Што мрзам коа некој ме убедува и ми објаснува зашто треба да купам нешто. Од увек сум мрзел маркетинг, али не е тоа поентата зашо те цитирам.
Ај преиспитај се уште еднаш што напиша.
Ме интересира, има ли дресови кај што пишува Вардар, а не Комити Запад, пошто ја сигурно не навијам за Комити, туку за Вардар.
Значи вака, дресовите се од ФК Вардар, со тоа што автоматски се знае ти за кого навиваш бидејќи напред го има амблемот на клубот, малку чудна ти е конотацијата на реченицата. Позади стои името Комити Запад, се подразбира навивачка група на клубот, бројот 12 се смета како 12ти играч на терен, се мисли на нашата поддршка.
Иначе, мислам дека во Мак. Спорт. можеш да си нарачаш дрес, цената е иста, и од позади да нема ништо, или пак да биде по твој избор, на пример името твое да биде испишано, број по твоја желба или било што по твоја желба :smir:.
За сите оние кои сеуште незнаат каков е изгледот на дресовите што се продаваат, еве како излгедаат од напред, бидејќи некој претходно праша, а фотографија не забележав никаде на друго место, па еве видете па го сликав јас мојот дрес
, еве повелете видете :
Фантастични се нај искрено, купете си слободно нема да зажалите, посебно материјалот се гледа дека е оригинален, исти се како оние на играчите, го носам скоро секој ден со задоволство, не го соблекувам од мене
.