MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
колку што знам мене не се подесува ништо откако ќе го снимиш пушташ винамп и тоа нели треба да ти биде штиклирано кај топикот и толку готова работа.

ПС. ако ова работи и еве пушташ песна на винамп (си свири што си свири) а тоа време го штиклираш кај топикот тоа, епа не очекувај одма да ти ја покаже песната туку ќе треба следна трака да пуштиш за да ти покаже
фала...зато се збунив прво...али сеа е ок:smir:

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
абе шо се дешава со мсн...не работи ни месинџеров ни пак ебудди...

S

StormRage

Гостин
ај сеа нешо ја да прашам... имам чуено дека има плугин за винамп за ко ќе штиклираш Show What i'm listening да пуштиш музика на винамп и да покажвит... имат некој идеја шо ќе мојт да е то или ако знајт ако можит линк или сл.

Б

БејбиГрл

Гостин
ај сеа нешо ја да прашам... имам чуено дека има плугин за винамп за ко ќе штиклираш Show What i'm listening да пуштиш музика на винамп и да покажвит... имат некој идеја шо ќе мојт да е то или ако знајт ако можит линк или сл.
Читај назад,многу пати имат пишувано и објаснувано за ова
инаку јас ова го правам со MessengerDiscovey...ако го немаш побарај линк на темава,има некој ставено

Z

ZeroStyle

Гостин
Луѓе глеам барате за тоа страната или за некој програм да откриеш кој те блокирал. За блокирање се е чиста измама,не постои такво нешто низ целиот нет,а за бришење има мала финта. Ќе стиснеш во мснто:
Tools > Options > Privacy... и има десно многу контакти,кога на некој од нив ќе стиснете десен клик има Delete. Е сега ако делетето може да се стисне,значи ве избришал тој,ако неможе не ве избришал:)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Луѓе глеам барате за тоа страната или за некој програм да откриеш кој те блокирал. За блокирање се е чиста измама,не постои такво нешто низ целиот нет,а за бришење има мала финта. Ќе стиснеш во мснто:
Tools > Options > Privacy... и има десно многу контакти,кога на некој од нив ќе стиснете десен клик има Delete. Е сега ако делетето може да се стисне,значи ве избришал тој,ако неможе не ве избришал:)
Џабе ова го пишуваш никој не го употребува, поубаво им е да идат по тие страните па да рекламираат после.

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
http://www.myplugins.info/toaster.htm

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Од вчера неможам да влезам на мсн. Ми се појавува ерор 81000306, одам troubleshoot и има нешто проблем со IE`s offline setting, што може да е?

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
koga ke otides repair samoto go sreduva
ako ne saka
otvori internet explorer i vo file menito najdole ima "work offline" tebe toa ti e stiklirano a ne treba da ti bide :) klikni ednas na nego i si zavrsil rabota

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Истиот ерор како кај vlatko само што не е офлајнот проблем - се средив што можеше да се среди и пак несака - (не го штиклира вајрлес коа правам траблшут) има ли спас денес да влезам на мсн ???

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Средив тоа со оffline ИЕ ама сега се е штиклирано и пак истиот ерор се појавува.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Абе колега што мсн имаш ??

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Средив тоа со оffline ИЕ ама сега се е штиклирано и пак истиот ерор се појавува.
Серверот на MSN си има проблеми на моменти, и мене ми се има случувано така, да неможам да се логирам по цел ден, и од наредниот ден се да си биде нормално!

Додека не се опраи, еве ти алтернатива:

www.meebo.com

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
korun pa ne izgleda bas kako padnat server i slicno :)
ne pamtam koga se slucilo cel den da nema..
vo mislenjeto na vlatko pisuva deka od vcera vecerta nemoze da se konektira...
taka da ne bi trebalo da e do serverite na msn, zatoa sto vo momentov imam mnogu lugje na online lista...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom