TheRocky
Mite a.k.a nG.NoobsGonnaDie
- Член од
- 15 септември 2008
- Мислења
- 157
- Поени од реакции
- 5
![](http://i36.tinypic.com/k9uiqs.jpg)
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
Peer na mene od sekade mi e DELETE ajde sega ke go izbrisam od sekade i ke probam od www.rapidshare.com ... :smir:Ќе го унинсталираш стариот мсн , со сите додатоци,значи да немаш ништо.После иди на rapidshare и побарај го Windows live messanger 9.0 beta.Симни го.Интересен е :helou:
za RapidShare se stava sliki a ne ...:smir:Ќе го унинсталираш стариот мсн , со сите додатоци,значи да немаш ништо.После иди на rapidshare и побарај го Windows live messanger 9.0 beta.Симни го.Интересен е :helou:
Си утнал до даска :smir:za RapidShare se stava sliki a ne ...:smir:
кога ми се довнлоадира Линкот ... ми имаше 3 работи , 1.) Пачот 2.)Messneger.msi 3.)wlsetup.exe .. одам на Пачот прво ... и ви излева едно Ima prvoСи утнал до даска :smir:
Гледам незнаеш да бараш од rapidshare, па еве ти линк да го симнеш најновиот Live Messenger
Кој ти кажа пач да инсталираш или што и да стискаш таму бе?кога ми се довнлоадира Линкот ... ми имаше 3 работи , 1.) Пачот 2.)Messneger.msi 3.)wlsetup.exe .. одам на Пачот прво ... и ви излева едно Ima prvo
1.) Pach Messenger : od dole na Next ne biva da odam
2.)Restore Setting : i pak od dole ne biva na Next da se ode
3.) Check For Update : i koga klikam na nego biva next .. ama mi pise : There is curenlty no update available ..
2.) Messenger.msi mi pise da go izbrisam drugiot msn sto go imaF ( BETA ) da go izbrisam od Control Panel a na mene od sekade e izbrisan :S
3.)wlsetup.exe na toa ima prvo Accept , Install , i se instaliruva ... i Ima Continue i pise : Retry - Exit .. i otidoF Retry pak taka :S Neznam sto e rabotata.. HELP
За некое време ќе ви стигне на сите инспекција на врата, пратена од Microsoft и ќе ве принуди да склучите договор за МОРАЛНО користење на најновиот Live Messenger 2009. Значи уште малку ќе може и другар ти да ужива со 8.5TheRocky еве ти линк за MSN, избриши све што имаш инсталирано и вози со овој MSN.
MSN Messenger 8.5
Не би требало да имаш проблеми со овој MSN затоа што мој другар го користи и до сега не се пожалил.
Да дојде на врата да, ама не и да влезеЗа некое време ќе ви стигне на сите инспекција на врата, пратена од Microsoft и ќе ве принуди да склучите договор за МОРАЛНО користење на најновиот Live Messenger 2009. Значи уште малку ќе може и другар ти да ужива со 8.5
кое е грдо и го мразам.опциите му се шит,повеќе ми личи на некоја стара верзија.За некое време ќе ви стигне на сите инспекција на врата, пратена од Microsoft и ќе ве принуди да склучите договор за МОРАЛНО користење на најновиот Live Messenger 2009. Значи уште малку ќе може и другар ти да ужива со 8.5
Nopeкое е грдо и го мразам.опциите му се шит,повеќе ми личи на некоја стара верзија.
може некако да се врати старото мсн?
па најнормално.. uninstal на тај шо го имаш и слегни си тај со го сакаш 8.5 може и инсталири си и немаш мака:smir:кое е грдо и го мразам.опциите му се шит,повеќе ми личи на некоја стара верзија.
може некако да се врати старото мсн?
абе нооб кажаа ти земи си Revo Uninstaler и ке избрише се(ако знаеш как0:smir:ne biva paki kolku da brisam si4ko ne biva
pak da brisam od Control Panel
cc treba da umram @