Фан Клуб: Вардар

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
:raz::raz::ne:
А да те прашам зашто Брацо би се вратил во Вардар???
Да го бркате пак кога ќе видите дека ќе почне да мести утакмици???:nenene:
Брацо уште долго време ќе биде у Тетекс,ама како што разбрав ни во управа од Тетекс не е баш нај нај.И таму некој се прави џони-баба па му оди контра на Брацо,така да доколку го напушти Тетекс нема шанси да се врати во кај вас.Ова лично тој го има кажано во една емисија на А1:helou:
Го има кажано додека беа Орце и компанија,сега кога ги нема нив може сам да управува со Вардар!! Така да на 8 октомври е рочиштето во кое ако биде во негова полза тогаш најверованто се враќа во Вардар!

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
:raz::raz::ne:
А да те прашам зашто Брацо би се вратил во Вардар???
Да го бркате пак кога ќе видите дека ќе почне да мести утакмици???:nenene:
Брацо уште долго време ќе биде у Тетекс,ама како што разбрав ни во управа од Тетекс не е баш нај нај.И таму некој се прави џони-баба па му оди контра на Брацо,така да доколку го напушти Тетекс нема шанси да се врати во кај вас.Ова лично тој го има кажано во една емисија на А1:helou:
Парите дечко парите.Да дојде на време,да ја зајакне екипава може да се опстане во лига и да се освои купот.А тоа значи ем прва лига ќе се игра,ем ЛЕ.Во ЛЕ може да заработи некој денар и да продаде некој играч.Децава што играат сега се талентирани,а подобар излог од ЛЕ нема.За 2 години децава што имаат сега 17-19 години ќе можат да се продадат за добра пара.Не е ваљда идиот да не го гледа тоа.Со мала инвестиција за 2-3 години може клубот доста пари да му донесе.

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Што мрзам коа некој ме убедува и ми објаснува зашто треба да купам нешто. Од увек сум мрзел маркетинг, али не е тоа поентата зашо те цитирам.
Ај преиспитај се уште еднаш што напиша.

Ме интересира, има ли дресови кај што пишува Вардар, а не Комити Запад, пошто ја сигурно не навијам за Комити, туку за Вардар.
Значи вака, дресовите се од ФК Вардар, со тоа што автоматски се знае ти за кого навиваш бидејќи напред го има амблемот на клубот, малку чудна ти е конотацијата на реченицата. Позади стои името Комити Запад, се подразбира навивачка група на клубот, бројот 12 се смета како 12ти играч на терен, се мисли на нашата поддршка.
Иначе, мислам дека во Мак. Спорт. можеш да си нарачаш дрес, цената е иста, и од позади да нема ништо, или пак да биде по твој избор, на пример името твое да биде испишано, број по твоја желба или било што по твоја желба :smir:.

За сите оние кои сеуште незнаат каков е изгледот на дресовите што се продаваат, еве како излгедаат од напред, бидејќи некој претходно праша, а фотографија не забележав никаде на друго место, па еве видете па го сликав јас мојот дрес :), еве повелете видете :

Фантастични се нај искрено, купете си слободно нема да зажалите, посебно материјалот се гледа дека е оригинален, исти се како оние на играчите, го носам скоро секој ден со задоволство, не го соблекувам од мене :vozbud:.

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Парите дечко парите.Да дојде на време,да ја зајакне екипава може да се опстане во лига и да се освои купот.А тоа значи ем прва лига ќе се игра,ем ЛЕ.Во ЛЕ може да заработи некој денар и да продаде некој играч.Децава што играат сега се талентирани,а подобар излог од ЛЕ нема.За 2 години децава што имаат сега 17-19 години ќе можат да се продадат за добра пара.Не е ваљда идиот да не го гледа тоа.Со мала инвестиција за 2-3 години може клубот доста пари да му донесе.
Абе момче младо!!!Па Тетекс првата година му донесе невидена пара а да не правиме муабет за понатаму.Плус сеа кога почна сериозно да инвестира во младите погони на Тетекс:helou:

Vojvodi_Te

Војводи Тетово
Член од
31 март 2009
Мислења
122
Поени од реакции
5
Со оглед дека Брацо ве држи вас,а се најаува негово враќање во Вардар тогаш лочино би било да му помогне на Вардар па макар и со бод кој ке ни биде доста битен,не верувам дека ке се држиме со вас вие сте поквалитетен состав од нас па затоа не мора да се плашите за опстанок во никој случај!! Мак лига е ова,се знае дека има местенки на кој како му одговара затоа ке видиме кој ке биде во право!! Али све ова може да се случи ако стварно Брацо има желба да се врати во Вардар!
Дечко, Брацо го држи и Работнички па нив ги тепавме во Скопје на Градски ... Нема теоретска шанса Тетекс да ви пушти бод, туку ако изиграте добро не само еден може да земете 3 бода. Ова е фудбал, топката се врти ако сте подобри има шанса да победите, никој ве нема сеуште отпишано како конкуренти ...

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Абе момче младо!!!Па Тетекс првата година му донесе невидена пара а да не правиме муабет за понатаму.Плус сеа кога почна сериозно да инвестира во младите погони на Тетекс:helou:
Мислиш дека би му пречело да има 2 клуба.Како да не го има правено веќе тоа.Тетекс му донесе пари,но Вардар може да му донесе и повеќе.Викаш тек сега почнал да инвестира во малдинските погони што значи дека за 4-5 години тек ќе види резултат од тоа.Овде веќе имаш 17-19 години талентирани дечки кои можат добро да се продадат за година-две.
Сепак останува да видиме што ќе се случи на 8ми.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Дечко, Брацо го држи и Работнички па нив ги тепавме во Скопје на Градски ... Нема теоретска шанса Тетекс да ви пушти бод, туку ако изиграте добро не само еден може да земете 3 бода. Ова е фудбал, топката се врти ако сте подобри има шанса да победите, никој ве нема сеуште отпишано како конкуренти ...
Па баш дека ги држи и Работнички затоа тепавте,зборам за купот лани коа тепавте 3-2 тоа беше чиста местенка која ја намести Брацо а оваа година тоа што тепавте 1-2 незнам дали беше местена !!! Планирам да доаѓам во сабота па ке видим како ке играат двете екипи,и дали нешто ке биде сомнително!

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Супер. Те чекам.
И ај сеа прекинете со безвезни дискусии,кој што ќе намести како ќе намести.
Бидете у сабота у Тетово па ќе праиме муабет.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
А иначе кога е извлекувањето за 1/4 финале? и дај боже Тиквеш да ни падне,мн ми се иде на гостување во Кавадарци ...

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
А иначе кога е извлекувањето за 1/4 финале? и дај боже Тиквеш да ни падне,мн ми се иде на гостување во Кавадарци ...
Najdobra kombinacija e toa so Tikves ali samo da ne padne Turnovo ili Metalurg, zaovie vtorive se mislam ke ispadnat pa 11ti Okt ke idat ponatamu takov osekaj iam

--- надополнето ---

Inace za sabotniot mc so Teteks se mi odi nakaj nereseno momcite se motivirani od kupov pa mozat da pruzat uste edna dobra partija na Gratski vo Tetovo
Moj tip 1-1 ke bide

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
Tikves go mislite kako najslab tim od ovie site i zaradi toa sakate da dojdete u Kavadarci?? :smir:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ма каков слаб Тиквеш,јас оваа год Тиквеш го знам како еден од појаките тимови од 2та лига,и најголем кандидат за влез во 1та лига.Мене лично ми се иде во Кавадарци пун сум со роднинини натаму,и знам дека секад има мн добар фудбал :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom