Trophy Manager

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.845
Поени од реакции
30.757
Abe ne zaebavaj. Golmanot ne mi go vide.
0 sutevi vo gol. SRAM da ti e.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Abe ne zaebavaj. Golmanot ne mi go vide.
0 sutevi vo gol. SRAM da ti e.
Мала провокација бе :smir: слаб меч и од двајцата,моите како уморни делуваа,ај со среќа па излези веќе еднаш од опасната зона :helou:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Добро ми оди сега го растурив Јувенале 3-0 одличен старт сега да ги тепам Младина Триангла и Калугерица.Денес шитнав младич на фирко кој не играше многу 25 милиона одлично ми дојдоа парите многу малце имав сега сум добро финансиски кој ке чувам кеш за добар МЦ.Имам уште подобар талент Лев бек

Zemzela

Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Добро ми оди сега го растурив Јувенале 3-0 одличен старт сега да ги тепам Младина Триангла и Калугерица.Денес шитнав младич на фирко кој не играше многу 25 милиона одлично ми дојдоа парите многу малце имав сега сум добро финансиски кој ке чувам кеш за добар МЦ.Имам уште подобар талент Лев бек
Во врат ти дишам ја...аха :pos2: добро ќе биде,фрка за првите две места,се мислам дека повредите ќе одиграат главна улога :helou:

Riken

Член од
9 декември 2008
Мислења
12.845
Поени од реакции
30.757
Mene ni mi odi ovaa sezona ma bas ic, aj se nadevam deka ke se izboram za opstanok.
Pozdrav Zemzela i Ostrovo:wink:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
јас сум последен во лигата:kesa: ако не тепам 2/3 сега ќе играм само со младинци :) да осетат и тие атмосфера хахахаха:vozbud:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Во врат ти дишам ја...аха :pos2: добро ќе биде,фрка за првите две места,се мислам дека повредите ќе одиграат главна улога :helou:
Во наша група стално е фрка за први места се слагам дека повредите ќе одиграат главна улога.Како и да е имам највише шанси сезонава имам најуигран тим од било кога плус за жал ми се повреди голманот ке мора со резервниот тоа е шо да се прај.Го видовте на Борино играчот новиот ? :vozbud:

Mene ni mi odi ovaa sezona ma bas ic, aj se nadevam deka ke se izboram za opstanok.
Pozdrav Zemzela i Ostrovo:wink:
Пела превземи правилни одлуки јас имав таков период неможев ни бод да земам затоа продај ги поскапите ремонтирај го тимот ја тоа го направив купи играчи таму кај што си најслаб гледај да заработиш што повеќе пари !!!!

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
:bambam: пак пораз ќе го откажам тимов и ќе правам нов:pos2::pos2::pos2: нема спас за несреќата моја финансиска криза,поведи,случајни голови.........:tapp:
дали некогаш и мене ќе ме види господ :):jaj:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Топ уште една победа.Следно коло со Калугер вистинско дерби и полни трибини ќе грми многу важна утакмица.

Zemzela

Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Топ уште една победа.Следно коло со Калугер вистинско дерби и полни трибини ќе грми многу важна утакмица.
Очекувам реми за да се качам некое место погоре :zlo:
...инаку и јас тепав рутински но сосема заслужено,малку да поштедиме парички па да качиме некое ниво на младината :vozbud:

Riken

Член од
9 декември 2008
Мислења
12.845
Поени од реакции
30.757
I ja tepav konecno 0-1 vo gosti.
Zasluzena pobeda,nadevam se deka ke tepam i narednata protiv bojata.:duel:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Очекувам реми за да се качам некое место погоре :zlo:
...инаку и јас тепав рутински но сосема заслужено,малку да поштедиме парички па да качиме некое ниво на младината :vozbud:
Голем фаворит сум Калугер има неколку повредени плус дома играм така да се освен победа ce ќе биде лош резултат :) Ме плаши една традиција кога сум Меч на денот стално губам во последно време али сега ќе се прекине тоа

Zemzela

Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Голем фаворит сум Калугер има неколку повредени плус дома играм така да се освен победа ce ќе биде лош резултат :) Ме плаши една традиција кога сум Меч на денот стално губам во последно време али сега ќе се прекине тоа
Честитки за победата :smir: гужва на врвот :vozbud:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Честитки за победата :smir: гужва на врвот :vozbud:
Не да е гужва не се поминува :)Имам две лесни кола само победа се очекува.Нухии докажа дека е мајстор па на ред е Боич денес стигна 12000 аси 20 год нека му се множат и еден ден да го видам во репрезентација !

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
васкојо тоне,тоне и тоне....... дај купете ми некој играч од овие што ги продавам да соберам пари за нов играч а како што ми изгледа и онај најјакион шакири ќе го продавам со цел да купам некој појак но помлад

Kajgana Shop

На врв Bottom