Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хехе епа добро де.. 35+140+12=187 (наеднаш се сметам)
..а во ЗИП ти кажаа дека се ВИП ? на мене ништо не ми кажаа.. :jaj:
Тоа е ако не можеш да се одлучиш кај ќе одиш, па ќе треба да одиш на саемот, а претходно од агенцијата ќе ти дадат да си одбереш 3 градови.А знаеш дека можеби нема да ни дадат ние да бидаме град? Треба да наведеме каде сакаме, па после ако има слободноо место, ќе може да аплицираме за таму.
Тоа е ако не можеш да се одлучиш кај ќе одиш, па ќе треба да одиш на саемот, а претходно од агенцијата ќе ти дадат да си одбереш 3 градови.
хехе епа добро де.. 35+140+12=187 (наеднаш се сметам)
..а во ЗИП ти кажаа дека се ВИП ? на мене ништо не ми кажаа.. :jaj:
И мене не ми кажаа првиот пат ама затоа вториот не заборавијаИнаку тоа беше во декември и тогаш цената беше $1200 а наводно после нова година ќе била $1300. Е сега не знам дали си го остварија ветувањето
![]()
sto mislite za Niagara Falls, da-ne-mozebi??? ako ima nekoj info za tamu neka pise,sto i kako se desava, i moznosti za vtora rabota. fala i pozz
Знае некој дали може да се добие J1 виза со еден или два положени предмети..од вкупно 4?
Во коузин ми рекоа дека интервјуто за деливери во Си Исл Сити ќе биде на 14 и 15 февруари, отидов денес и ми рекоа дека е одложено за 24ти, се изнервирав, ми мириса на превара.
Работат долги години, заминаа многу луѓе преку нив, далеку се од превара.
Во коузин ми рекоа дека интервјуто за деливери во Си Исл Сити ќе биде на 14 и 15 февруари, отидов денес и ми рекоа дека е одложено за 24ти, се изнервирав, ми мириса на превара.
знае некој подетално што ке се случува на саемот задутре како ке идат интервјуата симултано или едно по едно мислам ке бидес во мозност кај повеке работодавци да идеш или кај ке отидеш прв и толку е
има некој за дестин ФЛ што планира да оди?