Trophy Manager

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Сезонава дупка...:kesa: ваљда ќе биде нешто наредната :toe:

Сезонава дупка...:kesa: ваљда ќе биде нешто наредната :toe:
Тешка е групава шала на страна па и да отпаднам нема да ми смета со оглед на тешкава група па во 3та лига да соберам пари да напраам по конкурентен тим вака не ја бива ке тапкам у место така да исто ми се фака

Неможам да влезам на страната :toe: ми пишува дека пристапот ми е забранет :jaj: немам два клуба и незнам зашто ме блокирале,ај ако може некој нека праша на форумот зашто неможам да влезам,тимот ми е Zemzela team 2.3 лига,фала однапред :smir:

Неможам да влезам на страната :toe: ми пишува дека пристапот ми е забранет :jaj: немам два клуба и незнам зашто ме блокирале,ај ако може некој нека праша на форумот зашто неможам да влезам,тимот ми е Zemzela team 2.3 лига,фала однапред :smir:
Исто и кај мене и не е прв пат вака.
Пишува нешто како Forbiden error 404

toa e hakerstvo nekj ja haknuva stranata za da vo meguvreme igracite so se na transfer lista da gi zeme polesno i so pomala cena za ova mozite da citate i vo megunarodnite forumi na TM:)

луѓе испаднав и од трета:kesa: затоа еден биг ремонт во клубот
во последните 5-6 утакмици играв со најдобрите тимови и успеав да излез од зона за испаѓање а последното коло ја усрав(тимост со кој играв се спаси а јас јок)
и дај последен пат ви велам да се организираме за виртуелна лига :)

Абе каков ремонт напрај друг тим може ке ти тргне мој предлог.Едвај се спасив во последно коло на крај испадна катастрофа сезона.Ваљда подобра следна

Изгубив во прво коло со гол во 86 минута :jaj: лош старт ама секогаш кога сум имал таков старт после сезоната била одлична...се надеваме на таа традиција :vozbud:

јас технички ја зедов 3-0 :)
не можеа да се соберат 11:baeh: хахахха

Изгубив во прво коло со гол во 86 минута :jaj: лош старт ама секогаш кога сум имал таков старт после сезоната била одлична...се надеваме на таа традиција :vozbud:
од кој изгуби не кажуваш хахах ја секогаш добар старт лош крај абе ми го повреди Бојич звездата цццц :)

ја држам првата позиција во 4 лига:kesa: ако не се вратам во 3 сезонава го баталувам тимов за скроз :) ќе си направам нов:baeh::baeh::baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom