Work and travel USA

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
збореше славица дека лесно давале визи ,па сега ке видиме :vozbud:
да бе фрки нема... секунда ...имасе еден го одбија али дечкото камен англиски незнаеше да гукне!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Од коа ќе однесам документи колку време се чека за виза

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Јас поминав ама за туристичка, вистина е дека одкако се сруши визната бариера за ЕУ, полесно се добива виза за САД.

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Јас поминав ама за туристичка, вистина е дека одкако се сруши визната бариера за ЕУ, полесно се добива виза за САД.
еј за туристичка ??? сам си ја бараше? без посредство на агенција... на колку ти ја дадоа и дали пред тоа си бил у уса!

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Дечки кога тргате за Америка?

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
еј за туристичка ??? сам си ја бараше? без посредство на агенција... на колку ти ја дадоа и дали пред тоа си бил у уса!
што е тешко за туристичка виза да поднесеш сам? зар толку западњаци станавме, што агенции ке ни требаат за да прднеме... лесно е. само прашај и ке ти појасниме... ке ти појасниме ние што сме извадиле туристички визи за сад...

Член од
23 јули 2009
Мислења
25
Поени од реакции
6
да бе фрки нема... секунда ...имасе еден го одбија али дечкото камен англиски незнаеше да гукне!
па да,уште на интервјуто во холидеј ин кога влегов кај американецот заедно со мене влегоа уште тројца,од кои на едниот англискиот му беше тапа......затоа им кажале :helou:

Член од
14 ноември 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
А од кога ќе одам на интрвју во амбасада, за колку време ќе знам дали имам виза или не?

Член од
22 октомври 2010
Мислења
256
Поени од реакции
144
Ај ем гоинг ту ЈуЕсЕј, бич. Многу поинаку го замислував интервјуво, ама се помина толку опуштено и лесно. Еден многу кул момак од другата страна на шалтерот ми постави само 3 прашања и не ме задржа ни 2 мин. Имаше еден кој што го одбија, одма му го вратија пасошот, али дечкото врска немаше од англиски, ниту едно прашање не одговори, по секое прашање го глеаше "интервјуерот" ко теле у шарена врата, не гукна. Таквите не добиваат виза. Важно е да знаеш да составиш каква таква реченица, и да разбереш што те прашуваат, нормално, па макар и по два пати да ти го постави истото прашање. Бар така беше денес у Американската амбасада.

Член од
7 јуни 2010
Мислења
31
Поени од реакции
1
ima nekoj shto e na ekonomski a ke ide za usa?treba da go zemam uverenieto so polozeni ispiti i mi baraat 3000 den a na stranaa na ekonomski pishuva 300 den??? nekoj so iskustvoo??????

Член од
27 октомври 2008
Мислења
115
Поени од реакции
8
ima nekoj shto e na ekonomski a ke ide za usa?treba da go zemam uverenieto so polozeni ispiti i mi baraat 3000 den a na stranaa na ekonomski pishuva 300 den??? nekoj so iskustvoo??????
Какви 3000 денари. Ќе си платиш 300 денари на сметката што е за сите уплати и ќе го пополниш уверението и заедно со уплатницата ќе и го дадеш на таа на студентски. Јас го земав уверението пред 1 месец и платив само 300 денари. Немој да плаќаш 3000.

Kajgana Shop

На врв Bottom