Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.576
Поени од реакции
5.582
Горкуф рекол дека сака да се врати во Италија ''Милан или било кој друг Италијанки клуб’’ во превод назад си е наредна сезона, кој и како ќе го игра тогаш Господ знае само :)
Грешно си разбрал, изјавил дека сака да се врати во Италија но не во Милан :)

Би сакал да се вратам во Италија, но не во Милан. Сакам да го осетам уште еднаш вкусот на калчото изјави Гуркуф за спортскиот весник „L’Equipe”

Нека си ебе коњите :)
Никој не го тера со сила да се врати...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.013
Поени од реакции
51.219
Грешно си разбрал, изјавил дека сака да се врати во Италија но не во Милан :)

Би сакал да се вратам во Италија, но не во Милан. Сакам да го осетам уште еднаш вкусот на калчото изјави Гуркуф за спортскиот весник „L’Equipe”

Нека си ебе коњите :)
Никој не го тера со сила да се врати...

"I would like to return to Italy. Milan or another big club – it does not matter to me. I want to measure myself in the Italian league once again."
гол.ком
"Vorrei tornare in Italia, Milan o altre big non importa, voglio misurarmi nuovamente con il campionato italiano".
миланњуз

“Милан или некој друг голем клуб не ми е битно’’, други големи клубови се Интер и Јуве што чоек треба да си да веруваш дека Милан би го дал кај нив :):)

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
незнаеме дали медиумите лошо ја пренесле информацијата или пак ние нешто лошо преведуваме... :)

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Вака сеа како прво Бордо не сме сигурни дали ќе го пушти Гуркуф назад да се врати кај нас...има клаузула во позајмицата која вели дека ако Бордо понуди толку пари како што е одредено он останува таму...него воопшто нема да го прашаат кај сака да оди такада тоа зависите од газдите на Бордо:toe: А тие дали ќе се решат да го пратат во Милан ќе видиме после сите утакмици што ги изигра за Бордо и после сите маестрални голови и асистенции !
Јас лично сакам да се врати пошто е супер играч,ама додека ни е овој тренер џабе што пак нема да го става во игра ќе си ги префеира неговите омилени играчи Сидорф и Амброзини.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.013
Поени од реакции
51.219
1. Сидорф ќе си иде сигурнен сум, прво пошто навивачите не го сакаат, ај да одбиеме малце дека они не се фактор, игрите му се нула, жртва е на позицијата што ја игра не му се поклопи ништо сезонава, општо околу него има многу негативна енергија собрано.
2.Анчелоти дали ќе остане догодина е исто несигурно, јас мислам дека и он ќе си иде без разлика дали земал нешто или не, во последните изјави делува заситен од Милан ќе си бара нови предизвици(он сака Брег Слонова Коска) јас мислам дека во Челзи ќе иде.
3.Многу го збориме Горкуф :icon_lol:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Вака сеа како прво Бордо не сме сигурни дали ќе го пушти Гуркуф назад да се врати кај нас...има клаузула во позајмицата која вели дека ако Бордо понуди толку пари како што е одредено он останува таму...него воопшто нема да го прашаат кај сака да оди такада тоа зависите од газдите на Бордо:toe: А тие дали ќе се решат да го пратат во Милан ќе видиме после сите утакмици што ги изигра за Бордо и после сите маестрални голови и асистенции !
Јас лично сакам да се врати пошто е супер играч,ама додека ни е овој тренер џабе што пак нема да го става во игра ќе си ги префеира неговите омилени играчи Сидорф и Амброзини.
Јас мислам дека сепак Гуркуф е тој што треба да реши.Клаузулата се однесува само на Милан,значи ако Бордо понуди извесна,договорена сума,Милан мора да ја прифати понудата.Е после ова,Бордо треба да му понуди договор на Гуркуф...Тој може да го прифати или не. Значи Милан ако го сака назад,сигурно ќе се договори со него,ќе му гарантираат игра и добри услови, и тој ќе го одбие Бордо и ќе мора да се врати во Милан.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Абе утре со кој играме?хехе
Со Вердер не очекувајте некоја страшна игра.Ако не даде гол Кака никој друг нема да даде и резултатот ке заврши 0:0

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Јас дечки мислам дека најдобро за Милан е да си оди Анџелоти и на негово место да дојде Рајкард и со неколку мали измени во составот повторно ке бидете топ.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
ако си оди гуркуф од бордо ќе оди во милан нема шанси на друго место посто тешко дека бекам ќе остане..

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Шеикот од Сити сакал да го купи Милан, односно да купи 40% од акциите на кулбот, ама од Милан експресно негирале.

Шеикот од Сити ќе плате 500 милиони евра за 40те процент од клубот

Се шпекулираше дека Шеикот Мансур бил подготвен да одвои 500 милиони евра за да се реализира ваквата зделка.
А кога сакаа да го купат Кака бројката од ова беше половина

Берлускони е сопственик на Росоњерите 23 години и тој веќе одби една понуда на Абу Даби Јунајтед Груп кога реши да дозволи Кака да се пресели во Манчестер Сити во операција која вкупно ќе вредеше околу 250 милиони евра.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ако сериозно загризе некој шеик не е доста за неверување дека Берлускони дека ке го продаде Милан. Одамна се знае дека он сака пари а и веќе е стар.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Ако сериозно загризе некој шеик не е доста за неверување дека Берлускони дека ке го продаде Милан. Одамна се знае дека он сака пари а и веќе е стар.

има син :)

инаку би било убаво Горкуф да се врати и да го замени Сидорф, но повторно и тогаш никој не би му гарантирал прва постава...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
има син :)

инаку би било убаво Горкуф да се врати и да го замени Сидорф, но повторно и тогаш никој не би му гарантирал прва постава...
А можеби син му несака да продолжи по стапките на татко му.

И доста за Горкуф. Ако не се врати ке ни биде покриво затоа молк.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom