Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Syn има вака нонстоп пишуваат вакви шеги? Неам видено до сеа у пичку матер вистина ако беше:helou:

Таа фаца гнасна за во Напредок е само
кај не можам во Милан да го гледам Емерсон
не го сакам ни во Напредок :kesa:
сакаш да ми го заебеш и домашниов тим да испадне

еве според гоал.цом
само на малдини можеле погоре сите други ни за тројки не се

AC MILAN

Abbiati: 5.0- Will be furious with his back line who left him for dead tonight.

Jankulovski: 4.0- He conceded the penalty with a sloppy challenge on Del Piero and was a liability all evening long.

Maldini: 5.0- It may be time for the living legend to hang his boots up as he was run ragged in the first half before rebounding with a decent second half performance

Kaladze: 6.0- Played an important part in Milan’s first goal as he did the dirty work before finding Ronaldinho who set up Pato.

Zambrotta: 4.0- A performance to forget by the former Juve man as he was jeered every time he touched the ball and was embarrassed by young De Ceglie time after time before receiving his marching orders

Ambrosini: 6.0- He was awful in the first half as he missed a glorious free header and failed to pick up Chiellini’s run for Juve’s second goal of the match but rebounded with a solid second 45 minutes highlighted by his goal in the 56th minute

Emerson: 4.5- Was preferred over Flamini who was suspended this evening and was substituted to start the second half after an ineffective first half.

Pirlo: 5.0- We have yet to see the Pirlo of old as the Milan midfielder struggled once again to make an impression tonight.

Seedorf: 6.0- He was very lively in the early going but faded badly in the second half when Milan needed a creative presence.

Ronaldinho: 6.5- His picture perfect cross set up Pato’s goal early in the first half but was rendered ineffective after that.

Pato: 6.5- Scored Milan’s first goal of the match with a simple finish but did not trouble the Juve backline as much as he should have.

SUBS: Shevchenko (46”) 6.0, Antonini (73”) 6.0, Inzaghi (76”) 6.0

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Зад грб му влезе и тој стартуваше. плус тоа беа во линија и 2 трчаа. Се намести алекс,пенал гол. Нема што повеке. Немора да признаете дека изгубивте,пцујте по судијата.Ама видовме на теренот кој доминираше.:helou:
Ама ако беше офсајд се по список. Можи така?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.014
Ама ако беше офсајд се по список. Можи така?
За малце и се по список иако и јас по свирежот на судијата помислив дека свири офсајд, стопирај прва минута и 6та секунда, мислам дека Малдини беше тој што закасни со реакцијата за офсајд стапица, иако не дадоа репетиција од подобар агол.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Е видиш синка ти не си видел репетиција и скокаш пак ко петел. Јас видов репетиција, на полувреме имаше од студиото италијанско даваја репетици од голојте и имаше многу добро графички прикажано осветлени беа дури ко ангелчиња играчите.

То дури и од ова снимка се гледа дека апла офсајд беше.

Ај подкрепи го со колненка ако сакаш!

Кај да е ќе изват и репетиција па ќе ми се лигајте тука и ќе ми ѕмиздрите ко доенчиња за цицка.

P

PewDiePie

Гостин
Не овој емерсон е за во лудница жими се,човекот бил најдобар играч на милан,кој е млад :pos2: и кој станува се подобар како тече натпреварот:tapp::kesa::uvo: може и ке заигра уште еднаш проклета бескорисна келавица.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.014
Е видиш синка ти не си видел репетиција и скокаш пак ко петел. Јас видов репетиција, на полувреме имаше од студиото италијанско даваја репетици од голојте и имаше многу добро графички прикажано осветлени беа дури ко ангелчиња играчите.

То дури и од ова снимка се гледа дека апла офсајд беше.

Ај подкрепи го со колненка ако сакаш!

Кај да е ќе изват и репетиција па ќе ми се лигајте тука и ќе ми ѕмиздрите ко доенчиња за цицка.
Eпа најди им некоја убава анализа и докажи им, мене сеедно ми е дали било или не било офсајд, а и ако не се лажам слична ситуација е како онаа со Интер, премногу тешка за да одлучи судијата дали е или не е офсајд ( овој агол таква слика дава ). 100 пати го стопирав во моментот на додавање и неможам со сигурност да тврдам дека е или не е офсајд поради лошиот агол и лошата слика, ти реков, при свирежот мислев дека тоа е досудено а не пенал .
И сега побарав видеа на Јутуб, во ниедно нема репетиција на пасот од друг агол, само фаулот го повторуваат.

Твојот став се однесува на репетиции и анализи на целата ситуација што си ги гледал на полувремето, мојот на мало екранче од Јутуб без репетиција на целата ситуација. Така да јас се тргам од дискусијава, а вас би ви препорачал да ја продолжите тогаш кога ќе најдете некое асално видео кое ке даде потврда на твоите тврдења, или па ке те демантира, вака џабе се дискутира .

п.с. Сасуке, ај убаво прочитај ги мислењата кои се однесуваат на тој пост, или па види што пишува на крајот од статијата .

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Па зато ти викам не се бунтовај за џабе. Јас не ќе се срамам тука со глупости ако немав видено репетиција. На ова клипче фала богу не се гледа дали има офсајд.

Незнам Македонија шо даваја на полувреме, ама тука на еден бугарски канал шо гледав на полувреме дури дадоја убо повторена снимка. Имаше дури и многу јаки ефекти како сончеви зраци над играчите шо ја имат топката и шо треба да ја примат, многу му беше графички спремено. Дел Пиеро на снимките беше пред сите барем за еден чекор.

Ќе изват видео, ќе најдите ќе видите, шо да ви речам. Јас знам дека сум во право, вас ве копка барајте.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.014
Незнам Македонија шо даваја на полувреме, ама тука на еден бугарски канал шо гледав на полувреме дури дадоја убо повторена снимка. Имаше дури и многу јаки ефекти како сончеви зраци над играчите шо ја имат топката и шо треба да ја примат, многу му беше графички спремено. Дел Пиеро на снимките беше пред сите барем за еден чекор.

Ќе изват видео, ќе најдите ќе видите, шо да ви речам. Јас знам дека сум во право, вас ве копка барајте.
Требаше истото да го напишеш по мечот, вака само спомна дека било офсајд и почна навала од фановите на Јуве. Ај, нека биде по твое со оглед дека си имал можност преку графички приказ да ја видиш целата ситуација, кај нас само фаулот беше повторен, ја немаше ни онаа графичка линија од режисерот на мечот, што е случај за ваквите спорни офсајд ситуации во Калчо-преносите .

п.с. Уште еднаш, нека продолжи оваа тематика ( доколку планира некој да демантира или потврдува ) во оној момент кога ке излезе видео со соодветна анализа на ситуацијата, вака во круг се вртат муабетите а и веќе Се е кажано за истото .

P

PewDiePie

Гостин
Абиати - Дупка
Јанкуловски - Дупка
Шева - Дупка
Заброта - Дупка ипол
Амброзини - Дупка

Со 5 дупки не се игра, толку фала.
5? 11 дане беа??:tapp:никој не беше за пролазна вчера никој,дури и головите по грешка ги дадовме,Пато еден гол даде и почна да си игра к.рот на терен секоја божја токпа да ја губи,а за емерсон петердата немам зборови кој факот е тој па да збори лелее:tapp::tapp: ни придонел нешто за клубот ни ништо може слободно да си оди во пензија уште сега release on free da mu mavnat.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ајде тоа е... Изгубивме (на полошиот начин), и треба да се помириме со тоа. Гатузо и Кака многу фалеа во играта на Милан. Да го имавме составот кој настапи против Интер сигурно немаше да биде тој резултатот.

А

Ајсшутер

Гостин
5? 11 дане беа??:tapp:никој не беше за пролазна вчера никој,дури и головите по грешка ги дадовме,Пато еден гол даде и почна да си игра к.рот на терен секоја божја токпа да ја губи,а за емерсон петердата немам зборови кој факот е тој па да збори лелее:tapp::tapp: ни придонел нешто за клубот ни ништо може слободно да си оди во пензија уште сега release on free da mu mavnat.
Па што сакаш да изигра подобро Пато јас незнам кога немаше топки кон него прецизни неговата работи он си ја вршеше кога ќе му наместат нормално деќа ќе даде гол само и Роналдињо премногу ја тупеше играше се добро ама со долгите допки ја отече па неможе Пато и другиве играчи на таков терен да стасуваат такви топки.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Ви треба рез дечки...Пато ништо,Шева да не зборам...се гледаше дека фали Гатузо...позадди Замброта не можеше со притисокот...Емерсон мириса на земја веќе...:toe:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Zambrotta do isklucuvanjeto mozebi najdobriot na teren. Od pritisokot ne mozese da se vozdri pa zede crven.
Ronaldinho isto taka odlicen, Pirlo nafrli mnogu dobri topki vo 16, precizni, steta sto nemase koj da gi iskoristi. Pato odlicen.
Drugite katastrofa, a Emerson posebna prikazna:tapp:
Па ти ги напраи дека сите биле одлични,ама изгубивме... Можда Дел Пиеро беше во офсајд,ама и без тоа ќе изгубевме вчера,ептен слабо изиграа и се чувствуваше отсуството на појше играчи!

Ви треба рез дечки...Пато ништо,Шева да не зборам...се гледаше дека фали Гатузо...позадди Замброта не можеше со притисокот...Емерсон мириса на земја веќе...:toe:
Значи овие Анти-Милан најмногу сакаат да зборат против Пато,не знам зошто?? Најмногу им се полни душата ако тој не изигра као што треба... :)
Човекот солидно,напаѓачки,имаше една добра топка кон него и даде гол.Во целата таа игра на Милан што требаше појше да направи?

Еве една информација,не знам колку е точна,(дај боже да не е),што ќе ни напраи уште поголеми маки! - Кака може да заврши на операција...Повредата изглеа била полоша од првите претпоставки! ЛИНК

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.481
другари па боље што не сум го гледал 2ро полувреме а? ццц ајде јас мислам дека ако сега не го сменат анчелоти нема кога!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom