Dzish
unlike any other...
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 13.994
- Поени од реакции
- 2.689
Јас сум голем љубител на олтајмери и ја би сакал да поседувам едно олтајмерче и да го рестарвирам све пој мој вкус да биде,а од ови три најмногу ми го прави чејфот Cadillac deVille CoupeMe interesira koj OldTimer vi lezi na dusa, sekoj sto saka avtomobili sigurno gi saka i oldtajmerite, eve nekolku sliki od onie oldtimeri so na mene mi se vo srce:
Fly-Inn
![]()
![]()
Cadillac deVille Coupe
![]()
![]()
Cadillac Eldorado
![]()
![]()
![]()
....
Ok bi bilo dodeka bi stavile i nekoja slika ili kazete nekoja informacija za nekoj oldtimer sto go gledate vo vasiot grad, naselba, drzava...premnogu golem merak imam da vozam i poseduvam nekoja vakva kola.
Пред 3 месеци кога бев во Скопје видов Цитроен ДС паркиран (читај така оставен да пропаѓа) близу Европски Универзитет... местото појма немам како се вика, имаше таму амбасада некоја. На 2 минути од седмицаaj ako znae nekoj kaj ima oldtimeri vo skopje neka kaze![]()
bravo be brat ovoj mustang mn dolgo go baram imam go videno blisku ramstor edns i koa go zapali covekot zemjata se tresese inaku covekot bese crnectoj mustang ne e na congur....on ima od novite GT crven so golem spojler..go znam covekot
vakov e mustangot ama so golem spojler