Trophy Manager

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
дали ја видовте мојава лига:nesvest: борба до смрт :vozbud:
No Club GP W D L Goals Points 1
offline.gif
Deep Blue (R) 0 0 0 0 00 0 2
offline.gif
Fc Vardar Skopje- Ilija (P) 0 0 0 0 00 0 3
offline.gif
MILANKA (P) 0 0 0 0 00 0 4
offline.gif
ELITA (P) 0 0 0 0 00 0 5
offline.gif
FC Susica UTD (P) 0 0 0 0 00 0 6
offline.gif
Fk Shalabajzeri 0 0 0 0 00 0 7
offline.gif
Napredok 0 0 0 0 00 0 8
offline.gif
FC Radisani 0 0 0 0 00 0 9
offline.gif
F.K. Veles 0 0 0 0 00 0 10
online.gif
Pelister FC 0 0 0 0 00 0 11
online.gif
VaskoJo 0 0 0 0 00 0 12
offline.gif
Kajk Mkd 0 0 0 0 00 0 13
online.gif
Springfield 0 0 0 0 00 0 14
offline.gif
Dejan-Arsenal 0 0 0 0 00 0 15
offline.gif
PiNtO (R) 0 0 0 0 00 0 16
offline.gif
FC Klaberi 0 0 0 0 00 0 17
online.gif
Jockata (P) 0 0 0 0 00 0 18
offline.gif
Alek777 (P) 0 0 0 0 00 0

Kako ste menadzeri

FC PELA se naogja vo golema rezultatska kriza na pocetokot na 16 sezona no se nadevame deka ke uspee vo svoite celi.

никако не сме и ние (мислам јас) моментално сум последен и без шанси за опстанок уште на почеток аутсајдер:kesa:

Први 4 кола без победа :kesa: ќе биде борба да се сочува голиот прволигашки живот :pos:

Добра е играва ????? Јас играм hattrick прва сезона втора место сум :helou: Ако играл некој хетрик нека направи споредба на двете игри :smir:

btw, имате проблеми со грците за имиња, логоа и слично ???

почнавда играм на неа ама некако тешко разбирлива ми беше за разлика од трофи која е лесно разбирлива и многу интересна тука сме ние за да ти објасноиме доколку нешто не ти е јасно и секао имаш и асистент менаџер кој ке ти помага за побрзо да ја разбереш играта

Не фала немам време и двете игри да ги играм а хетрик не е толку сложена само на почеток треба да одвоиш 30 мин. за да го прочиташ прирачникот. Мислам дека има далеку поголем број македонци во хетрик и се изборија за македонски јазик да има пред 2 години. Сеа имавме проблеми и уште ги имаме со грците кои се бунат за користењето на старото македонско знаме (сонцето од кутлеш). Незнам како е во Trophy ама тука има и доста собиранки со луге од хетрик. btw самиот факт што е најиграна onlne manager игра кажува доста за неа. Кој сака може да се приклучи :smir::oeoeoe:

ја играте уште играва јас сеуште се борам за опстанок тешко дека ќе се изборам ама сепак се префрлив на помлади играчи и имам малце подобри резултати (ако губев со 3 сега губам со 1:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:)

Јас сум 5та лига.:nesvest:
Второ место сум-Фк Пробиштип :wink:

Јас испаднав од прва лига :nesum: неможев да се носам многу појаки тимови имаат :toe: сепак стигнав до четвртфинале во купот каде изгубив од апсолутниот шампион за сезонава,наредна се враќам во елитата обавезно и со видно појачан тим :vozbud:

jas ispadnav vo 3ta liga barem taka mislam osven ako ne se sluci nekoe cudo za da opstanam :) slednata sezona mislam da igram so pomladi igraci taka da vrakjanje vo 2 liga za 2-3 sezoni :)

jas opstanav vo 2.1...........so edno dve pojacuvanja ke bidam siguren nardna sezona.........sea za sea dobro e tuka,za prva liga ke pocekam........

Јас испаднав од прва лига :nesum: неможев да се носам многу појаки тимови имаат :toe: сепак стигнав до четвртфинале во купот каде изгубив од апсолутниот шампион за сезонава,наредна се враќам во елитата обавезно и со видно појачан тим :vozbud:
Незнам тоа Земзела прво коло играме ја и ти имам солиден али уигран тим така да ке биде интересна сезонава.Ке земам уште едно појачање и тешко вас спремајсе за пораз :)

јас сум 3 лига 6 група и мислам дека со овој тим можам да се изборам и да се вратам во 2 лига.имам неколку млади играчи кои и лани покажаа добри резултати,сезонава ќе им давам повеќе место во прв тим

Што им е на овие со апдејтот 3 дена неможам играч да си купам имаше доста јаки играчи за шиткање денес неможев да купам ебате :uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom