Oldtimers

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Дечки има во скопјево Мустанзи???Ај ако може некој да постира слика:smir:
Eво га...

Борчиш кафе :smir:

@Taki: друже почни со тоа што ке ги исфрлиш тие штоповите од трактор ИМТ 539.... Остатокот ти е прилично солиден за почеток!

Член од
5 јуни 2009
Мислења
24
Поени од реакции
1
Да да се што не е оргинално од комбето,се во канта!!

Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
Me interesira koj OldTimer vi lezi na dusa, sekoj sto saka avtomobili sigurno gi saka i oldtajmerite, eve nekolku sliki od onie oldtimeri so na mene mi se vo srce :) :

Fly-Inn

Cadillac deVille Coupe

Cadillac Eldorado

....

Ok bi bilo dodeka bi stavile i nekoja slika ili kazete nekoja informacija za nekoj oldtimer sto go gledate vo vasiot grad, naselba, drzava... :) premnogu golem merak imam da vozam i poseduvam nekoja vakva kola.
Јас сум голем љубител на олтајмери и ја би сакал да поседувам едно олтајмерче и да го рестарвирам све пој мој вкус да биде,а од ови три најмногу ми го прави чејфот Cadillac deVille Coupe

Член од
7 март 2009
Мислења
34
Поени од реакции
1
од американско копно го сакам овај олдтајмер
Pontiac

исто така и ова Shelby gt500 eleanor

а од југословенските што се достапни за нас I like this

(скромен избор) :)

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
да се вратам на 30 од одмор ја ке ви посочам неколку...

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
aj ako znae nekoj kaj ima oldtimeri vo skopje neka kaze ;)
Пред 3 месеци кога бев во Скопје видов Цитроен ДС паркиран (читај така оставен да пропаѓа) близу Европски Универзитет... местото појма немам како се вика, имаше таму амбасада некоја. На 2 минути од седмица :vozbud: Не ми текна само да го сликам

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
го ѕнам тој цитроен..го имам видено пред некоја недел со дупнати гуми и пајаци во фаровите :pos2:...јас денес го видов црниот мустанг што е горе на сликата во една фирма ама не ме пуштија да влезам и утре си резервирав да го сликам..Ч= ке ставам видео на јутуб...фала за одговорот

Alek_rjk

Za prviot vpecatok nema vtora sansa
Член од
14 март 2006
Мислења
387
Поени од реакции
4
Еве нешто интересно кај мене во маало...некој мераклија

12072009979.jpg

12072009978.jpg

12072009977.jpg

Ај некој нека го слика има еден Форд Таунус интересно среден кај вучко 3бисери...

Crnko

Излуфтиран, комплетно
Член од
4 јули 2008
Мислења
203
Поени од реакции
5
Тоа мустангот во Скопје е на Чонгурот... Има он уште многу други добри стари коли... Некој од нив во моментов ги средува.

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
toj mustang ne e na congur....on ima od novite GT crven so golem spojler..go znam covekot

vakov e mustangot ama so golem spojler

Crnko

Излуфтиран, комплетно
Член од
4 јули 2008
Мислења
203
Поени од реакции
5
Сината кола на сликата погоре е мазда 929 со венкел мотор, околу седумдеста... Имаш тема " Погоди што е или така нешто??? ",

А мустангот Е на Чонгур...

JerryMK

Sexy Girls in your town for night
Член од
5 мај 2009
Мислења
259
Поени од реакции
12
toj mustang ne e na congur....on ima od novite GT crven so golem spojler..go znam covekot

vakov e mustangot ama so golem spojler
bravo be brat ovoj mustang mn dolgo go baram imam go videno blisku ramstor edns i koa go zapali covekot zemjata se tresese inaku covekot bese crnec

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
а и ем човекот е 300 кила и има глас како мечка :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom