MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
dajte mi pls link za nekoja ponova verzija MSN, nekoja od podobrite
овај јас го користам...супер е... и плус има сигнејчр саунд за да ги нервираш ко ќе влегвиш :vozbud::vozbud::vozbud:
Сите што имате проблем земајте го овој мсн ... испробан е работи супер

И еве ви финална верзија од 9.0

Windows Live Messenger 9.0 Final

Download

http://rapidshare.com/files/83429478..._by.Nomads.rar

password

www.nomads.mam9.com

Г

Гоццццце

Гостин
Јас го инсталирав ова, но кога ке ставам анимација на пример, оние кои го немаат скрос истиот мсн не можат да го видат движењето на анимацијата :S

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Јас го инсталирав ова, но кога ке ставам анимација на пример, оние кои го немаат скрос истиот мсн не можат да го видат движењето на анимацијата :S
абе гајле ти е барем ти си гледаш, кој сака да ја види анимацијата нека си го симне мало е

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Имам Windows Live Messenger (8,5 мислам дека е) plus,и многу ми кочи дајте кажете некоја подобра верзија којашто не кочи.Btw имам 800 контакти нека пише некој што има повеќе контакти а не му кочи мсн поз.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.236
Поени од реакции
957
Aбе луѓе некако тоа MSN+ и Windows Live Discovery многу ми го забавуваат компјутерот... Дали е тоа можеби дека имам само 256MB RAM?

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Мсн плус е значи нешто шо најмногу ме нервира , а уште повеќе ме нервира оние што ставаат кодови за во боја да им е никот , то вкрај ме иритира :) најглупа програма е мсн плус.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.236
Поени од реакции
957
Мсн плус е значи нешто шо најмногу ме нервира , а уште повеќе ме нервира оние што ставаат кодови за во боја да им е никот , то вкрај ме иритира :) најглупа програма е мсн плус.
Aбе интересна е, ама на тие што ја немаат, nick-овите им се појавуваат во такви загради [c=12][/c] и тоа изгледа неуредно и досадно :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Z

ZeroStyle

Гостин
Точно и е многу нефункционална и со многу повеќе багови од 8.5 Final верзијата.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.309
Поени од реакции
5.981
Kaj mene super raboti...ovaa beta verzijava...

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Не знам дали на оваа тема да пишам али најприкладна ми се гледа...
Не знам што му е на мснов нон стоп прави “пали гаси’’ збеснав све живо и диво,ми се гаи не можам да скрпам 2 минути муабет после пак се пали...бекнете чаре некое дур не ме блокирале сите hihi

Истиот проблем го имам и јас:toe:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Како може да не слушам звук кога некој рандом јузер ке влезе и страшно од памет ке ме извади (Драма Куин...со тоа стронгер преку таквото :):):):)

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.236
Поени од реакции
957
Како може да не слушам звук кога некој рандом јузер ке влезе и страшно од памет ке ме извади (Драма Куин...со тоа стронгер преку таквото :):):):)
Оди со десен клик на контактот во листата и има опција Mute Signature Sound :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom