fearless
in Arsenal we trust!
- Член од
- 5 јануари 2008
- Мислења
- 1.193
- Поени од реакции
- 185
да бе фрки нема... секунда ...имасе еден го одбија али дечкото камен англиски незнаеше да гукне!збореше славица дека лесно давале визи ,па сега ке видиме
да бе фрки нема... секунда ...имасе еден го одбија али дечкото камен англиски незнаеше да гукне!збореше славица дека лесно давале визи ,па сега ке видиме
еј за туристичка ??? сам си ја бараше? без посредство на агенција... на колку ти ја дадоа и дали пред тоа си бил у уса!Јас поминав ама за туристичка, вистина е дека одкако се сруши визната бариера за ЕУ, полесно се добива виза за САД.
што е тешко за туристичка виза да поднесеш сам? зар толку западњаци станавме, што агенции ке ни требаат за да прднеме... лесно е. само прашај и ке ти појасниме... ке ти појасниме ние што сме извадиле туристички визи за сад...еј за туристичка ??? сам си ја бараше? без посредство на агенција... на колку ти ја дадоа и дали пред тоа си бил у уса!
па да,уште на интервјуто во холидеј ин кога влегов кај американецот заедно со мене влегоа уште тројца,од кои на едниот англискиот му беше тапа......затоа им кажале :helou:да бе фрки нема... секунда ...имасе еден го одбија али дечкото камен англиски незнаеше да гукне!
Какви 3000 денари. Ќе си платиш 300 денари на сметката што е за сите уплати и ќе го пополниш уверението и заедно со уплатницата ќе и го дадеш на таа на студентски. Јас го земав уверението пред 1 месец и платив само 300 денари. Немој да плаќаш 3000.ima nekoj shto e na ekonomski a ke ide za usa?treba da go zemam uverenieto so polozeni ispiti i mi baraat 3000 den a na stranaa na ekonomski pishuva 300 den??? nekoj so iskustvoo??????
7 јуни.Дечки кога тргате за Америка?