_cool "

Мари4ето: " Малее понекојпат ме вадаш од контакт, ама сакам те душичкоо >3 :back: :vozbud: :back: :vozbud: :pipi: "

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.094
Поени од реакции
1.656
ENTER:Мн добра темава е дајте зеленки бе по3333.

На него ми текна у моментов само :pos:

mean

:пипи:
Член од
12 октомври 2008
Мислења
587
Поени од реакции
24
ruskotopuzoski: koj kurac vie saakte be?ova e forum ili sto e?a ajvani edni?vie ste retrdirani be neobrazovani?ja so fakultet sum bne konjovi edni ?ooooooo?inace sciram violina heheheheh

:tapp:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
На „Драга Кајгана“:

Мањечко:
Драг Кајган (мушко си денес),
Што се замислуваат бе оние во школо, ќе си играат играчки со нас? Пљук!
Одам да гнетам и да се давам во храна, цел ден јадам еј, како не ми се фати тоа храната :nesum:

Emma:
Драгано ма. :icon_lol:

Мука. :icon_lol: Опет. :icon_lol: Пак почна тоа школо бе, насила ми го извлекоа газот од под ќебе, а надвор врне, е нАможИ. :lut: Дужна е Кристина да им ги трпи урлањата на професорите посабајле. Океј, нечу да мрчам. :icon_cool
Цел ден се смеам ко недоквакана. :zid: Не-нор-мал-на. :icon_lol:
Кики. :back:

babydol:
Драга...
Веќе е 8.45 а ја сум будна, одамна не сум станала волку касно :nesvest:
Нешто ми е болна љубовта, се надевам брзо ќе оздрави, а и некои личности не заслужуваат внимание!

Фантом_Ох:
Кајгано,
У пичку материн, шо се мисли тој *рандом фудбалер* ко му го даде голот на *рандом голман*, имет да му ја скршам глата!
И оној баџоно ме нанервира ко бевме на билјард, да ти ибам све да ти ибам.

Big Kiss:
Драга, ама се изнервирав, си ветив дека ќе ја прочитам последната глава од лектирата и седнав се загледав филм, еј ама се нервирам. А утре ако ме стане македонски не знам што ќе правам, не ми се добива кец сега баш. Вечер сум на англиски, еј ама ме мрзи, ама ќе морам не сум била одамна, ај да доглеам филмов ќе ти пишам.
Големиот бакнеж

Крејзи ин Лав:
Врне:vozbud: Сега сум во романтично расположение, уште да ми испадне еден план за сабота и ќе бидам пресреќна:pipi:
Одлично го завршив проектот денес и сум задоволна од себе, вечер на стандардно кафе во Френдс и така.
Те сака М.:back:

Fabullous 178:
Драгулајгана,
Мирно е.
Есента полека си оди.
Убаво е. Океј е да е убаво, нели?
Сега ќе спијам зошто мама ме учеше дека сонот е добар.
Fuck you all.
peace

Лејди Сатори:
Ах најмила!
Целиот универзум ги сплотува своите сили за да ми го отвори патот кон паралелното дејствување на јасните релации на секој еден атом од оваа прекрасност! Го љубам драга, знаеш дека (иако ова го кажував за секој пред него) со него научив да љубам, да сонувам, да се борам?
Денес е денот кога одлучив да заминам од светот на мртвите и да го откинам од себе овој товар, не сум јас ничија сенка! Во светот на загубени идеи од сапуница во стакло, јас ќе го откорнам плевелот и ќе го задушам во топла бања со миризлива сол.
Колачиња полни љубов (втф?!), Вајо!

Шмекерот:
драга... денов беше солиден... шмекав доста... бев на работа... таму се шмекнав со шефицата... сепак не ми даде слободен ден... ми дојде Натали Грубович... позз драга, шмек

windy:
Dobar den draga, zar ne e ova prekrasno santamonikansko utro so vetrot koj mi ja igra kosata! Da go dopijam ova prekrasno kafe so cimet koe mi gi budi setilata, i najposle kje ja krenam zadnicata od stolcevo i kje odam na shoping draga, konecno e nedela! Imam najdobar sosed koj kje me nosi na snimanje, ah life is good!
Tvoja K
:pipi:

Ај доста. :icon_lol:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Тимче: Може да бидам модератор на ЧДА(знам дека неможе, ама да си питам :smir:)

D

drle

Гостин
ABC:некој хазар ја има отворено темава. Хазарите се криви за се.:toe:

Прво што ми падна на памет е ова.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Џену Грл:Пред да отвориш тема првин прелистај да не има друга.Оти ако сите вака продолжете ќе има банчиња.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
bebush

Кајганче!
Многу е тешко!Сите околу мене се расположени,а јас колку и да се трудам неможам да останам подолго време расположена.Не се поднесува ова веќе!Немам желба веќе за ништо.Ама имам надеж дека ќе биде подобро.Тоа надежта е лоша работа.Како и да е,ќе си ја држам главата горе и нема да дозволам да паднам во поголема депресија зашто има многу луѓе што сакаат да го видат тоа:pipi:
Твојот бебуш

П.С. Идам да се излежавам сега на моите перничиња и да си го гушкам најголемото мече што ми го дадоа за роденден!

За тоа ми текна само :)

Kajgana Shop

На врв Bottom