Мала провокација бе :smir: слаб меч и од двајцата,моите како уморни делуваа,ај со среќа па излези веќе еднаш од опасната зона :helou:Abe ne zaebavaj. Golmanot ne mi go vide.
0 sutevi vo gol. SRAM da ti e.
Во врат ти дишам ја...аха :pos2: добро ќе биде,фрка за првите две места,се мислам дека повредите ќе одиграат главна улога :helou:Добро ми оди сега го растурив Јувенале 3-0 одличен старт сега да ги тепам Младина Триангла и Калугерица.Денес шитнав младич на фирко кој не играше многу 25 милиона одлично ми дојдоа парите многу малце имав сега сум добро финансиски кој ке чувам кеш за добар МЦ.Имам уште подобар талент Лев бек
Во наша група стално е фрка за први места се слагам дека повредите ќе одиграат главна улога.Како и да е имам највише шанси сезонава имам најуигран тим од било кога плус за жал ми се повреди голманот ке мора со резервниот тоа е шо да се прај.Го видовте на Борино играчот новиот ?Во врат ти дишам ја...аха :pos2: добро ќе биде,фрка за првите две места,се мислам дека повредите ќе одиграат главна улога :helou:
Пела превземи правилни одлуки јас имав таков период неможев ни бод да земам затоа продај ги поскапите ремонтирај го тимот ја тоа го направив купи играчи таму кај што си најслаб гледај да заработиш што повеќе пари !!!!Mene ni mi odi ovaa sezona ma bas ic, aj se nadevam deka ke se izboram za opstanok.
Pozdrav Zemzela i Ostrovo:wink:
Очекувам реми за да се качам некое место погоре :zlo:Топ уште една победа.Следно коло со Калугер вистинско дерби и полни трибини ќе грми многу важна утакмица.
Голем фаворит сум Калугер има неколку повредени плус дома играм така да се освен победа ce ќе биде лош резултат Ме плаши една традиција кога сум Меч на денот стално губам во последно време али сега ќе се прекине тоаОчекувам реми за да се качам некое место погоре :zlo:
...инаку и јас тепав рутински но сосема заслужено,малку да поштедиме парички па да качиме некое ниво на младината
Честитки за победата :smir: гужва на врвотГолем фаворит сум Калугер има неколку повредени плус дома играм така да се освен победа ce ќе биде лош резултат Ме плаши една традиција кога сум Меч на денот стално губам во последно време али сега ќе се прекине тоа
Не да е гужва не се поминува Имам две лесни кола само победа се очекува.Нухии докажа дека е мајстор па на ред е Боич денес стигна 12000 аси 20 год нека му се множат и еден ден да го видам во репрезентација !Честитки за победата :smir: гужва на врвот