Е и ја тоа сакав да прашам на италиански нека кажи некој што треба да се прае.како да се потпишиме ?
Е и ја тоа сакав да прашам на италиански нека кажи некој што треба да се прае.
И шо сакат тој? Од кога ќе потпиши да протестираат?Kaze Galliani za sega navivacte treba da ostanat mirni bidejki nisto ne e potpisano....kaze da ova e ogromna ponuda i sega sme vo ekonomska kriza i ponudata treba da se razmatra ...
i kaze deka go ocekuvaat tatkoto na Kaka da dojde i zaedno da resavat dali Kaka ke ostane ili otide....
ova e kolku razbirav italjanski na Milan channel posle natprevarot
Некој, клип од тоа на крајот може да најде?Лелеее заплакаавв.Неможев да се воздржам,дали камерите го покажуваа само Кака или мене така ми се чинеше,сите го гушкаа галеа((
Незаменливи беа Шева, Дида, Костакурта,....еве и Малдини е незаменлив ама по завршетокот на сезоната ќе стане заменлив.leleee ne mi se veruva sto citam....da da ke bide...Kaka e nezamneliv....
Остај тоа и многу ебачко и звучно име има Палибрк,ако е некој брз ке му одговара ПалибркхахахаНезаменливи беа Шева, Дида, Костакурта,....еве и Малдини е незаменлив ама по завршетокот на сезоната ќе стане заменлив.
Така да.....
А и треба да знаете дека Милан има одлични млади играчи:Пато, Палоски, Дармиан, Албертаци, Гуркуф, Палибрк, Новович, Страсер, Ожуси, Матиони, Аубамејанг(Пјер), Виудез, Кардачо и Фелипе(голманот од Сантос).
Словенец, целосното име му е Урош Палибрк, 16 годишник, ник-нејмот му е Словенечки Меси, со тешки маки го зедовме(во тешка битка бевме со Челзи), кога го зедовме имаше 15 годинки....
:helou::helou:
Кој го знае може некој добар да е:helou:Остај тоа и многу ебачко и звучно име има Палибрк,ако е некој брз ке му одговара Палибркхахаха