Milanez`
Tutta lα miα vitα...
- Член од
- 6 август 2007
- Мислења
- 14.524
- Поени од реакции
- 5.516
Еден гол ја реши утакмицата, нешто слично ка Манчестер-Виган
Во прво полувреме бевме добри не имаше на нивната половина, постигнавме гол имавме колку толку некаква игра, ама во второ сосема се изгубивме заслужи да даде гол Фиорентина ама добро е Абиати не спаси неколку пати па пак пљукајте по него
Браво за Пато одлична реализација почнува да се разигрува малку по малку сепак уште е млад има време ќе стане голем играч...
Добар бше и и Кака но малце себичен сепак се виде колку значаен играч е.
Мора да се признае Сидорф сезонава слабо игра...
Мерак ми е што не даде гол Џилардињо, дека пред мечот изјава даде дека сакал да постигне гол против Милан, до душа не го ни видов на терен освен оној Јоветич (супер играч).
Еве според гоал.цом
Abbiati: 7.0
Jankulovski: 7.0
Maldini: 7.0
Favalli: 6.5
Zambrotta: 7.5
Ambrosini: 6.0
Pirlo: 6.0
Beckham: 6.5
Seedorf: 5.0
Kaka: 6.0
Pato: 7.0
Замени: Flamini (68”) 6.0, Ronaldinho (77”) 6.0, Senderos (80”) 6.0
Во прво полувреме бевме добри не имаше на нивната половина, постигнавме гол имавме колку толку некаква игра, ама во второ сосема се изгубивме заслужи да даде гол Фиорентина ама добро е Абиати не спаси неколку пати па пак пљукајте по него
Браво за Пато одлична реализација почнува да се разигрува малку по малку сепак уште е млад има време ќе стане голем играч...
Добар бше и и Кака но малце себичен сепак се виде колку значаен играч е.
Мора да се признае Сидорф сезонава слабо игра...
Мерак ми е што не даде гол Џилардињо, дека пред мечот изјава даде дека сакал да постигне гол против Милан, до душа не го ни видов на терен освен оној Јоветич (супер играч).
Еве според гоал.цом
Abbiati: 7.0
Jankulovski: 7.0
Maldini: 7.0
Favalli: 6.5
Zambrotta: 7.5
Ambrosini: 6.0
Pirlo: 6.0
Beckham: 6.5
Seedorf: 5.0
Kaka: 6.0
Pato: 7.0