nelo
Смрта е сигурна, животот не е!
- Член од
- 29 мај 2008
- Мислења
- 109
- Поени од реакции
- 0
Фала!Koj msn?
Ако имаш инсталирано PLUS LIVE иди преку тоа, на нивната страница имаш теми.
Фала!Koj msn?
Ако имаш инсталирано PLUS LIVE иди преку тоа, на нивната страница имаш теми.
Јас па кога ти го видов аватарот, си помислив дека ти сам си ги правиш темите.Фала!
ЈасСе снајде некој со сите опции на новиот мсн?
п.с
Ништо не работи на новиот, сеа за сеаПлусот не работи на новиот мсн или грешка сум?
Работат, ги гледа тој на кого му ги праќаш а и ти ги гледаш неговите. Ама ти не ги гледаш твоите што ги праќаш, тоа си е баг.Ни емотиконите.Тоа ме нервира епен
Разбрав што бил проблемотРаботат, ги гледа тој на кого му ги праќаш а и ти ги гледаш неговите. Ама ти не ги гледаш твоите што ги праќаш, тоа си е баг.
Пробај прати една анимација 10-15 пати во еден ред, и ќе почнат да се покажуваат
Ама кај него сите ќе се појават, ќе те смета за ненормаленРазбрав што бил проблемот
Баш вчера забележав.Пишувам хаха, не се појавува ништо.Пишувам хахахахахахахахах и конечно се појави едно смајли
Или па дека тестираш седноАма кај него сите ќе се појават, ќе те смета за ненормален
Aјде бе не ги заебавајИли па дека тестираш седно
А пробавте ли да пратите фајл?
Очекувај протести заради реформитеКај мене реформите уште не се стигнати .
Не е проблемот за привикнуење, многу го напраеле децки и има многу багоој.Очекувај протести заради реформите
Ептен го измениле мсн овојпат.Има многу новости и треба некое време додека да се привикнеш