- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
Ај не умирај, пробај избриши го со ова :helou:ne biva paki kolku da brisam si4ko ne biva
pak da brisam od Control Panel
cc treba da umram @
Ај не умирај, пробај избриши го со ова :helou:ne biva paki kolku da brisam si4ko ne biva
pak da brisam od Control Panel
cc treba da umram @
Еми шо чекаш бриши со тоа ама незнаеш изгледа како се работи и со тоаImam go toa ...:smir:
Знам , право ти излева шо ти е за бришење од Control Panel ... БТВ го нема тама Messnegerot и дури сега го немам ни стариот ...Еми шо чекаш бриши со тоа ама незнаеш изгледа како се работи и со тоа
абе оди на www.hotmail.com и од таму си симни месенџер и инсталирајЗнам , право ти излева шо ти е за бришење од Control Panel ... БТВ го нема тама Messnegerot и дури сега го немам ни стариот ...![]()
абе ке одаш на 4то на revoto и ке поцекас тава од control panel и после тава од revoto ке ти избрише се:smir:Знам , право ти излева шо ти е за бришење од Control Panel ... БТВ го нема тама Messnegerot и дури сега го немам ни стариот ...![]()
а што да бришам ? кажи плс:smir:абе ке одаш на 4то на revoto и ке поцекас тава од control panel и после тава од revoto ке ти избрише се:smir:
Ништо само next next од ко ке заврши унинсталацијата и толкоа што да бришам ? кажи плс:smir:
Пеер јас немам Мсн во Контрол Панел ... само тие што ми се од компјутерот:smir:Ништо само next next од ко ке заврши унинсталацијата и толко
И јас така напрвив и сега не можам да си снимам МСН.ХЕЛП !! Нели мислам на сите другиот ден кога го оклучифте МСН-ТО ви пишаше некоја друга верзија да довнлоадирате? и јас отидоф Yes - Ok и ми се довнлоадираше ... и после имаше некој си проблем ... од горе пишаше : Windows Live Messenger BETA - Error и нешто ХП ми пишаше ... и после од избришаФ од секаде и го довнлоадираф и еве што се појавува кога кликам 2-вапати на него .ХЕЛП МОЛИМ ВАС ... Тханкс однапред:smir::smir::smir::smir::smir::smir:![]()
![]()
Па го избришав бета и сега не можам да инсталирам никаква верзија 100 пати пробав.инсталирај 8.5 и немаш галје.Бета како недовршена еКочи многу...
Вчера и денес, 10 комшии ме викнаа да им го направам Месенџерот. На сите тоа им излеваше дека има нова верзија. Ја избришав таа што им е, ја слегнав постарата 8.5 и сега немаат проблем.Абе неможе да се вратиИ јас се нервирам али тоа е.... Само надеж дека ќе го подобрат и тоа во брзо време.....
И ќе мора сите да го симнат.... Пошо иначе нема да можат да користат мсн... Ти вика има нова верзија, ја сакаш? Ако стиснеш не те гаси од мсн и неможеш да се логираш додека не стиснеш даПа среќно на сите
![]()