Milanez`
Tutta lα miα vitα...
- Член од
- 6 август 2007
- Мислења
- 14.576
- Поени од реакции
- 5.582
Aaa нејќе види го дечкото секоја утакмица е во присуство на Галијани хаха дечкото има од кого да учи:pos2:А можеби син му несака да продолжи по стапките на татко му.
И доста за Горкуф. Ако не се врати ке ни биде покриво затоа молк.
Зарем не е смешно, за играч 250 милиони, за 40% од можеби и најдобриот клуб во светот-500 милиони?:lud:Шеикот од Сити сакал да го купи Милан, односно да купи 40% од акциите на кулбот, ама од Милан експресно негирале.
Шеикот од Сити ќе плате 500 милиони евра за 40те процент од клубот
А кога сакаа да го купат Кака бројката од ова беше половина
По што заклучи дека тоа е така?Ако сериозно загризе некој шеик не е доста за неверување дека Берлускони дека ке го продаде Милан. Одамна се знае дека он сака пари а и веќе е стар.
Од многу учење, глава боли.:kesa:Aaa нејќе види го дечкото секоја утакмица е во присуство на Галијани хаха дечкото има од кого да учи:pos2:
И јас така мислев, ама во последно време само пари го интересираат, не дава многу пари за играчи, а и кога дава купува некој што може да му донесе пари од дресови...А и неможам да го замислам Милан, без Берлускони, човекот едноставно е најдобар претседател во историјата на Милан!
До економската криза е хахахахаИ јас така мислев, ама во последно време само пари го интересираат, не дава многу пари за играчи, а и кога дава купува некој што може да му донесе пари од дресови...
Изгледа му се испразнил џебот или до староста е - "колку постар толку поскржав".![]()
Абе а знаеш што заклучив вечерва ние не даваме пари ама знаеме да освоиме нешто што е највредноУтре со кој играме бе ?
Него муабетот ми беше Берлу не го продава Милан па ако треба и премиерско место да остапиЈас го почитувам али политиката на клубот изминативе години е чудна т.е последнава година време е летово да му соопшти на дебелиот дека не е веќе тренер на Милан и да го одврзе ќесето да земеме некој играч по можност дефанзивец...:wink:
Абе а знаеш што заклучив вечерва ние не даваме пари ама знаеме да освоиме нешто што е највредно
А има и екипи кои трошат а неможат осминафинале да поминат :pos2::pos2:
Врз тоа можеме да констатираме Берлу цар :pos2::pos2: