Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.481
А можеби син му несака да продолжи по стапките на татко му.

И доста за Горкуф. Ако не се врати ке ни биде покриво затоа молк.
Aaa нејќе види го дечкото секоја утакмица е во присуство на Галијани хаха дечкото има од кого да учи:pos2:

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Шева се надева дека ќе настапи против Вердер

- се чувствувал подобро и останува на Анчелоти дали ќе го стави во игра или не.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Палоски сака да стане новиот Инзаги

- треба да јаде уште многу фурни за да го достигни ѕверот, исто мислам дека во иднина ќе биде добар напаѓач од Палоски.

Еве му го последниот гол против Бреша

http://videos.sapo.pt/WVMn6rDS7k1zA65Ly46V

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Шеикот од Сити сакал да го купи Милан, односно да купи 40% од акциите на кулбот, ама од Милан експресно негирале.

Шеикот од Сити ќе плате 500 милиони евра за 40те процент од клубот

А кога сакаа да го купат Кака бројката од ова беше половина
Зарем не е смешно, за играч 250 милиони, за 40% од можеби и најдобриот клуб во светот-500 милиони?:lud:
А и неможам да го замислам Милан, без Берлускони, човекот едноставно е најдобар претседател во историјата на Милан!

Ако сериозно загризе некој шеик не е доста за неверување дека Берлускони дека ке го продаде Милан. Одамна се знае дека он сака пари а и веќе е стар.
По што заклучи дека тоа е така?
Aaa нејќе види го дечкото секоја утакмица е во присуство на Галијани хаха дечкото има од кого да учи:pos2:
Од многу учење, глава боли.:kesa:

А за Палоски, мислам дека е одличен млад играч, солидна бројка се 5 гола на 25 натпревари...

@reddevil4ever, секако.:)

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
А и неможам да го замислам Милан, без Берлускони, човекот едноставно е најдобар претседател во историјата на Милан!
И јас така мислев, ама во последно време само пари го интересираат, не дава многу пари за играчи, а и кога дава купува некој што може да му донесе пари од дресови...

Изгледа му се испразнил џебот или до староста е - "колку постар толку поскржав".:)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.481
И јас така мислев, ама во последно време само пари го интересираат, не дава многу пари за играчи, а и кога дава купува некој што може да му донесе пари од дресови...

Изгледа му се испразнил џебот или до староста е - "колку постар толку поскржав".:)
До економската криза е хахахаха
Абе па и непамтам кога последен пат сме земале некој ептен скап фудбалер - 20 милиончиња граница ни е тоа е добро ајде сега можеби ќе го собереме и Агер и за него нема да биде голема сума заради тоа што е во последната година од договорот за тоа ќе си ќутиме и ќе ги дупиме другие во здрав мозок :pos2: Ќе им ги зимаме за џабе

И не ми се верува годинава толку ја прокоцкавме што пак почнав у друштво да викам чекај догодина:kesa:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Утре со кој играме бе ? :)

Него муабетот ми беше Берлу не го продава Милан па ако треба и премиерско место да остапи:toe: Јас го почитувам али политиката на клубот изминативе години е чудна т.е последнава година време е летово да му соопшти на дебелиот дека не е веќе тренер на Милан и да го одврзе ќесето да земеме некој играч по можност дефанзивец...:wink:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.481
Утре со кој играме бе ? :)

Него муабетот ми беше Берлу не го продава Милан па ако треба и премиерско место да остапи:toe: Јас го почитувам али политиката на клубот изминативе години е чудна т.е последнава година време е летово да му соопшти на дебелиот дека не е веќе тренер на Милан и да го одврзе ќесето да земеме некој играч по можност дефанзивец...:wink:
Абе а знаеш што заклучив вечерва ние не даваме пари ама знаеме да освоиме нешто што е највредно
А има и екипи кои трошат а неможат осминафинале да поминат :pos2::pos2:

Врз тоа можеме да констатираме Берлу цар :pos2::pos2:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Абе а знаеш што заклучив вечерва ние не даваме пари ама знаеме да освоиме нешто што е највредно
А има и екипи кои трошат а неможат осминафинале да поминат :pos2::pos2:

Врз тоа можеме да констатираме Берлу цар :pos2::pos2:

Уфф колку ми фали ова натпреварување али една година пауза не е страшно :toe:
Ќе видите наредна година коа ќе се вратиме во стил тоа увек било наше натпреварување и кај што сме играле одлично...

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.481
Ние секогаш после вакви настани се враќаме дупло појаки ако се сеќавате
После скандалот (иако беше бо прашање играњето на Милан во ЛШ сепак не пуштија и на најдобар можен начин се вративме =СО ТИТУЛА=
2001-2002 игравме во куп на уефа неуспешна сезона беше како овваа минатата ама за тоа 2002-2003 се враќаме на големо =СО ТИТУЛА= за тоа сега само да се обезбеди пласман па нашине си знаат:pos2:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Утре ќе ги даваат Милан-Вердер на Наша Тв, Јанко ќе коментира :icon_lol:

Инаку Палоски сака да се врати во Милан, но тоа да е за 2-3 години.
Милан е тимот во кој тој сака да игра, но во Парма му е одлично и може тука да напредува со кариерата и со добра игра да се врати во Милан.
Инаку негов идол е Инзаги:)

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Повиканите за утрешниот меч...
Abbiati, Dida, Antonini, Bonera, Darmian, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Senderos, Zambrotta, Ambrosini, Beckham, Flamini, Pirlo, Inzaghi, Pato, Seedorf, Shevchenko.

Кака и Роналдињо не се тука,иако Роналдињо денеска тренирал со тимот...
Анчелоти имаше изјавено дека Фламини сигурно ќе игра утре.Дека е задоволен од него и дека многу напреднал.
А може да се случи и утре да почнат Пато и Шевченко заедно,затоа што Пипо изјави дека му требало малку одмор со оглед на тоа што изигра 2 утакмици по ред...

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.481
Цццц пак ќе гледаме утакмица како таа во неделата? :uvo:
Тешко нас ама мислам дека Шева и Пато ќе бидат она што треба да се предводници од кога сакам нив двајца да ги видиме заедно во нападот па се надевам дека оваа желба сега ќе ми се исполни

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom