Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
До некаде е така, но не е секогаш таков случајот. Кога еднаш ќе го засакаш клубот, па макар тоа било за некој играч, вечно ќе ти остане во срцето, особено ако го разбираш фудбалот. Ако не го разбираш, ќе гледаш филмска индустрија ала Дејвид Бекам:smir:
ОФ ТОПИК: Помина то време во филмската индустрија, сега во клубот на пензионери табла играл.....

ОН ТОПИК: Не си го мачете умот кој кај ќе одел, ќе дојде време ќе потпишат договорт, не се прости Јунајтед. И секако, подобро им е да го сочуваат играчот кој им е при рака, отколку да бараат по други земји нов играч.:tv:

И да, нека пукнат душманите.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.965
Поени од реакции
23.141
Руни паузира три недели

Како што се претпоставуваше, Вејн Руни ќе мора да паузира најмалку три недели, после повредата на бутниот мускул добиена на средбата со Виган.
Руни уште пред истекувањето на првата минута постигна погодок кој му донесе победа на Манчестер, но само неколку минути подоцна мораше да го напушти теренот поради повреда.
„Кога е ваква повреда во прашање, опоравувањето обично трае око три недели. Се надевам дека нема да биде потребен подолг, но во секој случај сега не можеме ништо да направиме“, изјави тренерот на Манчестер, Алекс Фергусон.

Искрено тоа не ни требаше..Нема кој да го замени а секоја почит кон Тевез но мислам дека не во некојаси форма за во потполност да го замени Руни...

Да ни се множат победите:helou:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
hahaha toa e zatoa sto pola fanovi na manutd se samo radi Ronaldo ko ke otide u Real ajde site za Real
Jас навивам за Роналдо но тој ако отиде во Реал јас можеби ќе навивам за Роналдо но нема да навивам за Реал повторно ке навивам за МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД...

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
никогаш неможеш да навиваш за човек колку што можеш да навиваш за тим! Сега и цела постава од манчестер да се смени, пак ќе останам верен навивач на тимот! бидејќи не е изграден ниту за џорџ бест, ниту за Рој Кин ни за кристиано Роналдо, тоа се само славни имиња што излегле од таму.....т.ш. да се разбереме, играч неможе да замени цел тим со историја:)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.129
Поени од реакции
1.733
Според тоа што го пишува на официјалната страна на ПЛ(овде) на натпреварот против Болтон можно било да не настапи и Џони Еванс поради ситна повреда.
Лекарскиот тим бил во борба со времето за да го оспособат.Малер до малер:toe:
Аман бе шо е со повредиве? Фердинанд,Браун,Евра,Харгривс и сеа уше Еванс?!Па со кој ке играме у одбрана ние?Налет у пичку материн!

N

navivacka

Гостин
Ќе има Манчестер голем број на фанови и по Роналдо, ама не е тоа тоа...поготово за вас девојчињата, тешко ќе го преболите...

П.С Кого ќе ставиш тогаш на аватер, снешко?:smir:
Како што кажав веке ке повторам пак...и да замине и да не замине пак ке има фанови на Манчестер Јунајтед зашто е голем клуб а не вештачки како Челзи...јас секогаш ке го обожавам Роналдо ама Јунајтед ми е во срцето. А за аватар нема да ми е снешко...ке видеме кога ке дојде време...
Аман од тие повреди се се повредија и тоа баш кога имаме важни дуели...не смееме да губиме сега бодови кога можеме да избиеме на првата позиција...и Еванс се повреди се надевам дека ке заигра во Саботата...треба Ферги да почне да мисли за дебито на Тошик порано...со кој ке играме ?повеке клучни играчи се повредени...не дај боже да се повреди и Кики па сме го наебале како што почнаа во последно време да се прават стартови над него...Тевез го бие малер некако зашто е под притисок...треба Ферги да размислува што да прави да го покрие одбранбениот дел за средниот и не се грижам толку...на располагање ни се Роналдо Нани Андерсон Сколс..ама за нападот...и одбраната не ми изгледа на арно

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Аман бе шо е со повредиве? Фердинанд,Браун,Евра,Харгривс и сеа уше Еванс?!Па со кој ке играме у одбрана ние?Налет у пичку материн!
Ќе го стави О'ши централен, а лево Гигс ќе го тури, можна е и таква варијанта.Плус и Тошиќ да дебитира предвреме со новонастанатата ситуација:toe:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Во лошо време дојдоа сите овие повреди, не можеме добар тим да склопиме, таман кога влеговме во одлична серија и одлична форма.
Кај сега мораа во овој згуснат период кога треба да избиеме на првото место.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Како што кажав веке ке повторам пак...и да замине и да не замине пак ке има фанови на Манчестер Јунајтед зашто е голем клуб а не вештачки како Челзи...јас секогаш ке го обожавам Роналдо ама Јунајтед ми е во срцето.
Ќе може ли да го појасниш тоа болдираното, што е вештачко во Челси?
Не е ова провокација, ме интересира мислењето на Навивачката во врска со Челси...
Поздрав

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.129
Поени од реакции
1.733
Ќе го стави О'ши централен, а лево Гигс ќе го тури, можна е и таква варијанта.Плус и Тошиќ да дебитира предвреме со новонастанатата ситуација:toe:
Лев бек гигс?WTF?
Тошиќ нели крило игра?

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Не е ова провокација, ме интересира мислењето на Навивачката во врска со Челси...
Поздрав
И моево не е провокација ама не ти се исполни желбата вчера, Јунајтед не киксна како што предвудуваше :)

Лев бек гигс?WTF?
Тошиќ нели крило игра?
Гигс, слично како и Харгривс имаат настапувано назад така да нема да им е прв пат.
А тошиќ е крило но може да го употреби случајно, ако изигра со 3 играчи во одбрана. Се е можно со ваков состав:toe:

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
Поздрав
Еве јас ќе ти кажам....Поздрав за они вистински навивачи на Челзи што и ги нема така многу...таа зборуваше за оние што "станаа" навивачи на Челзи откако дојде Роман :smir:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Доброто за Руни и Евра е што ќе се вратат за во Лигата на Шампионите против Интер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom