Oldtimers

• Креатор на темата Креатор на темата Alek_Sk
  • Време на започнување Време на започнување
А ова,а..
AvantiToronto1.jpg

zuz186.jpg

Сликано во Брно - Чешка на 18ти Светски митинг на Спачеци... 28 јули - 2 август 2009

Браво!

VIP, спреми 4-5000 евреи како капар за да се почне и бујрум кај мене, ќе се донесе, реставрира, регистрира, нови гуми и полн резервоар, само ти имај пари...
Поздрав

ajde na 2ri septemvri na plostad ke ima izlozba na oldtajmeri :)

Чекај малку.... дај повеќе информации... Олдтајмер рели или нешто сосем трето?
Ако е утре пак ќе го пропуштам, таман сакав да прашувам како-што и ете.

VIP, спреми 4-5000 евреи како капар за да се почне и бујрум кај мене, ќе се донесе, реставрира, регистрира, нови гуми и полн резервоар, само ти имај пари...
Поздрав

кое годиште и која е проектираната крајна цена.....каде би се работело??? во МКД???

лажна информација...јас си мислев дека е на 2ри како во 2006та ама грешка сум...сега ни ја незнам кога ке биде...:toe:

и прашање дали ке има прецедателот на федерацијата заборавив како се вика ги лапна парите и ни трга ни глас од него.

и прашање дали ке има прецедателот на федерацијата заборавив како се вика ги лапна парите и ни трга ни глас од него.

Toa e Makedonija samo da se ukrede nesto a za posledicite ...........

Незнам колку сте упатени во македонскиот автомобилизам и мотоциклазам ама додека беше амсм како така се гураше имаше повеќе случувања ама откако се напрвија самостојни федерации се повеќе и повеќе се тоне.

Незнам колку сте упатени во македонскиот автомобилизам и мотоциклазам ама додека беше амсм како така се гураше имаше повеќе случувања ама откако се напрвија самостојни федерации се повеќе и повеќе се тоне.
da tocno e toa se zboruva deka pak ke bide pod amcm

Picture_0123.jpg

Еден стар VW ваков има во Скопје(можеби не скроз ист). Феноменално е зачуван. Многу интересно....дури има ваква значка
kdf_wagen_logo_1939.gif

Сличен таков VW само караван во металик портокалова боја има екстра реставриран во Куманово

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom