Кажаа, ама зошто кажаа. Најскапи се. Не е ферхехе епа добро де.. 35+140+12=187 (наеднаш се сметам )
..а во ЗИП ти кажаа дека се ВИП ? на мене ништо не ми кажаа.. :jaj:
Тоа е ако не можеш да се одлучиш кај ќе одиш, па ќе треба да одиш на саемот, а претходно од агенцијата ќе ти дадат да си одбереш 3 градови.А знаеш дека можеби нема да ни дадат ние да бидаме град? Треба да наведеме каде сакаме, па после ако има слободноо место, ќе може да аплицираме за таму.
Мене поинаку ми кажаа...Тоа е ако не можеш да се одлучиш кај ќе одиш, па ќе треба да одиш на саемот, а претходно од агенцијата ќе ти дадат да си одбереш 3 градови.
И мене не ми кажаа првиот пат ама затоа вториот не заборавија Инаку тоа беше во декември и тогаш цената беше $1200 а наводно после нова година ќе била $1300. Е сега не знам дали си го остварија ветувањетохехе епа добро де.. 35+140+12=187 (наеднаш се сметам )
..а во ЗИП ти кажаа дека се ВИП ? на мене ништо не ми кажаа.. :jaj:
А што сум јас крива што го ставиле саемот после нова година? Ахахаха е да беее, ќе им плаќам за тоа. Ма неееее:nenene:И мене не ми кажаа првиот пат ама затоа вториот не заборавија Инаку тоа беше во декември и тогаш цената беше $1200 а наводно после нова година ќе била $1300. Е сега не знам дали си го остварија ветувањето
имав другар таму оваа година, работеше у HR и си најде втора работа на паркинг поминаа топ! толку знамsto mislite za Niagara Falls, da-ne-mozebi??? ako ima nekoj info za tamu neka pise,sto i kako se desava, i moznosti za vtora rabota. fala i pozz
Тоа гледаат само ако си прва година на факс,ако си 2 или 3,не гледаат така.Али мислам дека 2 од 4 се малце.Знае некој дали може да се добие J1 виза со еден или два положени предмети..од вкупно 4?
Работат долги години, заминаа многу луѓе преку нив, далеку се од превара.Во коузин ми рекоа дека интервјуто за деливери во Си Исл Сити ќе биде на 14 и 15 февруари, отидов денес и ми рекоа дека е одложено за 24ти, се изнервирав, ми мириса на превара.
тачно, за наром,зип и кузон знам дека се legit, за друго не гарантирам (не зимајте работа со точаци поврзана во сан франциско од ниедна агенција, слушам тие таму у СФ праеле проблеми)Работат долги години, заминаа многу луѓе преку нив, далеку се од превара.
амммм... не.. коузон работат доста долго, можеш да збориш за се друго за нив, ама дека се превара не се... бајги народ отиде преку нив... јас би посочил дека коузон ги имаат-добиваат нискобуџетните работни места, т.е. оние што помалку се плаќаат...Во коузин ми рекоа дека интервјуто за деливери во Си Исл Сити ќе биде на 14 и 15 февруари, отидов денес и ми рекоа дека е одложено за 24ти, се изнервирав, ми мириса на превара.
Ако може и информација за тоа колку време ке трае предавањето и саемот отприликазнае некој подетално што ке се случува на саемот задутре како ке идат интервјуата симултано или едно по едно мислам ке бидес во мозност кај повеке работодавци да идеш или кај ке отидеш прв и толку е
има некој за дестин ФЛ што планира да оди?