Trophy Manager

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
lugje pisete vo temana na forumon da se reorganizirame pointeresno ke e :D

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Сезонава дупка...:kesa: ваљда ќе биде нешто наредната :toe:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Сезонава дупка...:kesa: ваљда ќе биде нешто наредната :toe:
Тешка е групава шала на страна па и да отпаднам нема да ми смета со оглед на тешкава група па во 3та лига да соберам пари да напраам по конкурентен тим вака не ја бива ке тапкам у место така да исто ми се фака

Zemzela

Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Неможам да влезам на страната :toe: ми пишува дека пристапот ми е забранет :jaj: немам два клуба и незнам зашто ме блокирале,ај ако може некој нека праша на форумот зашто неможам да влезам,тимот ми е Zemzela team 2.3 лига,фала однапред :smir:

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
Неможам да влезам на страната :toe: ми пишува дека пристапот ми е забранет :jaj: немам два клуба и незнам зашто ме блокирале,ај ако може некој нека праша на форумот зашто неможам да влезам,тимот ми е Zemzela team 2.3 лига,фала однапред :smir:
Исто и кај мене и не е прв пат вака.
Пишува нешто како Forbiden error 404

Член од
4 јули 2008
Мислења
153
Поени од реакции
33
toa e hakerstvo nekj ja haknuva stranata za da vo meguvreme igracite so se na transfer lista da gi zeme polesno i so pomala cena za ova mozite da citate i vo megunarodnite forumi na TM:)

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
луѓе испаднав и од трета:kesa: затоа еден биг ремонт во клубот
во последните 5-6 утакмици играв со најдобрите тимови и успеав да излез од зона за испаѓање а последното коло ја усрав(тимост со кој играв се спаси а јас јок)
и дај последен пат ви велам да се организираме за виртуелна лига :)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Абе каков ремонт напрај друг тим може ке ти тргне мој предлог.Едвај се спасив во последно коло на крај испадна катастрофа сезона.Ваљда подобра следна

Zemzela

Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Изгубив во прво коло со гол во 86 минута :jaj: лош старт ама секогаш кога сум имал таков старт после сезоната била одлична...се надеваме на таа традиција :vozbud:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
јас технички ја зедов 3-0 :)
не можеа да се соберат 11:baeh: хахахха

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Изгубив во прво коло со гол во 86 минута :jaj: лош старт ама секогаш кога сум имал таков старт после сезоната била одлична...се надеваме на таа традиција :vozbud:
од кој изгуби не кажуваш хахах ја секогаш добар старт лош крај абе ми го повреди Бојич звездата цццц :)

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
ја држам првата позиција во 4 лига:kesa: ако не се вратам во 3 сезонава го баталувам тимов за скроз :) ќе си направам нов:baeh::baeh::baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom