Замислете што ке биде Вардар - Пелистер финале
!!! Или па не мора да биде со Пелистер со кој и дае,ке биде лудница на Градски , на трибини ке гори
! КОМИТИ КЕ ИМА НАД 2000 СИГУРНО,АЈДЕ ВАРДАРЕЕЕЕЕЕ

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе добро и времето не беше баш убаво(врнеше саат пред натпреварот),башка сабота беше некој има на работа што се !!!Али Куп е друго,можно е да се игра и вечерен термин така да сигурно дека би очекувал 2,000 Комити !!Знаеш ли што значи да игр Вардар куп на МКД во финале,тоа е ден на Макендонија ,ден на нашата гордост Вардар ,сигурно би имало и обични гледачи многу повеќе !!Али има време за тоа да збориме,првин да стигнеме до финале каде се потребни уште 4 натпревари(дома - гости) !Brat ne se pali koa u sabotata trebase da bidme bar 2000 imase upola od toa taka da sum n razocaran jas od publkata
Jas ja gleav utakmicava i svarno decava go ostaeja srceto na teren verujte deka dostojno go brana dresot na Vardar.Renova deneska bese skroz nadigrana deneska so samo eden bezopasen sut na gol dodeka Vardar imase i edna 100% sansa pred da padne golot 8 izleze sam oci vo oci so golmanot no promasi.pozzBravo
Еве како изгледаат дресовите од позади,за напред не можев да најдам сликаДечки, да не го знае некој дизајнот на дресовите што се продаваат по 850ден?
Еве како изгледаат дресовите од позади,за напред не можев да најдам слика
Иначе пријатно ме изненадија момците,не очекував победа против Ренова,секоја чест ! Наше сега е да отидеме во што поголем број во Тетово против Тетекс,да ги бодриме максимално играчите,и да им укажеме чест на браќата Војводи.![]()
Поздрав до сите Вардарци, побрзајте и набавете си ваков дрес, затоа што ова е историска шанса, ретко се случува вака во историјата на клубот да има во продажба од актуелните дресови, ако вистински го сакате Вардар треба да го направите тоа, да си имате дрес, за спомен, за сеќавања, за да им кажувате на вашите деца во иднина за кого да навиваат и уште од мали да ги упатите да знаат кој клуб е гордоста на Македонија ! Мислам дека 850 денари не би требало да претставуваат проблем ако вистниски се сака клубот, ова ви е шанса да го докажете тоа !!!