Фан Клуб: Вардар

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.466
Замислете што ке биде Вардар - Пелистер финале :vozbud: !!! Или па не мора да биде со Пелистер со кој и дае,ке биде лудница на Градски , на трибини ке гори :vozbud:! КОМИТИ КЕ ИМА НАД 2000 СИГУРНО,АЈДЕ ВАРДАРЕЕЕЕЕЕ

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.718
Поени од реакции
3.079
Brat ne se pali koa u sabotata trebase da bidme bar 2000 imase upola od toa taka da sum n razocaran jas od publkata

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.466
Brat ne se pali koa u sabotata trebase da bidme bar 2000 imase upola od toa taka da sum n razocaran jas od publkata
Абе добро и времето не беше баш убаво(врнеше саат пред натпреварот),башка сабота беше некој има на работа што се !!!Али Куп е друго,можно е да се игра и вечерен термин така да сигурно дека би очекувал 2,000 Комити !!Знаеш ли што значи да игр Вардар куп на МКД во финале,тоа е ден на Макендонија ,ден на нашата гордост Вардар ,сигурно би имало и обични гледачи многу повеќе !!Али има време за тоа да збориме,првин да стигнеме до финале каде се потребни уште 4 натпревари(дома - гости) !

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
alo so vie be..vardar da igra finale vo kupot pun stadion ke bide.. na ckart finaljinja teteks-skopje, renova-makedonoja takvite ima po 10000.. pa kamoli na vardar

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Jas ja gleav utakmicava i svarno decava go ostaeja srceto na teren verujte deka dostojno go brana dresot na Vardar.Renova deneska bese skroz nadigrana deneska so samo eden bezopasen sut na gol dodeka Vardar imase i edna 100% sansa pred da padne golot 8 izleze sam oci vo oci so golmanot no promasi.pozz

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.383
:vozbud:Браво за дечките......го исфрливме шампионот:vozbud:
Ајде сега до финале......Цело време ми се врти некоја мисла што би било кога би го освоиле купот,а испаднеме од лигата.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.913
Поени од реакции
73.230
Ајде нека ни е честито влезот во четрврт финале :vozbud:
Уште да отпадне Металург утре и купот е наш :icon_mrgr
Бтв да не ви расипувам расположение ама како што кажав за мечов досега се вртеа многу муабети. Ако Ренова на крај си замине со 9 бода од сите наши меѓусебни дуели сезонава, ондак се е јасно како ден..,.
Али кур ме боли!!!
Бтв Шкендија како изигра во купов??? :icon_mrgr :bip:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Греота ќе беше да не победевте денеска..
Ренова не ни направи некоја сериозна шанса, а пак вие скоро цело време диктиравте со играта.
Се надевам на финале Тетекс-Вардар (но многу тешко изводливо..).

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Леле момци не ми се верува АААААА :vozbud: ,ехх колку е добро вака ВАРДАР кога победува !!!

П

Паспарту

Гостин
Дечки, да не го знае некој дизајнот на дресовите што се продаваат по 850ден?

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Дечки, да не го знае некој дизајнот на дресовите што се продаваат по 850ден?
Еве како изгледаат дресовите од позади,за напред не можев да најдам слика

Иначе пријатно ме изненадија момците,не очекував победа против Ренова,секоја чест ! Наше сега е да отидеме во што поголем број во Тетово против Тетекс,да ги бодриме максимално играчите,и да им укажеме чест на браќата Војводи. :)

П

Паспарту

Гостин
Еве како изгледаат дресовите од позади,за напред не можев да најдам слика

Иначе пријатно ме изненадија момците,не очекував победа против Ренова,секоја чест ! Наше сега е да отидеме во што поголем број во Тетово против Тетекс,да ги бодриме максимално играчите,и да им укажеме чест на браќата Војводи. :)
Фала друже, супер се дресовиве, деновиве одам да си купам еден : )

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.242
Поени од реакции
2.483
^ Во врска со новите дресови, изгледот ист како оние што ги носат нашите фудбалери во моментов, значи всушност тоа се тие дресови, оригинал, материјалот е ист како оние на играчите што ги носат, се исто само што позади има број 12 Комити Запад. Фотографија мислам дека да побераш можеш да најдеш за да го видиш изгледот, а може и да ги знаеш и самиот од претходно. Ако случајно ти треба, тогаш пиши слободно јас ќе го сликам мојот дрес и ќе ти поставам фотографија бидејќи јас веќе си набавив дрес.

Новите дресови можете да ги најдете на следните места по цена од 850 денари :

ТОБАКО "Белос" (Пред Тобако 2) - АЕРОДРОМ
ТОБАКО "Жанил 2" (Последна 23-ка) - КАПИШТЕЦ
"IMPACT STORE" (Спроти Драгстор "Бети") - ЦЕНТАР
Кафе бар "Бела" - КАРПОШ 1

Поздрав до сите Вардарци, побрзајте и набавете си ваков дрес, затоа што ова е историска шанса, ретко се случува вака во историјата на клубот да има во продажба од актуелните дресови, ако вистински го сакате Вардар треба да го направите тоа, да си имате дрес, за спомен, за сеќавања, за да им кажувате на вашите деца во иднина за кого да навиваат и уште од мали да ги упатите да знаат кој клуб е гордоста на Македонија ! Мислам дека 850 денари не би требало да претставуваат проблем ако вистниски се сака клубот, ова ви е шанса да го докажете тоа !!!

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Поздрав до сите Вардарци, побрзајте и набавете си ваков дрес, затоа што ова е историска шанса, ретко се случува вака во историјата на клубот да има во продажба од актуелните дресови, ако вистински го сакате Вардар треба да го направите тоа, да си имате дрес, за спомен, за сеќавања, за да им кажувате на вашите деца во иднина за кого да навиваат и уште од мали да ги упатите да знаат кој клуб е гордоста на Македонија ! Мислам дека 850 денари не би требало да претставуваат проблем ако вистниски се сака клубот, ова ви е шанса да го докажете тоа !!!
Што мрзам коа некој ме убедува и ми објаснува зашто треба да купам нешто. Од увек сум мрзел маркетинг, али не е тоа поентата зашо те цитирам. Ме интересира, има ли дресови кај што пишува Вардар, а не Комити Запад, пошто ја сигурно не навијам за Комити, туку за Вардар.

Kajgana Shop

На врв Bottom