Trophy Manager

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
дали ви ја отвора без проблеми страницава
мене ми ја отара почента но авгто не ми дозволува да влезам во клубхаус бидејки писува дека има вируси

Danger: AVG Search-Shield has detected active threats on this page and has blocked access for your protection.

Пак врзав два лоши меча...бев прв сега некако губам здив,денес е дербито со Велес ама имам двајца бека повредени,морам некако да комбинирам,мора да го добијам мечов :zlo:

Со неверојатен пресврт до нови три бода...голови како Милан во 89 и 90-та минута :vozbud: одиме накај врвот ама ќе биде тешко...можеби како второпласиран :toe:

Со неверојатен пресврт до нови три бода...голови како Милан во 89 и 90-та минута :vozbud: одиме накај врвот ама ќе биде тешко...можеби како второпласиран :toe:
Се спреми ли за дербито а? Очекувам повеќе од 2 шута овојпат:helou:

Се спреми ли за дербито а? Очекувам повеќе од 2 шута овојпат:helou:
Sine go vide li ti golot deneska voopsto? :baeh: treba da piseme na forumot da go zgolemat :pos2:

jaas go vodam FK Gaber 2.1,ne su los sea za sea,lani bev pred ispaganje a pred toa so samoe dna sezona igranke bev prv vo 3.3

имам добри шанси за опстанок:vozbud::vozbud::vozbud: денес тепав 3-0
а ајде одете на топикот кајгана-регрутација и пријаветесе :)

fk gluvarcinja i makpro ako se na forumov neka kazat da se dogovorime za poslednite dve utakmici moram da pobedam za da ostanam vtor na tabela i da se plasiram vo vtora liga:P:P:P:P pozz Coki-Prespa:)

:smir:А ако се регистрираме зима нешто од нетот?............ Позз чекам одговор

:smir:А ако се регистрираме зима нешто од нетот?............ Позз чекам одговор
ne slobodno registrirajse
obicna menadzer igra e
jas ednas mi bese padnat internetot a ja gledav utakmicata vo zivo-i bez internet go vidov krajniot rezultat :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom