MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.946
Поени од реакции
50.857
Не знам дали на оваа тема да пишам али најприкладна ми се гледа...
Не знам што му е на мснов нон стоп прави “пали гаси’’ збеснав све живо и диво,ми се гаи не можам да скрпам 2 минути муабет после пак се пали...бекнете чаре некое дур не ме блокирале сите hihi

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Не знам дали на оваа тема да пишам али најприкладна ми се гледа...
Не знам што му е на мснов нон стоп прави “пали гаси’’ збеснав све живо и диво,ми се гаи не можам да скрпам 2 минути муабет после пак се пали...бекнете чаре некое дур не ме блокирале сите hihi
А да си провериш интернет конекцијата????

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Можеш и да не го осетиш интернетот дека е пандат само малку да сецне.На пример јас лани го имав истиот проблем само МСН ми се гасеше скајпот и ѕахоо не трепнувааа и друго што имав уклучено на интернет....

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.946
Поени од реакции
50.857
Можеш и да не го осетиш интернетот дека е пандат само малку да сецне.На пример јас лани го имав истиот проблем само МСН ми се гасеше скајпот и ѕахоо не трепнувааа и друго што имав уклучено на интернет....
ааааа видиш и мене така скајпот ми стои не се гаси може да е ова фала тресикур...али ако некој му текне нешто друго да не е нека си каже

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Само кажи ми каков интернет користиш ќе ти кажам дали е сигурно од тоа....

Член од
3 февруари 2008
Мислења
25
Поени од реакции
4
koj znaj neka pisi plss

Mlku begam od temata ama pak e vo vrska so msn.Dali ima nekoj so znaj kako se kreva SCAM PAGE mi treba hitno toj so znaj neka pisi pozz.

Coca-Cola1981

uzivaj vo nepovtorliviot vkus Always CocaCola
Член од
27 јануари 2007
Мислења
417
Поени од реакции
1
Имам мсн плус, цело време ми јавува дека има нова верзија и кога ке му кликнам да прави упдејт по некое време ми јавува дека не сум на нет и дека неможе да направи упдејт.... Страшно ме вади од такт незнам што му е. Инаку сум на wadsl na OnNet ХЕЛПППП

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Симни нова верзија не преку тоа

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Абе другарчиња, иам проблем.
Секоја вечер сонам ист сон. Како си пишам со Моника Белучи и таман да ми го даде бројот, излегува www.whoblockedyou.com и мсн от се гаси. :(

Него, како да го сменам пасот?
Не сум корисник на hotmail, на serbiancafe сум. Променив пас на меил, ама на мсн-от остана ист. Морам да ја сменам лозинката, бидејќи по грешка ја запомнав на компјутер на факутет.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Абе другарчиња, иам проблем.
Секоја вечер сонам ист сон. Како си пишам со Моника Белучи и таман да ми го даде бројот, излегува www.whoblockedyou.com и мсн от се гаси. :(

Него, како да го сменам пасот?
Не сум корисник на hotmail, на serbiancafe сум. Променив пас на меил, ама на мсн-от остана ист. Морам да ја сменам лозинката, бидејќи по грешка ја запомнав на компјутер на факутет.
Нема deepfreeze таму?

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
dajte mi pls link za nekoja ponova verzija MSN, nekoja od podobrite

Статус
Затворена за нови мислења.