Фан Клуб: Вардар

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Добра колумна...
Околу дресот...и мене не ми се свиѓа и нема да го купам само поради тоа што пишува Комити Запад позади.Дааааалеку од тоа дека имам нешто против комитите,едноставно причината е што не сум нивни член.Најубаво би било да не пишува ништо позади а бројката 12 е одличен симбол и добро е да стои ко фора.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
siptarcinja imate svoj fan klub aj ne ne zamarajte inace na site ekipi vo makedonija son im e da se pobedi vardar pa makar bil i so vakov sostav kakov sto e pa posle sleduva slavenje dve nedeli isto kako kale kicevo koga go pobedija kometal viknaa sviraci ee toa e golema rabota prvpat go tepale kometal

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430
Се гледа дека од историја живеете вие :)
За жал во моментов живееме во историја.
Али историјата е тоа што се памти. Вие и во ваков состав нема да освоите ништо, и ќе се памти дека во сезоната 2010/11 вие сте освоиле 0 титули, исто колку и Вардар (кој патем има шанси во купот...) и никој нема да памти дали сте тепале на градски 0-2 или сте изгубиле 10-0, туку ќе види дека во историјата вие имате 0 титули, а ние 5 првенства и 5 купа. Без пари титули неможе да се освојат тоа е факт. Ама разликата меу нас и вас е што ние и да немаме пари (а немаме) пак се одржуваме во прва лига, и чекаме добро време, а вие кога нема да имате пари ќе играте по селски ниви. Неможеш да го урнеш тоа што едноставно НЕ УМИРА!!!
Многу се насладувале на падовите на Вардар (Мајмуни-нивниот клуб е трета лига, Лавови-исто, Милано-Вардар 9-1, сите се насладуваа, каде е сега Милано???, или најсмешните Шверцери кои не ни имаат тим во моментов). Вардар каков таков се одржува, и во ваква ситуација има најбројна навивачка група! И плачковци што се жалите на ФФМ??? Заљрем заборавивте кој ве врати во втора лига после војната, кога вашиот смрдлив тим неможеше ниту да собере екипа, и кога требаше да испаднете поишто не го одигравте баражот со Тетекс пред неколку години??
Бтв како изгравте денес во купот???

--- надополнето ---

Иначе после денешните мечеви во купот останаа Турново, Тетекс, Тиквеш, Брегалница и Напредок. А своите натпревари ќе треба да ги одиграат и Металург-11 Октомври и Миравци-Локомотива. Одлично ќе биде ако ни се падне некој второлигаш, а потешкиве да се паднат мешу себе (на пример Тетекс-Турново или ако остане Металург, Металург-Тетекс или Турново-Металург).

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Osekam lesen tim ke ni padne i ke izgurame polufinale pa daj boze i FINALE pa tek togas ke bide prevrtuvanje, pa uste ako se osvoi i kupot ke m stegne srce od radost, nema da odgovaram za posledici :)

--- надополнето ---

Inace zelba mi e Tikves ne deka se najslabo naprotiv imaat jaka ekipa ali ete najintresno bi mi bilo so ovoj tim i gostovanje u Kavadarci :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
За жал во моментов живееме во историја.
Али историјата е тоа што се памти. Вие и во ваков состав нема да освоите ништо, и ќе се памти дека во сезоната 2010/11 вие сте освоиле 0 титули, исто колку и Вардар (кој патем има шанси во купот...) и никој нема да памти дали сте тепале на градски 0-2 или сте изгубиле 10-0, туку ќе види дека во историјата вие имате 0 титули, а ние 5 првенства и 5 купа. Без пари титули неможе да се освојат тоа е факт. Ама разликата меу нас и вас е што ние и да немаме пари (а немаме) пак се одржуваме во прва лига, и чекаме добро време, а вие кога нема да имате пари ќе играте по селски ниви. Неможеш да го урнеш тоа што едноставно НЕ УМИРА!!!
Многу се насладувале на падовите на Вардар (Мајмуни-нивниот клуб е трета лига, Лавови-исто, Милано-Вардар 9-1, сите се насладуваа, каде е сега Милано???, или најсмешните Шверцери кои не ни имаат тим во моментов). Вардар каков таков се одржува, и во ваква ситуација има најбројна навивачка група! И плачковци што се жалите на ФФМ??? Заљрем заборавивте кој ве врати во втора лига после војната, кога вашиот смрдлив тим неможеше ниту да собере екипа, и кога требаше да испаднете поишто не го одигравте баражот со Тетекс пред неколку години??
Бтв како изгравте денес во купот???

--- надополнето ---

Иначе после денешните мечеви во купот останаа Турново, Тетекс, Тиквеш, Брегалница и Напредок. А своите натпревари ќе треба да ги одиграат и Металург-11 Октомври и Миравци-Локомотива. Одлично ќе биде ако ни се падне некој второлигаш, а потешкиве да се паднат мешу себе (на пример Тетекс-Турново или ако остане Металург, Металург-Тетекс или Турново-Металург).
Па и мало дете знае дека вашиот Вардар е омиленото дете на ФФМ или кој и да стои позади Вардар.
Само вие знаете колку услуги ви имаат извршено ФФМ-државата,а знаеме како беше третирана Шкендија кога се оформи...

Бтв...демек немаше да изгуби Вардар во саботата а :)

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Па и мало дете знае дека вашиот Вардар е омиленото дете на ФФМ или кој и да стои позади Вардар.
Само вие знаете колку услуги ви имаат извршено ФФМ-државата,а знаеме како беше третирана Шкендија кога се оформи...

Бтв...демек немаше да изгуби Вардар во саботата а :)
abe maloumen da ostanese sostavot od lani od vtoriot del pa i od prviot bese jak za ovoj samo sto tie nemaa pari i ne igraa ke ve zgazevme be dosta e samo da se spomene odbranata vo koja mojsov i milevski ke bea najjakiot tandem vo ligava

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Јас се прашувам дали Вардар има лиценца издадено за еврокуповите во случај да го земе купот,срамота ке биде заради таа ебана лиценца Вардар да не игра во Лига Европа!! Али има време до финале во купот,ајде првин имаме гостување во Тетово каде ништо чудно Тетекс да ни пушти бод па и три зш да не!

Vojvodi_Te

Војводи Тетово
Член од
31 март 2009
Мислења
122
Поени од реакции
5
Јас се прашувам дали Вардар има лиценца издадено за еврокуповите во случај да го земе купот,срамота ке биде заради таа ебана лиценца Вардар да не игра во Лига Европа!! Али има време до финале во купот,ајде првин имаме гостување во Тетово каде ништо чудно Тетекс да ни пушти бод па и три зш да не!
ТЕТЕКС да ви пушти бод или три во ТЕТОВО, на домашен терен???? И што би добил Тетекс со тоа? Тетекс има пораз последниот натпревар и моментално е на 6 позиција, ако ви пуштимо на вас ќе паднемо на 7 или 8 место, за што??? Ја мислим дека Тетекс иде на победа ова коло!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
ТЕТЕКС да ви пушти бод или три во ТЕТОВО, на домашен терен???? И што би добил Тетекс со тоа? Тетекс има пораз последниот натпревар и моментално е на 6 позиција, ако ви пуштимо на вас ќе паднемо на 7 или 8 место, за што??? Ја мислим дека Тетекс иде на победа ова коло!
:bravo:
Ај да бевте први па да ни пуштите али вака стварно не гледам зашто би ни пуштиле но и ние нема да се дадеме така лесно :)

П

Паспарту

Гостин
Нема потреба Тетекс да ни пушта во Тетово, и онака не се ништо подобри од Вардар, па така во сабота културно ќе си ги земеме трите бода :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Со оглед дека Брацо ве држи вас,а се најаува негово враќање во Вардар тогаш лочино би било да му помогне на Вардар па макар и со бод кој ке ни биде доста битен,не верувам дека ке се држиме со вас вие сте поквалитетен состав од нас па затоа не мора да се плашите за опстанок во никој случај!! Мак лига е ова,се знае дека има местенки на кој како му одговара затоа ке видиме кој ке биде во право!! Али све ова може да се случи ако стварно Брацо има желба да се врати во Вардар!

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Нема потреба Тетекс да ни пушта во Тетово, и онака не се ништо подобри од Вардар, па така во сабота културно ќе си ги земеме трите бода :)

Ne go svakaj kako provokacia.Si go pobedil renova i sega mislete site ke gi pobedite.Teteks e Teteks nemoj da go sporeduvas Vardar so Teteks..Teteks u sabota mnogu lesno ke gi zeme 3 poda siguren sum.I nekoj sto pisuva deka Teteks ke ni pusti neka go zaboravat toa i na Teteks mu trebat bodovi:smir:

П

Паспарту

Гостин
Ne go svakaj kako provokacia.Si go pobedil renova i sega mislete site ke gi pobedite.Teteks e Teteks nemoj da go sporeduvas Vardar so Teteks..Teteks u sabota mnogu lesno ke gi zeme 3 poda siguren sum.I nekoj sto pisuva deka Teteks ke ni pusti neka go zaboravat toa i na Teteks mu trebat bodovi:smir:
Не сум јас дете од 12 години па да се палам на победата против Ренова и да викам дека сите ќе ги победиме до крај. Немај гајле, не го сфаќам твојот пост како провокација, но како што ти имаш размислување дека Тетекс без проблем ќе победи, ете моето мислење е дека Вардар може И ќе изненади. Тоа дали на Тетекс, Турново или Тресонче им се потребни бодови искрено ич не ме интересира, мене ме интересира само Вардар, а на него повеќе од потребни му се бодовите.

(Не)квалитетот во нашата лига оваа сезона е најизразен и секој секого може да победи. Единствената разлика е што некои играчи во клубовите играат за 100, некои за 500 и 1000евра, а некои играат без пари и за љубовта кон клубот :smir:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Со оглед дека Брацо ве држи вас,а се најаува негово враќање во Вардар тогаш лочино би било да му помогне на Вардар па макар и со бод кој ке ни биде доста битен,не верувам дека ке се држиме со вас вие сте поквалитетен состав од нас па затоа не мора да се плашите за опстанок во никој случај!! Мак лига е ова,се знае дека има местенки на кој како му одговара затоа ке видиме кој ке биде во право!! Али све ова може да се случи ако стварно Брацо има желба да се врати во Вардар!
:raz::raz::ne:
А да те прашам зашто Брацо би се вратил во Вардар???
Да го бркате пак кога ќе видите дека ќе почне да мести утакмици???:nenene:
Брацо уште долго време ќе биде у Тетекс,ама како што разбрав ни во управа од Тетекс не е баш нај нај.И таму некој се прави џони-баба па му оди контра на Брацо,така да доколку го напушти Тетекс нема шанси да се врати во кај вас.Ова лично тој го има кажано во една емисија на А1:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom