Trophy Manager

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
абе незнам што му е и јас неможев спонзор да си наместам :)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Сега е ок али ко што гледам сите трансвери се поместени за од 17ти септември иначе барам лев бек али никако да најдам македонец многу тешко мора странец да се зима ке ми биде 6ти ама тој еден странец не ми е битен ако земам добар лев бек ке бидам многу јак !!!

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
почнав со победа во 3 лига минимално со 0-1 ама задоволен сум од играта и се надевам дека ќе се вратам набрзо во 2 :)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
почнав со победа во 3 лига минимално со 0-1 ама задоволен сум од играта и се надевам дека ќе се вратам набрзо во 2 :)
И јас со 0-1 го лапна земзела ко шо кажав кој ке бираме за селектор ?

Член од
4 јули 2008
Мислења
153
Поени од реакции
33
ufff kakov pocetok na sezonata so derbi natprevar protiv fkskopje i pobeda od 3-2 na domasen teren od 13 udari vo ramki na gol negoviot golman odbrani 10 udari:tapp: bev nadmoken vo celiot natprevar i mislam deka zasluzeno pobediv btw dalmatian e najdobar za selektor barem jas taka mislam:):helou:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
абе далматиан велеше дека не сакал да биде инаку мислам дека најдобро би било еден од овие:далматиан,папара,јувенале :p и мацедониа88 мислам дека беше. а овој црногорецов мена шанса :)

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
И јас со 0-1 го лапна земзела ко шо кажав кој ке бираме за селектор ?
А ти си Острово сине а :zlo: полека,првин честитки за победата,но има уште еден меч,мојот тим се разигрува во втора половина од првенството :pos: така да ќе мора да се помириш со второ место и да играж бараж за прва лига :baeh:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.891
Поени од реакции
30.814
А ти си Острово сине а :zlo: полека,првин честитки за победата,но има уште еден меч,мојот тим се разигрува во втора половина од првенството :pos: така да ќе мора да се помириш со второ место и да играж бараж за прва лига :baeh:
Od mene i dvajcata ke gubite :wink:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
сега ми даде голман од академијата 18 потенцијал 1,700 аси 17 години :vozbud::vozbud::vozbud: ѕвер ќе биде :)

Kajgana Shop

На врв Bottom