Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
N

navivacka

Гостин
Ќе може ли да го појасниш тоа болдираното, што е вештачко во Челси?
Не е ова провокација, ме интересира мислењето на Навивачката во врска со Челси...
Поздрав
Свати го тоа како сакаш...секој си има свое мислење и има право да каже за екипите кои не ги сака ама баш ич...како што некои имат лошо мислење за Роналдо или за некој од Јунајтед така и јас можам да си имам...за вас можеби не е вештачки ама не мислам само јас така туку и други фанови кои се антифанови на Челзи...Немам ништо против Челзи ама едноставно не ги поднесувам.Тоа е тоа

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Не е ова провокација, ме интересира мислењето на Навивачката во врска со Челси...
Поздрав
манчестер е тим граден со традиција и историја, со многубројни титули, а челзи е тим граден со пари исто како што се гради манчестер сити сега!

F

fantomX

Гостин
Поздрав
Не ој оф топик за џабе, такво нешто можи да кажи само некој шо не гледа фудбал појќе од 3-4 години (дете) или инаетчија. Ретко кој (од фанојве на Манчестер на форумов) знај дека Челзи пред Абрамович беше трет, а пред тоа и петти две сезони, како и четврт и пак трет. А 4 години пред Абрамович беше и победник на Европскиот Куп на Куп победниците. Абе сето вештачко било.

Лев бек гигс?WTF?
Тошиќ нели крило игра?
Тошиќ игра буквално се по левата страна.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.965
Поени од реакции
23.141
Аман бе шо е со повредиве? Фердинанд,Браун,Евра,Харгривс и сеа уше Еванс?!Па со кој ке играме у одбрана ние?Налет у пичку материн!

И тоа се повредени кога нај потребно:toe:

N

navivacka

Гостин
Не ој оф топик за џабе, такво нешто можи да кажи само некој шо не гледа фудбал појќе од 3-4 години (дете) или инаетчија. Ретко кој (од фанојве на Манчестер на форумов) знај дека Челзи пред Абрамович беше трет, а пред тоа и петти две сезони, како и четврт и пак трет. А 4 години пред Абрамович беше и победник на Европскиот Куп на Куп победниците. Абе сето вештачко било.

Тошиќ игра буквално се по левата страна.

Сакаш да кажеш дека јас не се разбирам во фудбал?оние кои што ме познаваат можат да го негират тоа и да знаеш дека не сум дете...а колку титули домашни титули пред Абрамович?да не збориме зашто нема потреба...:smir:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Челзи има традиција(не како онаа на Јунајтед), тоа е факт. И јас некогаш на шала или кога сум изнервиран во некоја дискусија ќе го речам тоа но не е така.
Челзи и пред да дијде Абрамович беше најнепријатен противник на Јунајтед. Немој да мислите дека Челзи пред тоа беа наивни. Од кога знам јас за нив имаа солидна екипа на која му фалеше малку за да дојдат до врвот. Тоа им го овозможи Роман(тоа е факт) и сега се запишаа во фудбалската историја и тоа не може никој да го побие.:helou:

F

fantomX

Гостин
Челзи има традиција(не како онаа на Јунајтед), тоа е факт. И јас некогаш на шала или кога сум изнервиран во некоја дискусија ќе го речам тоа но не е така.
Челзи и пред да дијде Абрамович беше најнепријатен противник на Јунајтед. Немој да мислите дека Челзи пред тоа беа наивни. Од кога знам јас за нив имаа солидна екипа на која му фалеше малку за да дојдат до врвот. Тоа им го овозможи Роман(тоа е факт) и сега се запишаа во фудбалската историја и тоа не може никој да го побие.:helou:
Алелуја! Или ЕУРЕКА!!! :toe:

(5-0 беа?:))

Како и да е, гледам оти има некој шо точно знај каква е работата, и то го објасни со една реченица. Останатите останува само да си прочитаат, па еве и зголемено и болдирано.

Останете ми со здравје! :helou:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Алелуја! Или ЕУРЕКА!!! :toe:

(5-0 беа?:))

Како и да е, гледам оти има некој шо точно знај каква е работата, и то го објасни со една реченица. Останатите останува само да си прочитаат, па еве и зголемено и болдирано.

Останете ми со здравје! :helou:
Да не беа 0-5 на Олд Трафорд, не сум сигурен но тоа е еден од најтешките порази на Јунајтед во ПЛ на домашен терен:toe:

Член од
16 април 2008
Мислења
2.525
Поени од реакции
2.380
Оставите ја вие историјата гледајте сега како поминаа Челзи.....А после вчерашната победа Јунајтед се поблиску е до првото место.....И Фантом Челзи увек бил од 3-8 место а првите им бегале со над 15 бода така да ако збориме за традиција не можеш да речеш ништо против Јунајтед бидејќи имаме најдобра традиција од сите Англиски тимови....

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
Ретко кој ги памти резултатите....повеќе се памтат титулите:helou: Пред да дојде Роман најголем противник ни беше Арсенал...мое мислење...од нив најмногу страв имав!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
hahaha toa e zatoa sto pola fanovi na manutd se samo radi Ronaldo ko ke otide u Real ajde site za Real

Ja neznam so ti e filmo....izgleda sakas samo da provociras......inace jas iskreno ke ti kazam-....znaes li zosto ti i mn drugi navivaat za Real a nemaat blage veze so fudbal?Zatoa sto ete takvi kako tebe razberat deka Real imal 9 tituli i deka bil najjak i odma JAS za Real.....isto e i so LA Lakers vo kosarka.....:tapp: i nemoj drug pat da pisuvas gluposti demek segasnite navivaci na Man United se zatoa sto igra Ronaldo......MANCHESTER UNITED IS RELIGION :vozbud:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
hahaha toa e zatoa sto pola fanovi na manutd se samo radi Ronaldo ko ke otide u Real ajde site za Real
Да, да, ја више за Реал навивам, уште пред да дојде Роналдо у Реал, сигурно ќе дојде, 100%, РЕАЛ НАЈДОБРИИИИИИИИИИИ! :vozbud::vozbud:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Во Сабота во 16.00ч пренос на А1 од натпреварот Болтон - Манчестер Јунајтед!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom