Синдикат
Мајгада?!
- Член од
- 22 август 2005
- Мислења
- 3.110
- Поени од реакции
- 180
Ај шо Јанкуловски чисто стартуваше и ја допре топката, ами 2 метри во офсајд беше Дел Пиеро(? или кој и да беше).не знам кој беше најлош жими се,поима неам од кај да почнам дали од јанкуловски или од тројанскиот коњдали од роналдињо или од пато што се лизгаше по цел терен без компас во главата.
Ај да одбиеме дел за Кака гатузо и Фламини,и некој мал дел за пеналот што баш и не мораше да го свирне ама и поред тоа ова беше се на се катастрофа.
Сеа веќе сигурно може да и мафнеме на титулата и да се насочиме за место во ЛШ(како години наназад) и Куп Уефа да обели образ :\
Дај не ме заебавајте ќе глумиме сеа тука поштени демек. Милан напраја многу грешки и беа казнети за то, ама да ми речи некој дека судијата немаше улога во натпреварот нека ме извини малце.
Милан ја контролираше играта од почетокот имаше и игра и шанси. Јуве единствено од корнери се закануваше. Пеналот беше огромен подарок од судијата.
Не дека то е причината за поразот, ама па да ми се курчи некој како Јувентус денес играл јак фудбал немој те молам. Го искористија моментот и ништо појќе.