Da dopolnam, moze na intervjuto da ti kazet deka si priman, ama pokasno da go skucis dogovorot za rabota. Kaj nekoj, povtorno zavisit od rabotodavecot, odma posle intervjuto znajs dal si priman ili ne i odma sklucvis raboten dogovor. To obicno e ko ke imas intervju direktno so rabotodavecot, vo smisla ne preku skype.Zavisi od rabotodavecot. Na nekoj odma im kazvet a na nekoj ne, za nekoj rabotodavecot se odlucvit posle samoto intervju a za nekoj se ceka i do nedela dena cak i poce mojt da faitit!
На деливери и бакшиш може да земиш?бакшиш бе брат бакшиш, тоа се најубавите пари во уса!
Kolku so imam slusano, doobar baksis!На деливери и бакшиш може да земиш?
Е зашто бе?Дека убаво возел или навреме дека стигнал ?Kolku so imam slusano, doobar baksis!
Druze vrska neam, ama zemale baksis. Sea dur ne se pojt nemojs da znajs, mozi bonus mu bile tie 300-ki koj znajtЕ зашто бе?Дека убаво возел или навреме дека стигнал ?
Не се прај мутле, бакшиш има кај тие директно шо работат со пари.Druze vrska neam, ama zemale baksis. Sea dur ne se pojt nemojs da znajs, mozi bonus mu bile tie 300-ki koj znajt
нема врска... имав другари што работеа во home depot и на некои луѓе им носеа до кола работи и зимаа одличен бакшиш...така да и мразот ако го носиш некои даваат бакшиш...Не се прај мутле, бакшиш има кај тие директно шо работат со пари.
Вашингтонima ajde kaj ke odime vo koj grad
Познаваш некој до сега што работел АјсДеливери?нема врска... имав другари што работеа во home depot и на некои луѓе им носеа до кола работи и зимаа одличен бакшиш...така да и мразот ако го носиш некои даваат бакшиш...
да знам еден што отиде лани...и не се врати, него му беше 12$ so overtime 18$, правел околку 75-8 саати неделно, и лани се врати на истата работа и останал ко што разбав, детаљи незнам дека онака муабет сврзавме у спут...Познаваш некој до сега што работел АјсДеливери?
ОК, значи не ме излажале во Коузон дека неделно има околу 70 саати работа.да знам еден што отиде лани...и не се врати, него му беше 12$ so overtime 18$, правел околку 75-8 саати неделно, и лани се врати на истата работа и останал ко што разбав, детаљи незнам дека онака муабет сврзавме у спут...