Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јули 2008
Мислења
4.517
Поени од реакции
8.232
интересна утакмица, со многу интересни моменти...
најпрвин, честитки до Јувентус, кои на сомнителен,и невидено глуп начин ја добија утакмицата...
Сега да се навратам на Милан...
што болест му беше на анчелоти да го става шевченко??? ццц... нешто најдобро ке ми биде утре на Goal.com , да прочитам : Breaking News : Milan Sack Ancelotti...
мислам, како може да го става каладзе, а сендерос на клупа да му седи... Незнам зашто го става Емерсон, човекот уопште не му го спомнаа името... ми се чини дека, само фаулови прави... ниедна топка не додаде...
Роналдињо, страшно одигра, кои топки ги даде човекот... секоја чест...
Пато, супер одигра, ама немаше среќа, изгледа играше уметничко лизгање на терен...
Не бива овака, Пирло ТАПА, немам зборови за него, човекот се влечеше по терен како полжав... беше очигледно отсуството на Неста,Гатузо и Кака...
сума сумарум - го мразам анчелоти, не заслужува веќе да биде на клупата на ваков голем клуб како што е милан... Рајкард да беше, на милан сите ке му бакнуваа ногите... ама ете... тоа е...
ајт... единствено нешто на кое можам да се потпрам е тоа што се надевам дека анчелоти ке исчури...Сепак, надежта последна умира

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
интересна утакмица, со многу интересни моменти...
најпрвин, честитки до Јувентус, кои на сомнителен,и невидено глуп начин ја добија утакмицата...
Сега да се навратам на Милан...
што болест му беше на анчелоти да го става шевченко??? ццц... нешто најдобро ке ми биде утре на Goal.com , да прочитам : Breaking News : Milan Sack Ancelotti...
мислам, како може да го става каладзе, а сендерос на клупа да му седи... Незнам зашто го става Емерсон, човекот уопште не му го спомнаа името... ми се чини дека, само фаулови прави... ниедна топка не додаде...
Роналдињо, страшно одигра, кои топки ги даде човекот... секоја чест...
Пато, супер одигра, ама немаше среќа, изгледа играше уметничко лизгање на терен...
Не бива овака, Пирло ТАПА, немам зборови за него, човекот се влечеше по терен како полжав... беше очигледно отсуството на Неста,Гатузо и Кака...
сума сумарум - го мразам анчелоти, не заслужува веќе да биде на клупата на ваков голем клуб како што е милан... Рајкард да беше, на милан сите ке му бакнуваа ногите... ама ете... тоа е...
ајт... единствено нешто на кое можам да се потпрам е тоа што се надевам дека анчелоти ке исчури...Сепак, надежта последна умира

абе не ме заебавај и ти сеа:pos2:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Чао титула...со ваква игра да се молиме дали ќе бидеме 4ти...башка волку глуп тренер во последно време не сме имале незнам што да кажам:toe:
Заслужено не тепаа,одбраната којзнае по кој пат кажувам дека ни е најлоша може да се мери со таа на Киево:tapp:
А Замброта мисли уште дека игра за Јуве

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.517
Поени од реакции
8.232
абе не ме заебавај и ти сеа:pos2:
абе секоја чест на титулите у ЛШ што ги освоија со него, ама стварно бе веќе, незнам дали има некој навивач на Милан, што сака да го гледа ваков... нема... брееее дај те молам, кои глупи замени ги праи... за тактичката поставеност, да не збориме....
со една глупава катанија, се провлекуваа со 1-0
мислам сериозно си зборам, треба да си пакува торбите и да си иде од тамо... и веќе никад да не се врати у градот Милан... не гледам никаков прогрес на милан од онаа година(можеби и се бетер) бидејки онаа година ни денар не дадоа за засилувања, а сега толку пари испофрлаа и пак нема ефекти...
тоа е тоа, сега ако сакаш соочи се со истината, ако не немораш, тој си е твое право...

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Честито нека им е на Јуве,чесно не победија!!!
Лоша игра на Милан оваа утакмица,малце немавме и среќа и тоа беше тоа.
Игравме со ослабнат состав,многу битни играчи немавме и тоа беше можда главна причина за поразот.Можда и не заслуживме баш 4 гола,ама ќе речам пак...Формата е минлива,а класата е вечна! Абиати можда можеше боље да интервенира на последниот,па и на вториот гол на Јуве. Одбраната ни беше крш,средниот ред нешто слично и така...
Коинциденција или не пак се повтори тоа со Пирло... :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Вака сеа
Абиати-човекот не е за прв голман одвај го чекам денот Дида коа ќе биде прв голман
Јанкуловски-денеска катастрофа незнаеше кај напаѓаме и кај треба гол да дадеме
Замбротта-човеков денеска мислеше дека игра за Јувентус толку за него
Малдини-може беше крив за еден од тие 4 гола ама играше со срце ЛЕГЕНДА
Каладзе-право во Бате Борисов ,со тоа левата појма нема само ја рога топката

Амброзини-Така така некако повредата оставила белег каква шанса утна ама после се извади со голот
Емерсон- ке престаанам да навивам за Милан ради овој шупак од играч
Пирло-слабо ептен како желка на терен како да му е скурчено од фудбал,имаше само еден точен пас во цела утакмица
Роналдињо-прво полувреме екстра добра асистенција за голот се трудеше ама после падна во темпото
Сидорф-ништо од циганов ни денеска
Пато-трчаше ко коњ најдобар може кај нас со Малдини само на крај почна сам да паѓа:toe:

Измените но комент освен Антонини колку толку добар

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.517
Поени од реакции
8.232
за каладзе се согласувам, место да биде у одбрана, он се дрибла со тројца играчи на јуве на центар... :uvo:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Ова се оние сатирични статии на goal.com, убаво ти пишува, Calcio Comedy, а на крајот од текстот потенцирано е дека е сатиричен и невистинит .

Syn има вака нонстоп пишуваат вакви шеги? Неам видено до сеа у пичку матер вистина ако беше:helou:

Таа фаца гнасна за во Напредок е само

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
:toe:подобриот победи нема лутиш судијата бил крив ова она повеќе среќа на сан сиро:toe:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
Syn има вака нонстоп пишуваат вакви шеги? Неам видено до сеа у пичку матер вистина ако беше:helou:

Таа фаца гнасна за во Напредок е само
Прават еднаш во месец или еднаш во два месеца, последната мислам дека им беше со Адриано, кога го реметел Мурињо по телефон, значи ако видите некоја статија Calcio Comedy на goal.com, не ја сфаќајте сериозно, сатирична е колку да ве '' насмее '' .

Член од
10 мај 2008
Мислења
280
Поени од реакции
25
Ова се оние сатирични статии на goal.com, убаво ти пишува, Calcio Comedy, а на крајот од текстот потенцирано е дека е сатиричен и невистинит .
a da sega zabelezav.....jas od sreka ne go citav tekstot do kraj...a se raduvav deka veke nema da go gledam vo dresot na Milan.....

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
The Brazilian has now issued an angry attack against Ancelotti, and claims that Milan would have won the match had he stayed on the pitch.

“If I play every game between now and the end of the season, I guarantee you that the Rossoneri will be the champions of Italy."

Делови од статијава шо најмногу ме расположија :icon_lol:

Член од
30 ноември 2007
Мислења
408
Поени од реакции
30
Zambrotta do isklucuvanjeto mozebi najdobriot na teren. Od pritisokot ne mozese da se vozdri pa zede crven.
Ronaldinho isto taka odlicen, Pirlo nafrli mnogu dobri topki vo 16, precizni, steta sto nemase koj da gi iskoristi. Pato odlicen.
Drugite katastrofa, a Emerson posebna prikazna:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom